НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Над 550,000 хотела по света вече приемат XRP

МАР. 22, 2019 10:05 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Над 550,000 хотела по света вече приемат XRP

XRP продължава да пуска корени в различни икономически сектори, тъй като криптосферата се разширява дълбоко в глобалната икономика.


Този път XRP получава огромна подкрепа от хотелиерската индустрия. По-точно, блокчейн компания, която се фокусира върху използването на технологията, за да улесни плавния опит в хотелиерската индустрия, се обръща към XRP.

В специален туит Travala обявиха, че са добавили XRP като опция за плащане на своята платформа. Както всеки би очаквал, това е развитие, което ще повлияе на статуса на XRP като популярен дигитален актив.


Достъп до много хотели, страни и дестинации



Освен че насърчава масовото приемане на XRP, подкрепата на Travala за крипто ще помогне на хората по повече от един начина. Като начало всеки, който не можел да плати с XRP, вече може да го направи и да получи достъп до огромно богатство от екстри.

Чрез Travala, потребителите могат да резервират над 500 000 хотела в 210 страни по света, над 82 000 дестинации за посещение. Това е доста голямо развитие в подкрепа на многото потребители на XRP, които търсят начини за лесна и ефективна транзакция с него.


Реакции


Новината за новото развитие е посрещната с многобройни положителни реакции от страна на различни членове на XRP общността. В Twitter, хората масово започнаха за да изразят подкрепата си за новата Travala-XRP колаборация. Всъщност някои дори се заклеха да използват само Тravala за всичките си туристически дейности отсега нататък.

С други думи, сега Travala ще има повече клиенти, които ще използват XRP като опция за плащане. Всъщност, повече хора биха могли да се присъединят и да започнат да използват крипто, като по този начин засилват приемането. XRP може дори да придобие по-голяма стойност в процеса.

https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Може ли Етериум да достигне $12,000 този цикъл?

 Сега анализаторите се обърнаха към графиките, за да се опитат да използват технически анализ, за ​​да определят къде според тях може да се озове цената на актива през следващите месеци. С остава...
ОКТ. 23, 2021 12:26 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Бичият пазар не е приключил

До голяма степен това предполагаемо се дължи на очакванията, че наскоро изброеният борсово търгуван фонд на ProShares (ETF), обвързан с фючърсите на криптовалутата, ще внесе повече пари на пазара.Подо...
ОКТ. 22, 2021 18:58 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Нов проект раздава безплатни криптовалути

Глобалните амбиции на WorldcoinСам Алтман, бивш президент на Y Combinator и настоящ главен изпълнителен директор на OpenAI, официално представи Worldcoin, приблизително четири месеца след като новинат...
ОКТ. 23, 2021 03:44 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

В Аржентина вече можеш да си купиш апартамент с Shiba Inu (SHIB)

Candoli Propiedades, аржентинска агенция за недвижими имоти в Санта Клара дел Мар, град, разположен на атлантическото крайбрежие на Буенос Айрес, обяви, че сега приема токена, вдъхновен от японската п...
ОКТ. 23, 2021 11:02 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света