НАЧАЛО Други

Mt. Gox отваря молби за кредиторите да изискват изгубените си средства

АВГ. 24, 2018 22:04 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Mt. Gox отваря молби за кредиторите да изискват изгубените си средства

Кредиторите на хакнатия японски крипто обмен Mt. Gox започнаха да предявяват искове за гражданска рехабилитация в четвъртък, 23-и август, в нов опит да си получат загубените средства.


Процесът за подаване на онлайн искове, издаден от управителя Нобуаки Кобаяши, подробно описва различните предпоставки за кредиторите на Mt. Gox, които сега имат до 22-ри октомври да подадат заявка.

Новините сследват актуализацията по-рано този месец, в която служителите изясниха информация за плащанията и други въпроси.

"Ако иск не бъде подаден до крайния срок, тогава може да се отнеме правото на обезщетение (т.е. загуба на правото да претендира за обезщетение), така че внимавайте", предупреждава Кобаяши.

Тези, които нямат достъп до техния Mt. Gox акаунт трябва да изпратят доказателство за правото си на пощенски адрес, даден от Кобаяши. Всички искове за корпоративни клиенти също трябва да се подават по пощата, като КОбаяши обещава да пусне онлайн опция "веднага щом бъде готова".

Събитието през юни спечели смесено отношение, въпреки че коментаторите реагираха с облекчение, когато Кобаяши потвърди, че ще сложи край на масовите продажби на Биткойн, които преди това са характеризирали Mt. Gox.

Тези продажби предполагаха, че пазарите са станали неуредени, тъй като те започнаха през ноември 2017 г.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Робърт Кийосаки коментира мерките срещу крипто на Китай

Известният инвеститор в недвижими имоти и автор на книгата “Богат татко, беден татко” Робърт Кийосаки се насочи към Twitter, за да сподели каква според него е причината, поради която Китай обяви нова ...
СЕП. 25, 2021 12:10 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Половината от притежателите на крипто търсят одобрение от известни личности, според проучване

Според проучване на Morning Consultant сред 2,200 възрастни в Съединените щати, 45% от анкетираните, които държат криптовалути, посочват, че е вероятно да търсят експозиция към дигитален актив, ако то...
СЕП. 25, 2021 21:11 3 МИН . ЧЕТЕНЕ

Джо Байдън номинира сериозен критик на криптовалутите като банков регулатор

Администрацията на Байдън възнамерява да номинира професора от университета Корнел Сауле Омарова за следващия "контролер на валутата" (OCC), съобщи Bloomberg в сряда. За първи път се заговори, че адми...
СЕП. 25, 2021 13:14 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Внучката на Уорън Бъфет е привърженик на Етериум и NFT

Внучката на легендарния бизнес магнат казва, че Етериум (ETH) е валутата на NFT пространството, докато конкурентите като Cardano и Solana се опитват да оспорят господството на Етериум в сектора.Бъфет ...
СЕП. 25, 2021 16:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света