НАЧАЛО Прессъобщения

Надпреварата до $1: Algorand (ALGO), VC Spectra (SPCT) или ApeCoin (APE) – Кой ще триумфира?

октомври 14, 2023 10:28 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Надпреварата до $1: Algorand (ALGO), VC Spectra (SPCT) или ApeCoin (APE) – Кой ще триумфира?

Разгледайте потенциала на Algorand (ALGO), VC Spectra (SPCT) и ApeCoin (APE). Разберете дали някой от тези топ алткойни има потенциал да достигне $1 до края на годината.

Надпреварата за достигането на нивото от $1 е в ход и инвеститорите наблюдават отблизо три водещи алткойна: Algorand (ALGO), VC Spectra (SPCT) и ApeCoin (APE).

Тези криптовалути не само се борят за заветния етап от $1, но и си проправят уникални пътища като едни от най-добрите DeFi проекти в крипто сферата.

>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА<<

Algorand (ALGO) планира да премине към P2P формат

Algorand (ALGO) представи значителни актуализации на своя блокчейн, за да подобри цялостната ѝ функционалност. Тези модификации потенциално могат да доведат до забележителни последици, като е възможно да доведат до повишено търсене на нейния роден токен, ALGO.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Материалът е написан и прeдоставен от съответната компания.


Една от ключовите промени включва преминаването на Algorand към възприемане на модел на мрежа от типа “peer-to-peer“. Забележително е, че мрежата също така активно работи върху стимулирането на консенсуса – ход, насочен към укрепване на децентрализацията.

Стимулирането на консенсуса има две важни последици. На първо място, то ще доведе до повече канали, подобрявайки предаването на данни от равнопоставени партньори в мрежата Algorand. На второ място, което представлява особен интерес, се очаква да се стимулира търсенето на ALGO.

Пазарната реакция на това съобщение беше положителна, като Algorand (ALGO) вече отбеляза ръст от $0.0877 на 12 септември до $0.0941 на 11 октомври.

В очите на експертите перспективите пред Algorand (ALGO) са бичи, като прогнозите сочат потенциално поскъпване над $1 през 2024 г. Този оптимизъм позиционира ALGO като добра криптовалута за покупка в настоящия крипто пейзаж, особено за по-дългосрочни печалби.

VC Spectra (SPCT) може да достигне $1 в началото на 2024 г.

VC Spectra (SPCT) е на впечатляващо пътешествие, а експертите наблюдават значителен етап на нейния хоризонт. С разгръщането на етапите на публичните предварителни продажби става все по-ясно, че VC Spectra притежава значителна полезност и потенциал.

Макар че скоковете несъмнено са вълнуващи, съсредоточаването върху това, което отличава VC Spectra, е от съществено значение. Този блокчейн проект функционира като децентрализиран хедж фонд, предлагайки на инвеститорите възможност за устойчив доход чрез тримесечни дивиденти и обратно изкупуване.

Освен това той осигурява достъп до ексклузивни първоначални/частни продажби и право на глас при вземането на важни блокчейн решения.

С напредването на пътуването полезността на VC Spectra излиза на преден план. Нейният токен SPCT, актив следващ BRC-20 стандарт, изпълнява множество функции в рамките на платформата Spectra, включително обмен, децентрализирана търговия, управление на активи и плащане на такси за транзакции.

Дефлационният характер на SPCT токена, включващ механизъм за изгаряне, добавя уникално измерение, което потенциално увеличава стойността му с течение на времето. В предварителната продажба VC Spectra (SPCT) вече е нараснал от ICO стойността си от $0.008 на етап 1 до $0.044 на етап 3, отбелязвайки 450% възвръщаемост на инвестицията.

Като се имат предвид тези атрибути, основани на полезността, някои експерти прогнозират, че VC Spectra (SPCT) може да достигне границата от $1 след началото на 2024 г.

ApeCoin (APE) усеща последиците от септемврийското отключване на токени

Екосистемата на ApeCoin (APE) наскоро претърпя събитие за отключване на токени на 17 септември. За разлика от линейния метод на разпределение, отключването на токени ApeCoin (APE), ползва друг метод, познат като “cliff” включва освобождаване на определено количество токени след определена продължителност, което води до временна нестабилност на пазара.

Линейното разпределение, при което токените APE се доставят по график, предлага по-голяма стабилност на цената на ApeCoin.

Приблизително 40.6 милиона ApeCoin (APE) токена, оценени на около $46.69 милиона по това време, станаха достъпни по време на това събитие.

Както се очакваше, имаше значителен натиск за продажба, особено от страна на ранните участници в APE и инвеститорите, търсещи бърза печалба. Същият феномен засегна разпределенията, свързани с членове на общността, инвеститори, airdrop-и и награди, тъй като притежателите на APE имаха за цел да избегнат попадането в ликвидност при излизане от пазара.

По време на последното cliff събитие за отключване на токени на 17 август цената на ApeCoin се понижи с 15% за деня, а между 15 и 17 септември преживя общ спад от около 35%. Тъй като историята се повтори, през октомври цената на ApeCoin падна под първоначалната си цена от приблизително $1.03.

Според експертите този низходящ тренд може да се запази до януари 2024 г., като цената на APE ще се колебае около $0.85. Този резултат е в съответствие с по-ранна прогноза за цената на ApeCoin. Така че, докато Algorand и VC Spectra предлагат добри перспективи, същото не може да се каже за ApeCoin.

Научете повече за VC Spectra (SPCT) и нейната предварителна продажба:

Предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Telegram: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Материалът е написан и прeдоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

История на цената на Bitcoin, прогнози за цената на Chainlink и Meme Moguls

През последните две години пионерската криптовалута Биткойн претърпя значителна корекция, както и останалата част от крипто пазар, включително Chainlink.

декември 3, 2023 12:02 3 мин. четене

Прозрения за крипто пазара: Анализаторите предвиждат обещаващи перспективи за VC Spectra спрямо Polkadot и Litecoin

Тъй като крипто пазарът продължава да завладява инвеститорите по целия свят, два утвърдени гиганта, Polkadot и Litecoin, се оказват в интригуващ танц с изгряваща звезда, VC Spectra.

декември 3, 2023 8:30 4 мин. четене

Преглед на алткойнът, който привлича погледите на Solana (SOL) и Binance Coin (BNB) китовете

Определени алткойни привличат вниманието и интереса на крипто китовете на процъфтяващия пазар на дигитални активи.

декември 2, 2023 13:58 3 мин. четене

Предстоящо вълнение: Водещ криптоаналитик прогнозира, че цената на Dogecoin (DOGE) ще скочи до $1

Хората се вълнуват от неотдавнашната прогноза, в която се твърди, че цената на Dogecoin (DOGE) може да достигне $1, но дали тази прогноза не е прекалено оптимистична предвид настоящите пазарни условия?

декември 2, 2023 12:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.