НАЧАЛО Прессъобщения

На фона на сътресенията при Bitcoin и Ethereum, Furrever Token влиза в заглавията с раздаване на $20,000

09.05.2024 13:30 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
На фона на сътресенията при Bitcoin и Ethereum, Furrever Token влиза в заглавията с раздаване на $20,000

Сред бурните колебания, които изпитват Bitcoin и Ethereum на крипто пазара, Furrever Token се появява като фар на стабилност и вълнение.

Докато гигантите в индустрията се борят с нестабилността, Furrever Token изглежда готов да предложи на своята общност вълнуваща възможност.

С щедрото раздаване на $20,000 под формата на просто състезание Furrever Token демонстрира ангажимента си както към своите потребители, така и към по-широката крипто общност, осигурявайки източник на оптимизъм и ангажираност в несигурни времена.

Устойчивост и потенциал на Bitcoin: Прозренията на Ки Йонг Джу и пазарните анализатори

Понастоящем Bitcoin (BTC) се намира на приблизителна стойност от $61,400, като от вчера насам претърпява спад от 1.5%. Въпреки този краткосрочен спад, криптовалутата остава крайъгълен камък в сферата на дигиталните активи, почитан заради своята устойчивост и сигурност.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Главният изпълнителен директор на CryptoQuant Ки Йонг Джу неотдавна предизвика дискусия, като предположи, че мрежата на Bitcoin може да поддържа пазарна капитализация, три пъти по-голяма от настоящата ѝ оценка. При текущата си цена от $61,500 Bitcoin притежава пазарна капитализация от $1.207 милиарда, но оценките на Джу подсказват потенциал за значителен растеж.

Според анализа на Джу мрежата на Bitcoin може да поддържа пикова капитализация от $3,698,582,400,000 което се изразява в целева цена от $265,000 за BTC. Той отбеляза, че настоящите основи на мрежата надхвърлят тези, наблюдавани по време на предишния исторически връх на Bitcoin през ноември 2021 г., което предполага по-силна основа за бъдещ растеж. Тези бичи настроения се подкрепят и от появата на спот борсово търгувани фондове (ETF), които интегрират Bitcoin в традиционните финансови екосистеми, като според съобщенията компании като Susquehanna International Group (SIG) притежават значителни дялове в акции на BTC ETF.

Докато прогнозата на Джу загатва за ценови етап от $265,000, някои поддръжници на индустрията, като Самсон Моу, предвиждат още по-високи оценки, надхвърлящи $1 милион. Фактори като съотношението на пазарната капитализация към хеширащата мощност предполагат, че потенциалът за растеж на Bitcoin остава стабилен, като има възможност за разширяване с развитието на ключовите показатели. Въпреки краткосрочните колебания, наблюдателите на индустрията очакват потенциално възстановяване на ценовата траектория на Bitcoin, като очакванията са за достигане на границата от $70,000.

Цената на Ethereum в движение: поглед към последните трансфери на Ethereum Foundation

Понастоящем цената на Ethereum (ETH) се колебае около $2,980, като от вчера е отбелязала спад от 3%, което е сигнал за несигурност за криптовалутата. Неотдавнашната дейност на Ethereum Foundation предизвика интерес сред пазарните наблюдатели, особено по отношение на поредица от трансфери към многозначния адрес „0xbc9“.

Тези движения, включително трансферът на 1,000 ETH на стойност $3 милиона, породиха опасения за потенциална нестабилност в ценовата траектория на Ethereum.

Докладите на Spot On Chain разкриват, че от началото на 2024 г. фондацията е прехвърлила 5,000 ETH на същия адрес. Това, което привлече вниманието, беше последващата продажба на значителна част от тези прехвърлени ETH – 1,766 ETH, разменени за 4.81 милиона DAI, средно по $2,725 за ETH. Интересно е, че тези разпродажби често съвпадат със спад в цената на Ethereum, което показва потенциална връзка между действията на Ethereum Foundation и натиска за намаляване на стойността на ETH.

При положение че в момента адрес „0xbc9“ притежава 2,508 ETH, равняващи се на $7.51 милиона, участниците на пазара са предпазливи по отношение на стабилността на Ethereum и последиците за стойността му. Борбата на Ethereum да пробие нивото на съпротива от $3,300 допълнително подхранва тези предпазливи настроения, като се търгува под $3,000 за монета. Изобилстват спекулациите относно това дали дейността на фондацията може да засили продължаващата низходяща тенденция, което потенциално може да доведе до спад на цената на ETH до $2,400.

Тъй като крипто общността следи отблизо движението на цената на Ethereum, очакванията по отношение на следващия ход на водещия алткойн нарастват, подчертавайки значението на тези събития за оформянето на бъдещата траектория на Ethereum.

FURR: Как Furrever Token запази популярността си в условията на спад на пазара

В условията на пазарна нестабилност Furrever Token (FURR) доказаха своята устойчивост и популярност, като се откроиха като фар на стабилност и вълнение в условията на спад. Уникалният подход на FURR към крипто пространството, примесен с неустоима доза сладурщина, привлече широко внимание и ентусиазъм. За разлика от традиционните блокчейн проекти, Furrever Token предлага на потребителите възхитително и очарователно преживяване, съсредоточено около универсалната привлекателност на дигитални котенца. Този лек подход е насърчил топла и приятелска общност, обединена от споделената си любов към по-леката страна на криптовалутите.

Иновативните функции на Furrever Token допринасят за нейната трайна популярност. Токеномиката на FURR е създадена така, че да стимулира ангажираността и растежа на общността. С разпределени 9 милиарда токена, включително значителна част, налична по време на етапа на предварителна продажба, Furrever Token събра над $1 милион само за два месеца. Освен това ангажиментът на екипа за прозрачност и дълготрайност е очевиден чрез решението му да блокира 10% от токените за една година, уверявайки общността в стабилността и дълготрайността на проекта. Понастоящем цената на FURR е $0.000648, което отразява неговата устойчивост и привлекателност за инвеститорите в условията на пазарни колебания.

Сред открояващите се инициативи, които задвижват популярността на Furrever Token по време на пазарния спад, е конкурсът за $20,000 за най-висок общ брой покупки. Това състезание, което ще се проведе от 9 май до 27 май 2024 г., предлага на участниците възможност да спечелят дял от щедрия награден фонд, като натрупат най-голяма обща сума на закупените токени. Този вълнуващ конкурс насърчава ангажираността на общността и служи като доказателство за отдадеността на Furrever Token да възнаграждава своите поддръжници.

На фона на несигурността на по-широкия пазар стабилното присъствие и иновативните инициативи на Furrever Token затвърдиха статута му на обичан проект в крипто общността. Със своя ангажимент към забавлението, общността и растежа FURR продължава да процъфтява, предлагайки на потребителите приятно и възнаграждаващо преживяване в постоянно развиващия се свят на криптовалутите.

Присъединете се към предварителната продажба на Furrever Token сега:

Официален уебсайт на Furrever Token 


Посетете предварителна продажба 

на Furrever Token
Присъединете се към официалната Telegram група 
 

Следвайте официалния профил в X


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Влиятелни фигури подкрепиха Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) по време на бичия цикъл през 2021 г.: Кой алткойн ще подкрепят през 2024?

През 2021 г. пазарът на криптовалути стана свидетел на изключителен подем, като централно място заеха Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB).

29.05.2024 23:20 4 мин. четене

Прогноза за цената на криптовалутите през 2024 г: Arbitrum (ARB), ETFSwap (ETFS) и Jasmycoin (JASMY) може да се готвят за 33Х печалби

Прогнозите са, че ETFSwap (ETFS), заедно с Arbitrum (ARB) и Jasmycoin (JASMY), ще бъдат водещи участници в крипто бичия цикъл през 2024 г.

29.05.2024 20:00 5 мин. четене

Новата P2E крипто игра PlayDoge стартира ICO-то си с $250,000 за 24 часа

Само за 24 часа бяха събрани внушителните $250,000 – ясен знак, че P2E (Play-to-Earn) моделът на играта е разпознат като потенциален “билет” за успех от крипто ентусиастите.

29.05.2024 19:30 3 мин. четене

Притежателите на Cardano и XRP насочват вниманието си към Raboo – нова монета, която се готви за 100Х скок

На крипто пазара настъпи промяна и се появи нова вълна на мания. Притежателите на водещи криптовалути като Cardano и XRP се насочват към нова меме монета, Raboo ($RABT), за да се възползват от по-големи печалби. Raboo внася глътка свеж въздух на крипто пазара.

29.05.2024 14:18 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.