НАЧАЛО Алткойни

Над $500 милиона влизат в Terra Classic само за 4 дни

юни 29, 2022 19:24 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Над $500 милиона влизат в Terra Classic само за 4 дни

Terra Classic (LUNC), оригиналната верига на сринатата екосистема Terra (LUNA), продължава да се радва на интерес сред инвеститорите.

Напоследък има значителни капиталови потоци в актива, противно на общите настроения на крипто пазара.


След срива се очакваше, че LUNC ще се занули, но изглежда, че токенът печели подкрепа от своята общност. 


Подкрепата се подчертава от 534-те милиона долара, които се вляха в пазарната капитализация на мрежата през последните четири дни. 


Към 26 юни пазарната стойност на Terra Classic възлизаше на $389 милиона, като към 29 юни скочи до $924 милиона, което представлява ръст от близо 140% според данни от CoinMarketCap. 


За същия период цената на LUNC нарасна с над 120% и към момента на писане се търгува около $0.000146.


Крахът на Terra настъпи, след като нейната алгоритмична стабилна монета започна да пада под $1, а оригиналната верига продължи да получава подкрепа от различни крипто компании. 


Притежателите на Terra Classic са се увеличили с над 500% за един месец. На 9 май е имало 1,642 притежатели, които са нараснали до 10,266 на 5 юни, което представлява увеличение от 525%. 


На фона на противоречията, свързани с цялата екосистема Terra, инвеститорите ще искат да проверят дали последният скок на стойността и капитала ще се задържи или е просто краткотраен тренд. 

ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн е позициониран да продължи спада си – ето къде може да намери дъно

Мрежата обаче показа признаци на завръщане, като много пазарни участници изразиха мнения, че LUNC може да се повиши много по-рязко и устойчиво отколкото бе очаквано. 


Забележително е, че ралито изглежда се движи главно от инвеститори на дребно и има вероятност при подходящи фундаментални фактори LUNC да започне да набира бичи импулс. 

Скокът настъпи и след като хакерската група „Анонимнитеобяви, че ще разследва основателя на Terra До Куон за участието му в срива на Terra. Анонимните, известни с разкриването на корупция, заявиха, че планират да разследват основателя на Terra, след като се появиха още твърдения, че целият скандал може да е бил вътрешна работа.


Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Цената на Celsius (CEL) скача с 800% за два месеца

Алткойн, базиран на Етериум (ETH), който се нарежда сред 100-те най-големи криптовалути по пазарна капитализация, се е повишил с трицифрени с трицифрени числа през последните 30 дни.

август 12, 2022 13:55 1 мин. четене

Обявена е дата за Сливането на Етериум

Преминаването на Етериум към Proof-of-Stake наближава, като разработчиците се споразумяха за предварителна дата за Сливането.

август 12, 2022 11:27 1 мин. четене

Ankr (ANKR) скочи с почти 60% за час след важно обявление

Доставчикът на децентрализирана блокчейн инфраструктура Ankr получава сериозен тласък, но не само на котировките си.

август 12, 2022 8:27 1 мин. четене

Какво да очакваме от BabyDoge?

Ралито от 40%, което видяхме на 9 август при BabyDoge, за съжаление избледня и сега меме криптовалутата се връща към нови дъна.

август 11, 2022 14:20 1 мин. четене