НАЧАЛО Други

На какво се дължи популярността на STO?

декември 25, 2018 14:53 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
На какво се дължи популярността на STO?

Криптo пазарът претърпя и издържа достатъчно тази година. Резкият спад в цената още началото на годината, хилядите забрани и опити за налагане на крайни регулации върху пазара не успяха да го сринат. Напротив броят на хората, които вярват, че тепърва предстоят силните години за крипто и блокчейн технология.

Мечите тенденции се превърнаха в новата посока и много дигитални токени, включително най-големите, станаха жертви на текущия тренд. Има обаче някои положителни резултати… Някои сериозни проекти като секюрити токените постигат успех, въпреки че пазарът постепенно потъва.

Секюрити токените видяха рязко увеличение в популярността си, а сега крипто експертите смятат, че те ще са новия бум. Тези монети се превърнаха в новата привлекателна алтернатива на ICO, чийто растеж беше сериозно затруднен от регулаторните органи. STO са оборудвани с много качества, които привличат вниманието на крипто инвеститорите.

Атрибут за възстановяване

Един от страховете на всеки крипто инвеститор е да загуби достъпа до своя цифров портфейл, съдържащ неговите активи. Разбира се, има много случаи, в които инвеститорите губят този достъп и понякога биват изхвърлени от киберпрестъпниците. Невъзможността на който и да е метод за възстановяване на средства е един от значителните проблеми в крипто инвестирането, тъй като инвеститорите не очакват просто да отхвърлят своето портфолио, без никакви усилия за да си го върнат.

STO обаче имат възможността да преиздават токени на акционерите в такива ситуации. Въпреки това, ползите като тази идват след подходящи проверки и потвърждения.

Прозрачност и яснота

Едно от добрите неща, свързани със STO, е прозрачността. Доверието в света на блокчейн е нещо, което трудно може да се постигне. Адекватната информация, с която правите бизнес, е много важна. STO позволява на инвеститорите на дадена компания да получат пълна информация за емитента, заедно с пълна видимост на всички токени, които са били дадени или обещани, или дори ограничени.

Вътрешна стойност

Секюрити токените представляват законно право на собственост върху постоянната стойност на емитиращата компания. Те дават по-голям стимул на притежателя като цяло, като в същото време намаляват риска. STO също така защитава интереса към дивидентите, разпределението на печалбата, правото на глас и други ползи, които притежателите им могат да имат, за разлика от ютилити токените, които се правят само за бъдещ достъп до продукт или услуга от емитиращата компания.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Обменът на фиатни валути спада за пети пореден месец

Според данни от The Block, септември е петият пореден месец, през който обемите на обмен на фиатни валути намаляват.

октомври 3, 2022 19:44 1 мин. четене

Русия ще снабди Казахстан с електроенергия за копаене на крипто

Русия се готви да предостави на Казахстан допълнителна енергия, необходима за функционирането на ферми за добив на криптовалути в централноазиатската държава.

октомври 3, 2022 18:55 1 мин. четене

Credit Suisse на ръба на колапс – какво да следим?

През Q3 на 2022 г. акциите спаднаха поради инвазията в Украйна и повишаването на цените на енергията в Европа, и Обединеното кралство. 

октомври 3, 2022 15:26 1 мин. четене

Колко криптовалути държат банките по света?

Според последния доклад на Базелския комитет глобалната банкова експозиция към криптовалути възлиза на 0.01%, тъй като 19-те най-големи финансови институции притежават криптовалути на стойност 9.4 милиарда евро, което се равнява на 0.14% експозиция.

октомври 3, 2022 14:16 1 мин. четене