НАЧАЛО Други

Mt. Gox отваря молби за кредиторите да изискват изгубените си средства

август 24, 2018 22:04 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Mt. Gox отваря молби за кредиторите да изискват изгубените си средства

Кредиторите на хакнатия японски крипто обмен Mt. Gox започнаха да предявяват искове за гражданска рехабилитация в четвъртък, 23-и август, в нов опит да си получат загубените средства.

Процесът за подаване на онлайн искове, издаден от управителя Нобуаки Кобаяши, подробно описва различните предпоставки за кредиторите на Mt. Gox, които сега имат до 22-ри октомври да подадат заявка.

Новините сследват актуализацията по-рано този месец, в която служителите изясниха информация за плащанията и други въпроси.

„Ако иск не бъде подаден до крайния срок, тогава може да се отнеме правото на обезщетение (т.е. загуба на правото да претендира за обезщетение), така че внимавайте“, предупреждава Кобаяши.

Тези, които нямат достъп до техния Mt. Gox акаунт трябва да изпратят доказателство за правото си на пощенски адрес, даден от Кобаяши. Всички искове за корпоративни клиенти също трябва да се подават по пощата, като КОбаяши обещава да пусне онлайн опция „веднага щом бъде готова“.

Събитието през юни спечели смесено отношение, въпреки че коментаторите реагираха с облекчение, когато Кобаяши потвърди, че ще сложи край на масовите продажби на Биткойн, които преди това са характеризирали Mt. Gox.

Тези продажби предполагаха, че пазарите са станали неуредени, тъй като те започнаха през ноември 2017 г.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Колко могат да спаднат приходите на Coinbase през 2023 г.?

Главният изпълнителен директор на Coinbase не беше особено оптимистично настроен за финансовите резултати на криптоборсата за 2022 г.

декември 8, 2022 16:29 1 мин. четене

Кибер Коледа: Направи добро и се включи в благотворителния стрийм

Коледа наближава. Ето, че е време да се съберем със семейството, близките и приятелите ни, за да отпразнуваме празниците с хората, които обичаме.

декември 8, 2022 14:11 1 мин. четене

Чанпен Джао: Сам Банкман-Фрийд е един от най-големите измамници в историята

Главният изпълнителен директор на Binance Чанпен „CZ“ Джао нарече Сам Банкман-Фрийд „един от най-големите измамници в историята“, след като неговата криптоборса FTX се срина и остави повече от един милион кредитори без пари.

декември 8, 2022 9:53 1 мин. четене

Най-голямата финансова криза в историята идва – Нуриел Рубини

Дългът в целия свят нараства, тъй като правителствата, предприятията и гражданите започнаха да харчат и да вземат заеми по време на пандемията и след нейното отшумяване.

декември 8, 2022 6:38 1 мин. четене