Home

Над $5 милиарда в BTC може да навлязат на пазара след възстановяването на загубените средства от Mt.Gox – как ще се отрази това на Dogecoin и меме монетите?

30.06.2024 19:00 3мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Над $5 милиарда в BTC може да навлязат на пазара след възстановяването на загубените средства от Mt.Gox – как ще се отрази това на Dogecoin и меме монетите?

Крипто екосистемата изобилства от вълнение, тъй като наближава важно събитие. Някога най-известната Биткойн борса, Mt. Gox, е на прага да започне изплащане на задълженията си към кредиторите след десетилетие.

Това ключово събитие носи потенциала да инжектира на пазара Биткойн (BTC) на стойност над $5 милиарда, като предизвиква дискусии за потенциалното му въздействие върху по-широкия крипто пазар, особено върху популярните меме монети – Dogecoin (DOGE) и BONK.

Въздействие на изплащането на Mt. Gox върху крипто пазарите

Процесът на изплащане е предвиден да започне през юли 2024 г. Той означава усещане за приключване на сагата за засегнатите от пробива в Mt. Gox, въвеждайки значително количество BTC обратно в обращение.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Попечителят по рехабилитацията Нобуаки Кобаяши наблюдава инициативата за изплащане на Mt. Gox, на която е поверено разпределянето на около 142,000 BTC и 143,000 Bitcoin Cash (BCH) на кредиторите. Това вливане на значителни криптоактиви на пазара има потенциала да предизвика значителни ценови колебания и промени в ликвидността в целия криптопазар.

Синхронизирането на това възстановяване съвпада с вече бурната ера на крипто пазара. Пускането на пазара на такъв голям обем Биткойн (BTC) има потенциала да засили тази турбулентност, което може да доведе до засилен натиск върху продажбите, ако значителен брой кредитори изберат да ги ликвидират незабавно след получаването.

Dogecoin (DOGE) и BONK се подготвят за волатилност на фона на пазарната несигурност

Вследствие на това Dogecoin (DOGE) и BONK може да изпитат повишена волатилност и променяща се пазарна динамика. При това положение спекулациите относно бъдещите цени на Dogecoin (DOGE) и BONK остават доста несигурни.

Оптимистичните прогнози намекват за потенциално рали на Dogecoin (DOGE), ако общият пазар на криптовалути набере инерция, като е възможно да се доближи до диапазона от $0.50 до $0.75. И все пак консервативните приближения позиционират Dogecoin (DOGE) в рамките на диапазона от $0.20 до $0.30, като се подготвят за потенциални пазарни сътресения.

BONK, поради по-малката си пазарна капитализация и повишената волатилност, може да изпита по-значителни колебания в цената си. Макар че някои ентусиасти очакват значителен ръст, прогнозите сочат възможен диапазон от значителни загуби за инвеститорите в BONK, вариращи от забележими загуби до потенциална възвръщаемост от 100% до 300%. Тези възможности зависят от общите пазарни условия и настроенията към меме монетите след скока на цените на Биткойн (BTC).

Анализатори с бичи настроения за Algotech (ALGT) на фона на разнообразни алгоритмични стратегии

След волатилността на Биткойн (BTC) и меме монетите, анализаторите насочват вниманието си към нови и обещаващи проекти, където се откроява Algotech (ALGT), който в момента е в предварителна продажба и е събрал над $9.4 милиона. Прогнозите на някои пазарни експерти сочат, че Algotech (ALGT) представлява първокласна инвестиционна възможност, като прогнозите са за значително увеличение на стойността след официалното ѝ пускане на пазара.

Неотдавнашната инвестиция от $1.2 милиона в графични процесори H100 на Algotech (ALGT) предизвика вълнение в технологичната общност. Това стратегическо решение има за цел да повиши скоростта, точността и цялостните възможности на AI двигателя на Algotech, който е в основата на нейната платформа за алгоритмична търговия. С известната си мощност графичните процесори H100 са готови да революционизират способността на Algotech (ALGT) да обработва огромни количества пазарни данни и да изпълнява сделки с безпрецедентна ефективност.

Анализаторите виждат в Algotech (ALGT) обещаваща възможност не само заради инвестицията в H100, но и заради разнообразните алгоритмични стратегии, силната техническа база и иновативните инструменти за управление на риска. Тези предложени характеристики се разглеждат като потенциално трансформиращи в сектора на крипто търговията.

Научете повече:
Посетете предварителната продажба на Algotech
Присъединете се към общността на Algotech


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

DTX Exchange се подготвя за разпродажба на етап 2, тъй като веригата Chainlink (LINK) отпада

Волатилният свят на криптовалутите държи инвеститорите нащрек, тъй като пазарът може да направи непредсказуеми завои във всяка секунда.

18.07.2024 22:00 4мин. четене

Умните инвеститори придобиват Algotech (ALGT), тъй като Етериум ETF може да стартира следващата седмица, ето защо

Започва обратното броене за стартирането на ETF за Етериум (ETH) – преломен момент, който се очаква да окаже значително влияние върху пазара на криптовалути.

18.07.2024 21:00 4мин. четене

Предвиждане на 100X скок: Нов токен на Blast, който може да задмине RWA и DePin криптовалутите

Крипто пазарът е спокоен, но готов за действие, подготвяйки сцената за следващия бичи цикъл. Алткойните остават на атрактивни входни точки, но вече са във възход, което подсказва за потенциален взрив.

18.07.2024 16:31 5мин. четене

ICO-то на Clandeno (CLD) набира популярност сред инвеститорите в XRP и Litecoin (LTC): На прага на старта всеки CLD токен струва $0.013

Clandeno (CLD) се очертава като интересен вариант за инвестиралите в бавно растящи токени като XRP и Litecoin (LTC).

18.07.2024 14:44 3мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.