НАЧАЛО Прессъобщения

Morgan Stanley са бичи настроени за Bitcoin халвинга през 2024: Shiba Inu, BNB и нов токен може да нараснат

ноември 2, 2023 9:15 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Morgan Stanley са бичи настроени за Bitcoin халвинга през 2024: Shiba Inu, BNB и нов токен може да нараснат

Morgan Stanley, голяма инвестиционна банка, заяви, че предстоящото халвинг събитие на Bitcoin (BTC) вероятно ще предизвика нов бичи пазар през 2024 г.

Това означава, че цената на Bitcoin може да се повиши значително, както и на други алткойни.

Алткойните, които биха могли да се възползват от това рали, включват Shiba Inu, BNB и Everlodge.

Everlodge (ELDG), първият Web3 пазар за търговия с недвижими имоти

Криптовалутите Shiba Inu и BNB не са единствените токени, които могат да се възползват от халвингът на Bitcoin. Нов токен, който според анализаторите може да отбележи по-големи печалби през 2024 г., е Everlodge, ELDG.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения относно компанията.


Като цяло глобалният туризъм се разраства след края на ограниченията, въведени поради Ковид пандемията.

Тъй като инвестирането в недвижими имоти изисква значителна сума пари предварително, само няколко богати лица са се присъединили към индустрията. Everlodge е тук, за да помогне, и обещава да направи инвестирането в недвижими имоти по-лесно. Те използват блокчейн технологията, за да превърнат недвижимите имоти в NFT, които могат да бъдат разделени на по-малки части.

Според информацията, след като бъдат фракционирани и издадени, всеки може да си купи тези NFT за едва $100. Освен това стойността на тези незаменяеми токени се повишава с поскъпването на имотите. Също така тези NFT имат по-голяма стойност от обикновените. През това време стойността на родния токен на платформата, ELDG, скочи с повече от 100%, като нарасна от $0.01 на $0.23.

Според пазарните експерти се очаква цената на Everlodge да продължи да се увеличава с напредването на предварителната продажба. Освен това те прогнозират 5,000% увеличение на стойността на ELDG през 2024 г.

За повече информация относно предварителната продажба на Everlodge (ELDG) можете да посетите техния уебсайт или да се присъедините към общността им тук.

Shiba Inu (SHIB) се насочва към самостоятелно попечителство на активите

Екипът на Shiba Inu (SHIB) работи по нова функция, която да позволи на притежателите на SHIB токени да управляват своята идентичност.

Разработчикът на Shiba Inu, познат като “Kaaldhairya”, спомена новината в коментар на 28 октомври. Той говори за система за дигитална идентификация за притежателите на монети SHIB.

Междувременно разработчиците на Shiba Inu все още не са споделили всички подробности. Те обаче отброяват 72 часа до голямото разкриване на 31 октомври. Очаква се тази нова функция, наречена Self-Sovereign Identity (SSI), да направи SHIB по-децентрализирана и да направи екосистемата на Shiba Inu по-силна.

Също така това ще привлече повече инвеститори и ще се отрази на цената на Shiba Inu в дългосрочен план. През октомври цената на монетата Shiba Inu премина нивото от $0.00000803. Анализаторите смятат, че през 2024 г. стойността на Shiba Inu може да нарасне до $0.00003360.

BNBChain на BNB стартира услуга за мулти-сиг портфейл

BNBChain представи нова услуга за портфейли, наречена BNB SafeWallet. Този портфейл използва протокола Gnosis Safe и работи както на Binance Smart Chain, така и на opBNB. Според публикацията в блога на BNBChain това пускане е голяма стъпка в посока на повишаване на сигурността на мрежата на BNB.

Освен това услугата BNBChain Safe предлага на потребителите сигурно място за съхранение на техните дигитални активи. Родният токен на BNBChain, Binance Coin, отбеляза огромни печалби напоследък.

Той излезе от фазата на консолидация и на 30 октомври нарасна до $229.25.

Разглеждайки BNB токена, анализаторите прогнозираха, че цената на BNB ще се увеличи до $310 през 2024 г., нараствайки на фона на халвинг събитието на Bitcoin. Като се имат предвид бичите прогнози, доста инвеститорите сега търсят къде да купят BNB.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения относно компанията.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

SEC ще одобри всички спот ETF-и за Bitcoin през януари 2024 г. според анализатор на Bloomberg; токени, на които да обърнем внимание – Bitcoin и XRP

Джеймс Сейфарт, анализатор на Bloomberg заяви, че Комисията по ценни книжа и фондови борси на САЩ (SEC) може да одобри всички заявления за ETF наведнъж през януари 2024 г. Понастоящем анализаторите наблюдават Bitcoin, XRP и нова монета, наречена Meme Moguls.

декември 3, 2023 13:00 3 мин. четене

История на цената на Bitcoin, прогнози за цената на Chainlink и Meme Moguls

През последните две години пионерската криптовалута Биткойн претърпя значителна корекция, както и останалата част от крипто пазар, включително Chainlink.

декември 3, 2023 12:02 3 мин. четене

Прозрения за крипто пазара: Анализаторите предвиждат обещаващи перспективи за VC Spectra спрямо Polkadot и Litecoin

Тъй като крипто пазарът продължава да завладява инвеститорите по целия свят, два утвърдени гиганта, Polkadot и Litecoin, се оказват в интригуващ танц с изгряваща звезда, VC Spectra.

декември 3, 2023 8:30 4 мин. четене

Преглед на алткойнът, който привлича погледите на Solana (SOL) и Binance Coin (BNB) китовете

Определени алткойни привличат вниманието и интереса на крипто китовете на процъфтяващия пазар на дигитални активи.

декември 2, 2023 13:58 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.