НАЧАЛО Прессъобщения

Най-добрата криптовалута за наблюдение на фона на проблемите около ETH ETF: Вниманието е насочено към към BTC, RABT и AVAX

21.05.2024 10:12 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Най-добрата криптовалута за наблюдение на фона на проблемите около ETH ETF: Вниманието е насочено към към BTC, RABT и AVAX

В сянката на несигурното бъдеще на ETF ETH, опитните инвеститори търсят най-добрата криптовалута, която да наблюдават сега. Сред основните претенденти са BTC, RABT и AVAX, всяка от които има уникални предимства.

Забележително се откроява Raboo, който в момента е в третия етап на предварителната си продажба, на цена от $0.0042. Анализаторите се вълнуват от нейния потенциал, прогнозирайки огромен 100Х скок през 2024 г.

Една от най-интересните криптовалути, която да купите сега: RABT на Raboo

Ако търсите най-интересната криптовалута, която да следите сега, RABT на Raboo трябва да е начело на списъка ви с кандидати.
Raboo е нова изгряваща звезда, която обещава да внесе голяма доза забавление, креативност и иновации на пазара на меме монети. Екипът на проекта се стреми да предефинира пазара на мемета, който е на стойност $62 милиарда с иновативните си Social-Fi елементи и изкуствен интелект.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Екосистемата, която Raboo изгражда, не е нищо друго освен творчески рай. NFT, стоки и мемета, генерирани от изкуствен интелект, ще се съберат в една оживена площадка, където въображението ви може да се развихри. Това е място, където креативността не познава граници, а гласът на общността оформя пейзажа.

Чрез предстоящите седмични, месечни и тримесечни

предизвикателства, наред със специалните подаръци, притежателите могат да печелят RABT и други награди, което превръща всяко взаимодействие в екосистемата в шанс за печалба.

За тези, които са готови да се потопят по-дълбоко, Raboo предлага атрактивна стейкинг програма. Можете да заложите своите $RABT и да наблюдавате как авоарите ви нарастват, благодарение на конкурентните ставки за награди. И да не забравяме предстоящото пускане на NFT, първоначално ексклузивно за притежателите на токени за предварителна продажба, което предлага на притежателите повече награди и привилегии.

Тъй като Raboo се отправя на пътешествие по време на предварителната продажба, през която цената на токените е примамлива – $0.0042, оживлението е реално. Прогнозите вече предвиждат 233% ръст по време на фазата на предварителна продажба, а разработчиците прогнозират зашеметяващото 100Х увеличение в деня на пускането.

Прогноза за цената на BTC: Кралят в крипто сектора

Биткойн показа забележителна устойчивост, като през изминалата седмица се повиши с 14% и може да се похвали с увеличение от 7% за последните 24 часа.

Хайпът около Биткойн нараства, подхранван от успешно преминалото на халвинг събитието м тъй като то исторически е повишавало стойността на BTC.

Що се отнася до прогнозата за цената на BTC след халвинга, анализаторите не биха могли да бъдат по-оптимистични: ръководителят на отдела за крипто проучвания на Standard Chartered Bank смята, че следващата цел за тази година за BTC е $100,000, като халвингът е един от факторите, подпомагащи за увеличението заедно с американските спот BTC ETF.

AVAX преминава през бурята към нови върхове

Май 2024 г. беше вихрушка за ентусиастите на AVAX. Токенът на Avalanche преживя известни сътресения, но продължава да се гордее с ръст от 25% през последната седмица.

Това включва технологичните постижения на AVAX на Avalanche, които продължават да привличат вниманието, обещавайки мащабируемост и бързи скорости на транзакциите, които предизвикват други блокчейн.
Прогнозите варират в широки граници, но някои виждат AVAX на Avalanche да се изкачва до нови висоти, като Binance прогнозира възходяща траектория до 2030 г.

Резюме

Като цяло, макар че BTC и AVAX обещават продължителен растеж, тези, които искат да се възползват от ограничени по време възможности, трябва да обмислят Raboo, която в момента е в разгара на предварителната си продажба.

Разработчиците на проекта прогнозират впечатляващ ръст от 233% по време на предварителната продажба и зашеметяващото 100Х увеличение в деня на стартиране.

Можете да участвате в предварителната продажба на Raboo тук.

Telegram: https://t.me/RabootokenPortal
Twitter: https://twitter.com/Raboo_Official


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

2.5% от населението на света са потребители на борсата Binance 

София, 18 юни, 2024 – Все по-голямо доверие в дигиталните активи и блокчейн технологиите и стабилно представяне на крипто сектора от началото на годината досега – това отчитат от Binance, водещата глобална блокчейн екосистема и най-голямата борса за дигитални активи в света.

18.06.2024 14:46 2 мин. четене

Bitget регистрира най-високия приток на капитал, а откритият интерес нарасна с 39.2% през май, достигайки $9.74 милиарда

Виктория, Сейшели, 18 юни 2024 г. – Bitget, водещата световна борса за криптовалути и Web3 компания, преодоля май с устойчивост, запазвайки позицията си на водеща борса за деривати с най-висок приток на капитал сред централизираните борси и устойчив ръст на отворения интерес.

18.06.2024 14:18 3 мин. четене

Спекулации около Shiba Inu ETF, новини за Solana Pay и иновативната реферална програма на Furrever Token
В постоянно развиващия се свят на криптовалутите Bitcoin и Ethereum отдавна са доминиращи играчи. От друга страна, Shiba Inu и Solana също привличат вниманието на инвеститорите.

18.06.2024 12:01 4 мин. четене

Петицията за Shiba Inu ETF на Grayscale предизвика интерес: Могат ли меме монетите на Solana като BOME, WIF, APORK и BONK да последват примера?

Пазарът на криптовалути се вълнува за новата петиция за създаване на ETF от страна Grayscale за Shiba Inu, популярна меме монета.

18.06.2024 9:50 7 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.