НАЧАЛО Други

На какво се дължи популярността на STO?

ДЕК. 25, 2018 14:53 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 На какво се дължи популярността на STO?

Криптo пазарът претърпя и издържа достатъчно тази година. Резкият спад в цената още началото на годината, хилядите забрани и опити за налагане на крайни регулации върху пазара не успяха да го сринат. Напротив броят на хората, които вярват, че тепърва предстоят силните години за крипто и блокчейн технология.


Мечите тенденции се превърнаха в новата посока и много дигитални токени, включително най-големите, станаха жертви на текущия тренд. Има обаче някои положителни резултати... Някои сериозни проекти като секюрити токените постигат успех, въпреки че пазарът постепенно потъва.

Секюрити токените видяха рязко увеличение в популярността си, а сега крипто експертите смятат, че те ще са новия бум. Тези монети се превърнаха в новата привлекателна алтернатива на ICO, чийто растеж беше сериозно затруднен от регулаторните органи. STO са оборудвани с много качества, които привличат вниманието на крипто инвеститорите.


Атрибут за възстановяване


Един от страховете на всеки крипто инвеститор е да загуби достъпа до своя цифров портфейл, съдържащ неговите активи. Разбира се, има много случаи, в които инвеститорите губят този достъп и понякога биват изхвърлени от киберпрестъпниците. Невъзможността на който и да е метод за възстановяване на средства е един от значителните проблеми в крипто инвестирането, тъй като инвеститорите не очакват просто да отхвърлят своето портфолио, без никакви усилия за да си го върнат.

STO обаче имат възможността да преиздават токени на акционерите в такива ситуации. Въпреки това, ползите като тази идват след подходящи проверки и потвърждения.


Прозрачност и яснота


Едно от добрите неща, свързани със STO, е прозрачността. Доверието в света на блокчейн е нещо, което трудно може да се постигне. Адекватната информация, с която правите бизнес, е много важна. STO позволява на инвеститорите на дадена компания да получат пълна информация за емитента, заедно с пълна видимост на всички токени, които са били дадени или обещани, или дори ограничени.


Вътрешна стойност


Секюрити токените представляват законно право на собственост върху постоянната стойност на емитиращата компания. Те дават по-голям стимул на притежателя като цяло, като в същото време намаляват риска. STO също така защитава интереса към дивидентите, разпределението на печалбата, правото на глас и други ползи, които притежателите им могат да имат, за разлика от ютилити токените, които се правят само за бъдещ достъп до продукт или услуга от емитиращата компания.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Ел Салвадор на трето място в света по инсталация на битомати

Според данни от Coin ATM Radar, Ел Салвадор са надвишили броя на криптоматите в Обединеното кралство, след като до момента са разположили 205 криптомата, за да улеснят местните транзакции с Биткойн и ...
СЕП. 18, 2021 22:23 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

CFTC разследва Binance за пазарни манипулации

U.S. authorities are examining possible insider trading and market manipulation at cryptocurrency exchange Binance https://t.co/qFg9aA5kzG— Bloomberg Crypto (@crypto) September 17, 2021Най-голямата кр...
СЕП. 18, 2021 17:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Над 1 милион жители на Ел Салвадор ползват новия Биткойн портфейл на страната`

1.1 милиона граждани са изтеглили портфейла ChivoСпоред туита на президента Наиб Букеле, приблизително 1.1 милиона салвадорци вече са готови да използват Биткойн като законно платежно средство в стран...
СЕП. 18, 2021 14:18 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

CEO-то на Coinbase сподели гръмка прогноза за криптовалутите

Армстронг казва, че вярва, че предстоят значителни промени, които ще засилят науката, технологиите и благотворителните каузи през следващите години.В блог публикация на Coinbase, Армстронг казва:Олаф ...
СЕП. 18, 2021 13:10 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света