НАЧАЛО Прессъобщения

Над $100 милиарда потребителски активи в Binance

21.03.2024 13:14 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Над $100 милиарда потребителски активи в Binance

Общата стойност на потребителските активи на Binance надхвърля $100 милиарда, съобщава водещата глобална блокчейн екосистема и най-голямата борса за дигитални активи в света.

Постижението е резултат от стабилното представяне на крипто пазара, силните входящи потоци в Binance и устойчивият ръст на цените на дигиталните активи и през този месец. 

През първата седмица на март общата стойност на потребителските активи, съхранявани в Binance, надхвърли $100 милиарда за пръв път, откакто през ноември 2022 г. компанията интегрира система за доказване на резервите – Proof-of-Reserves (POR). С прозрачност и отчетност в основата си, системата POR гарантира, че всички средства на потребителите се съхраняват в съотношение 1:1. Този ангажимент за прозрачност е допълнително подсилен от използването на иновативни решения, базирани на криптография с нулево познание.

,,Този период на положителна пазарна динамика, в комбинация с все по-силни притоци към платформата, подчертава както нарастващото доверие в криптовалутите, така и доверието, което потребителите имат към Binance като борса и надежден попечител на техните средства. Нашата прозрачност на управлението на фондовете и ангажиментът ни към сигурността на активите на потребителите са факторите, които допринесоха за това доверие’’, коментира Веселин Георгиев, регионален мениджър на Binance за България. 

Централният елемент на тази формула е системата POR на Binance, чрез която потребителите могат да проверят общата стойност на активите, държани от Binance, като гарантира прозрачност и отчетност на всяка стъпка, както и дава възможност на отделните потребители да проверят дали средствата им се съхраняват безопасно. Еволюцията на системата POR на Binance, която сега поддържа 31 дигитални актива и включва усъвършенствани решения за защита на личните данни като zk-SNARKs, демонстрира ангажимент за непрекъснато усъвършенстване и лидерство в индустрията. Чрез отворения код на POR и активното взаимодействие с общността и експертите по сигурността, Binance насърчава култура на прозрачност, която е от полза за цялата крипто екосистема.

Според последната итерация на POR Binance държи повече от 103% от средствата на потребителите в BTC, почти 103.5% от средствата на потребителите в ETH и над 110.6% в USDT, което подчертава ангажимента на платформата да поддържа резерви, които надвишават депозитите на потребителите. Откритото предоставяне на кода на POR и активното взаимодействие с общността и експертите по сигурността бяха от съществено значение за усъвършенстването на системата. Обратната връзка и външните одити доведоха до непрекъснати подобрения, подчертавайки ангажимента на Binance не само да поддържа, но и да повишава стандартите в индустрията. 

В перспектива Binance продължава да се ангажира с усъвършенстването на своята система за доказване на резерви и с насърчаването на бъдеще, изградено върху прозрачност и доверие.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Може ли Algotech да бъде по-добра дългосрочна инвестиция от Bitcoin и Ethereum?

Algotech (ALGT) привлича вниманието в света на криптовалутите, обещавайки различни предимства, които в бъдеще може да и предоставят нужния потенциал, за да я превърнат в по-добра дългосрочна инвестиция в сравнение с Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH). 

18.04.2024 16:01 4 мин. четене

Kои са най-популярните криптовалути в Япония през април?

Япония е един от бенчмарк крипто пазарите, като местните инвеститори много често задават темпото в световен мащаб. Затова в тази статия може да разгледате кои са едни от най-модерните криптовалути, които се търгуват там.

18.04.2024 15:02 3 мин. четене

Коя криптовалута да следим сега? Едни от най-актуалните криптовалути, които привличат интереса на китовете: Ethereum (ETH), Solana (SOL) и Furrever Token (FURR)

В постоянно променящия се пейзаж на крипто пазара, където цари волатилност, инвеститорите постоянно търсят възможности за значителна възвръщаемост.

18.04.2024 14:02 5 мин. четене

Трябва ли да следите движенията при Retik Finance (RETIK) през 2024 г.? Експертен анализ

Тъй като пазарът на децентрализирани финанси (DeFi) продължава да се развива, се появи нов претендент, който привлича вниманието на инвеститорите и крипто ентусиастите. 

18.04.2024 11:05 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.