НАЧАЛО Други

Morgan Creek: Kрипто хедж фондовете ще фалират

ноември 20, 2018 15:30 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Morgan Creek: Kрипто хедж фондовете ще фалират

Според основателят на „Morgan Creek“ Антъни Помплиано, значителните спадове на цените тази година могат да доведат до затварянето на крипто хедж фондове в скоро време.

Биткойн падна под $5,000, удряйки ново годишно дъно.

Някои валути, като Етериум например, удариха най-ниските си стойности за последните 18 месеца.

В блог публикация, Помплиано обясни кумулативния ефект, който този спад ще има.

Мениджърите на фондове получават комисиона въз основа на тяхното представяне на пазара за всеки инвестиционен период. Последният инвестиционен период приключи през декември 2017 г., завършвайки много силна година за крипто активите като цяло.

Но тази година нещата стоят по друг начин. Може би положението изглежда доста страшно най-вече заради очакванията, породени от миналогодишния пазар.

От тогава досега виждаме 50-80% намаление на нетните стойности на активите в някои фондове. Това означава, че тези мениджъри на фондове няма да получат бонус за ефективност през 2018 г., което драстично намалява доходите на отделния мениджър.

Помплиано обяснява, че много мениджъри на фондове могат просто да затворят и да върнат средствата на инвеститорите. След това може да чакат месеци или евентуално година, за да отворят нов фонд.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

„Играта е нагласена“, твърди Джералд Селенте

Рисковите активи реагираха положително на новините, че индексът на потребителските цени (CPI) за юли излезе по-благоприятен от очакваното.

август 12, 2022 20:24 1 мин. четене

76% от институционалните инвеститори очакват да използват крипто до 3 години

Нов доклад на Ripple, в който се разглежда какъв процент от финансовите институции се интересуват от използването на блокчейн за плащания, показва, че повече от три четвърти от тях планират да използват криптовалути до 2025 г.

август 12, 2022 18:21 1 мин. четене

Основателят на Huobi търси да продаде дяловете си в борсата

Според неотдавнашен доклад на Bloomberg основателят на Huobi Леон Ли в момента води преговори с няколко инвеститори за продажба на по-голямата част от дела си в крипто борсата Huobi на цена от близо $1 милиард.

август 12, 2022 17:02 1 мин. четене

Robinhood изправени пред дело за пазарна манипулация

Окръжният съдия на САЩ постанови, че Robinhood трябва да заведе съдебно дело, в което се оплаква от манипулиране на пазара във връзка с ралито на меме акциите, което се състоя миналата година.

август 12, 2022 15:33 1 мин. четене