НАЧАЛО Uncategorized

Над $91 милиона са изхарчени за 24 часа в блокчейна на Tron

март 17, 2019 15:05 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Над $91 милиона са изхарчени за 24 часа в блокчейна на Tron

Голяма част от спекулирането в криптовалутното пространство е за самата цена. Инвеститорите искат да знаят кога пазарите ще се върнат към своите рекордни висоти и ще се „насочат към Луната“. Мнозина забравят или просто не осъзнават, че интегрирането и употребата е това, което ще подбутне цената.</s tron g>

Tron измесва останалите криптовалути, като накара хората да използват DApps на базата на блокчейна на Tron. Миша Ледерман, съосновател на IAmDecentralized.org, публикува тази графика, за да илюстрира колко активни са DApps на Tron.

https://twitter.com/mishalederman/ status /1106824707100327936

От първия ден, Tron е въодушевява хората от криптосферата. Водени от основател и главен изпълнителен директор Джъстин Сън, общността на Tron обича да прави реклама на протокола в социалните медии. Хората са ангажирани и най-важното, стават лоялни потребители на Tron. Има много популярни игри като Tron Goo и приложения за хазарт, включително спортни залагания и казино.

Джъстин Сън излезе с амбициозни цели, но той е агресивен и изглежда, че няма ограничения в това пространство. Сън твърди, че TRX ще бъде сред първите четири монети спрямо пазарната капитализация до края на годината и досега нищо не показва, че Tron не може да завърши мисията си.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Uncategorized Новини

Бившият президент на FTX.US сподели за отношенията си със Сам Банкман-Фрийд

Бившият президент на FTX US, Брет Харисън критикува Сам Банкман-Фрийд за това, че го е заплашвал, когато е предложили решения за реорганизация на управлението на американското подразделение на FTX. 

януари 15, 2023 20:29 2 мин. четене

Dаsh 2 Trade набра $10 милиона – остават само $3 милиона преди листването на борсите

Dаsh 2 Trade събира $10 милиона, листването на борсите е по-близо от всякога, a цената потенциално може да скочи с 1,000%.

декември 14, 2022 15:19 5 мин. четене

Какво ще се случи, ако банките спрат транзакциите на крипто борсите?

В миналото банките на няколко пъти нареждаха на платежните услуги да спрат транзакциите с криптовалути.

октомври 20, 2022 17:41 3 мин. четене

Крипто компаниите все още намират проблеми с откриването на банкови сметки

Компании свързани с криптовалутната индустрия все още имат проблеми с отварянето на банкови сметки, съобщиха от финансовото издание Bloomberg на 3 март. Докладът цитира жалбата на Сам Банкман-Фрийд, главен изпълнителен директор на крипто-търговска компания Alameda Research, в който се споменава, че стандартният отговор „просто отидете до местния ви клон на Chasе” не работи при крипто. […]

март 4, 2019 12:13 1 мин. четене