НАЧАЛО Прессъобщения

Morgan Stanley може да предложи на клиентите си Биткойн ETF. Възможно ли е това да доведе до покачване на цените на BTC, ETH и Raboo?

01.05.2024 9:05 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Morgan Stanley може да предложи на клиентите си Биткойн ETF. Възможно ли е това да доведе до покачване на цените на BTC, ETH и Raboo?

Тъй като Morgan Stanley проучва възможността да предлага Биткойн ETF, крипто общността се вълнува от потенциалните ефекти върху нововъзникващите монети като Raboo.

Понастоящем в третия етап от предварителната си продажба Raboo вече е привлякла значителен интерес, осигурявайки си над $1 милиона с повече от 5,000 членове и 1,800 притежатели на токени.

Нека потърсим отговорите на въпроса: защо експертите прогнозират 100Х увеличение на Raboo?

Хипотезата за халвинга на Биткойн: Може ли на хоризонта да се появи $99,000?

Morgan Stanley обмисля да разреши на своите 15,000 брокери да промотират активно Биткойн ETF-и пред клиентите си като инвестиционни възможности, което досега беше достъпно само ако клиентите инициират разговора. По подобен начин колеги като Merrill Lynch и Wells Fargo предпазливо предлагат Биткойн ETFs, като понякога ограничават достъпа до много богати клиенти.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Неотдавнашният скок на Биткойн до нов исторически връх отразява повишеното внимание на инвеститорите, подсилено след последното халвинг събитие, което намали дневните възнаграждения за добив от 6.25 BTC на 3.125 BTC на блок. Това намаляване на броя на новите Биткойн токени, които излизат на пазара, обикновено повишава стойността поради недостига им.

В съответствие с историческите тенденции Биткойн впечатляващо се изкачи над $66,000 след халвинга. Анализаторите остават оптимистично настроени, като прогнозират потенциално покачване на Биткойн до $99,000 до май 2024 г. въпреки моментните спадове до под $60,000.

Подготвя ли се Етериум за ценова експлозия?

Етериум привлича значително внимание със своите пазарни движения и ключови развития. Понастоящем цената на Етериум се колебае около границата от $2,900, което показва потенциал за значително увеличение. Вероятността за ценово рали зависи от одобрението на спот ETF за Етериум, като шансовете за това варират между 50% и 80%. Виталик Бутерин, съосновател на Етериум, изтъкна текущите подобрения в основните протоколи на Етериум, като “Сливането”, целящи да повишат мащабируемостта и ефективността.

Освен това Етериум се радва на стабилна подкрепа от страна на общността и инвеститорите, като китовете активно купуват спадове. Тези бичи настроения се подкрепят от очакванията за регулаторни постижения и технологични интеграции, които потенциално ще повишат функционалността и приемането на Етериум. В перспектива анализаторите остават оптимисти, прогнозирайки значително увеличение на бъдещата цена на Етериум поради технологичния му напредък и разширяващата се блокчейн екосистема.

Потенциални предложения на Morgan Stanley за Биткойн ETF: Ще помогне ли на Raboo да придвижи цената си нагоре?

Разглеждането на възможността Morgan Stanley да предлага Биткойн ETF на своите клиенти може да предизвика значително вълнение на пазара на криптовалути. Ако бъде реализиран, този ход може потенциално да повиши доверието на инвеститорите в дигиталните валути, включително в меме монети като Raboo.

Raboo е платформа, съчетаваща социални финанси и усъвършенстван изкуствен интелект, за да предефинира меме културата. В основата си Raboo овластява своята общност, като предлага инструменти, които позволяват на потребителите да създават, споделят и монетизират своите мемета чрез състезания и награди, създавайки екосистема, изпълнена с NFT, стоки и дигитално съдържание, подобрено с изкуствен интелект.

SocialFi концепцията е новаторска, защото обединява социалните взаимодействия и финансовите механизми в рамките на дигиталните общности, позволявайки на потребителите да печелят пари чрез своите социални дейности онлайн. Raboo използва тази възможност, като интегрира AI, който не само идентифицира тенденциозни мемета, но и подбира висококачествено съдържание, като гарантира, че най-добрите творения ще се издигнат на преден план.

Обобщение

Докато Morgan Stanley сигнализира за нова ера с Биткойн ETF, предварителната продажба на Raboo бързо се разпродава, отбелязвайки интересна инвестиционна възможност.

С бързия темп на продажби и ограничената наличност, включването в предварителната продажба на Raboo днес ви гарантира, че няма да пропуснете това, което може да се окаже печалба в бъдеще.

Можете да участвате в предварителната продажба на Raboo тук.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Анализаторът, който прогнозира срива на Polkadot (DOT) от $54, твърди, че спадът не е приключил, и идентифицира конкурент, който може да скочи с 600% преди юни

В разгара на динамичния крипто пазара опитните анализатори продължават да претърсват пейзажа за възможности, които не се подчиняват на преобладаващата тенденция.

19.05.2024 0:01 5 мин. четене

Алтернатива на Bonk (BONK) – Retik Finance (RETIK) се подготвя за листване на борсите на 21 май; експертите прогнозират 3,500% рали

През 2024 г. Bonk (BONK) като меме се сблъска с пазарни пречки в областта на инвестициите в криптовалути, което доведе до недостатъчно добро представяне.

18.05.2024 17:20 4 мин. четене

Анализ на крипто тенденциите: Ethereum поскъпва с 3% до $3,100, Shiba Inu кит премества 3 трилиона SHIB, а Furrever Token набира инерция

Пазарът на криптовалути демонстрира забележителни движения и ключови събития, които привличат вниманието на инвеститорите в световен мащаб.

18.05.2024 17:15 5 мин. четене

Следващата голяма монета: Топ 5 на претендентите за най-добра меме монета за 2024 г.

В постоянно развиващия се свят на криптовалутите меме монетите се превърнаха в уникална и често чаровна подгрупа на дигиталните активи.

18.05.2024 12:07 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.