НАЧАЛО Прессъобщения

Наблюдение на пазара: Етериум ETF привлича интереса на традиционните финансови институции, нов алткойн привлича китовете

14.12.2023 11:00 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Наблюдение на пазара: Етериум ETF привлича интереса на традиционните финансови институции, нов алткойн привлича китовете

В света на криптовалутите в момента се наблюдават големи движения, които имат за цел да направят инвеститорите богати.

От една страна, Етериум привлича значителен интерес от страна на традиционния финансов сектор след неотдавнашния хайп около борсово търгуваните фондове (ETF) за Етериум.

От друга страна, в алткойн пространството се появи нов играч – Everlodge, който привлича вниманието на крипто китовете.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. 


Подаването на документи за Етериум ETF от BlackRock стимулира ETH

Етериум, чиято цена понастоящем е около $2,280, отбеляза значително увеличение от 10% през последния месец. Този подем е част от по-широко възстановяване, за което свидетелства впечатляващото му увеличение от 72% през последната година.

Пазарната капитализация на Етериум, възлизаща на $274.2 милиарда, му осигурява позицията на втората по големина криптовалута на пазара. Тази солидна пазарна капитализация, наред със значителния 24-часов обем на търговия от $11.2 милиарда, подчертава силното присъствие и активност на Етериум в пространството на криптовалутите. Тези цифри свидетелстват за нарастващата привлекателност и доверие към Етериум сред инвеститорите.

Неотдавнашният хайп около Етериум бе значително засилен от новината, че BlackRock, титан от Уолстрийт, е подал заявление за спот борсово търгуван фонд (ETF), базиран на Етериум. Този ход катализира рязко покачване на цената на Етериум.

Подаването на заявление от BlackRock, заедно с одобрението на Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC) на девет ETF за фючърси върху Етериум, сигнализира за нарастващ институционален интерес и приемане на Етериум като реален инвестиционен актив.

Тези събития укрепиха позициите на Етериум на финансовите пазари, привличайки традиционни инвеститори, които сега разглеждат Етериум като ключов играч в бъдещето на децентрализираните финанси и блокчейн технологията.

Нов алткойн привлича китовете към недвижимите имоти

На постоянно развиващия се пазар на криптовалути изгря нова звезда, която привлича интереса на “китовете” – мащабни инвеститори, известни със значителното си влияние върху пазара. Тази звезда е Everlodge – иновативен алткойн, обединяващ по новаторски начин недвижимите имоти и блокчейн технологията.

Уникалното предложение на Everlodge за фракционни инвестиции в недвижими имоти предоставя на тези инвеститори безпрецедентна възможност да диверсифицират портфейлите си в доходоносния свят на имоти с висока стойност като луксозни вили, хотели и ваканционни жилища.

Финансовата структура на Everlodge е проектирана така, че да привлича и поддържа инвестиции на високо ниво. Родният токен, $ELDG, стартира с първоначална цена от $0.01. Понастоящем се продава за $0.027, което е огромно, 270% увеличение на стойността.

За инвеститорите привлекателността на Everlodge се крие не само в иновативния й подход към инвестициите в недвижими имоти, но и в допълнителните стимули за притежателите на токена $ELDG. Те включват значителни отстъпки при покупка на имоти в рамките на пазара, възможност за използване на $ELDG като транзакционна валута в рамките на екосистемата и намалени такси за търговия. Освен това стейкването на $ELDG токени предлага стабилен месечен доход чрез лихва.

Посетете Everlodge


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Край на една ера за Chainlink (LINK)? Спадовете на Solana (SOL) насочват потребителите към платформата за електронна търговия Pushd (PUSHD)

Търговията с Chainlink (LINK) изглежда намалява, както и активността в мрежата. Анализаторите и притежателите на актива се чудят дали това е краят на една ера.

26.02.2024 8:01 3 мин. четене

Injective (INJ) и Stacks (STX) се борят за позициите си, тъй като търсенето на Pushd (PUSHD) нараства през 2024 г

Цената на Injective (INJ) се повиши, търгувайки се за $34 към момента на писане на статията, което показва интерес от страна на инвеститорите.

25.02.2024 20:03 3 мин. четене

Новият Amazon на криптовалутите Pushd (PUSHD) привлича огромни инвестиции от инвеститори в Bitcoin (BTC) и Polkadot (DOT)

За да навлезете на пазара и да реализирате печалби от него, първо трябва да го разберете. Има много неща, с които трябва да сте наясно – от движението на цените до моделите и тенденциите.

25.02.2024 19:20 3 мин. четене

Тази предварителна продажба на крипто токени шокира инвеститорите, надминавайки всички очаквания; Анализатор прогнозира, че Algotech може да достигне $2 през четвъртото тримесечие

Светът на криптовалутите е развълнуван, тъй като една иновативна предварителна продажба на крипто токени опроверга всички очаквания.

25.02.2024 17:30 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.