НАЧАЛО Прессъобщения

Монети, които могат да оглавят крипто класацията през 2023 г. според Reddit: Shiba Inu, Everlodge, TRON

ноември 6, 2023 11:40 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Монети, които могат да оглавят крипто класацията през 2023 г. според Reddit: Shiba Inu, Everlodge, TRON

Октомври завърши доста добре, като Биткойн поведе крипто класацията. Имаше обаче и други алткойни, които показаха забележителна сила по време на бичия пазар.

Общността на Reddit избра три алткойна, които да се присъединят към лидерството: Shiba Inu, TRON и Everlodge. Нека разберем колко добре могат да се справят тези алткойни на бичия пазар.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Защо общността на Reddit е бичи настроена към Shiba Inu (SHIB)?

През октомври, когато цената на Биткойн скочи, няколко меме монети, като криптовалутата Shiba Inu, също поскъпнаха. Ценовото рали привлече голям брой инвеститори, които закупиха токени Shiba Inu в очакване на дълъг бичи пазар. Монетата SHIB се покачи до нивото на $0.000008 и показа голям потенциал за още повишения на цената.

Някои притежатели на Shiba Inu обаче решиха да реализират печалба и цената на монетата спадна до $0.00000781. Това показва, че инвеститорите в токена на Shiba Inu може би губят интерес. В същото време тази седмица те прехвърлиха огромни количества SHIB токени.

Според Whale Alert на 1 ноември те са прехвърлили внушителните 4.46 трилиона SHIB токена от борсата Bitvavo към неизвестен портфейл. Потребителите на Reddit разчитат, че новата услуга на Shib ще предизвика рали на цените през следващите седмици. В резултат на това те дадоха прогноза за цената на SHIB от $0.00000878 през 2023 г.

TRON си партнира с Tangem AG, пуска хардуерни портфейли

TRON DAO, известен лидер в блокчейн индустрията в световен мащаб, си партнира с Tangem AG, водещ производител на авангардни хардуерни портфейли за криптовалути. Това партньорство има ясна цел: да направи екосистемата на TRON още по-добра и да подобри изживяването на потребителите.

В знак на тази екипна работа Tangem ще пусне на пазара специален хардуерен портфейл, посветен на TRON. Това сътрудничество ще тласне мрежата TRON напред, предлагайки на своите потребители най-доброто от двата свята. Междувременно Tangem вече е пуснала 1,000 портфейла за общността на Tron.

Цената на монетата Tron скочи до $0.100858 по време на ралито през октомври. През ноември обаче цената на криптовалутата Tron спадна с 2% до $0.098272. Въпреки това прогнозата на общността Reddit за цената на Tron е бича. Те очакват токена да получи по-голямо одобрение с новия си хардуерен портфейл.

Общността на Reddit е бича за проекта Everlodge (ELDG)

Everlodge (ELDG) работи по нов начин, който да направи покупката на имоти по-лесна и по-евтина. Те искат да използват NFT и блокчейн, за да направят възможно обикновените хора да инвестират в недвижими имоти.

Понастоящем инвестирането в недвижими имоти е станало скъпо и много хора не могат да си го позволят. Така че планът на Everlodge е да превърне вилите и хотелите в дигитални токени, наречени NFT. След това тези NFT-та ще се разделят на по-малки части, които инвеститорите могат да купуват.

Това означава, че вие и всеки може да закупи част от имот само с малко пари, а че ще го притежава заедно с другите инвеститори. Понастоящем токенът ELDG се намира в шестия етап на предварителната си продажба и се оценява само на $0.023.

Въпреки че Everlodge не е толкова стар, колкото Shiba Inu и Tron, той има добър потенциал. Освен това секторът на недвижимите имоти, в който Everlodge ще оперира, е на стойност над $280 трилиона.

В резултат на това общността в Reddit прогнозира, че цената на ELDG ще скочи до $0.038 до края на предварителната продажба.

За повече информация относно предварителната продажба на Everlodge (ELDG) можете да посетите техния уебсайт или да се присъедините към общността им тук.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения относно компанията.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

История на цената на Bitcoin, прогнози за цената на Chainlink и Meme Moguls

През последните две години пионерската криптовалута Биткойн претърпя значителна корекция, както и останалата част от крипто пазар, включително Chainlink.

декември 3, 2023 12:02 3 мин. четене

Прозрения за крипто пазара: Анализаторите предвиждат обещаващи перспективи за VC Spectra спрямо Polkadot и Litecoin

Тъй като крипто пазарът продължава да завладява инвеститорите по целия свят, два утвърдени гиганта, Polkadot и Litecoin, се оказват в интригуващ танц с изгряваща звезда, VC Spectra.

декември 3, 2023 8:30 4 мин. четене

Преглед на алткойнът, който привлича погледите на Solana (SOL) и Binance Coin (BNB) китовете

Определени алткойни привличат вниманието и интереса на крипто китовете на процъфтяващия пазар на дигитални активи.

декември 2, 2023 13:58 3 мин. четене

Предстоящо вълнение: Водещ криптоаналитик прогнозира, че цената на Dogecoin (DOGE) ще скочи до $1

Хората се вълнуват от неотдавнашната прогноза, в която се твърди, че цената на Dogecoin (DOGE) може да достигне $1, но дали тази прогноза не е прекалено оптимистична предвид настоящите пазарни условия?

декември 2, 2023 12:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Един отговор на “Монети, които могат да оглавят крипто класацията през 2023 г. според Reddit: Shiba Inu, Everlodge, TRON”
  1. Филип Марлоу,

    Само дето Еверлодж, Aprmax и VC spectra нямат нищо общо с крипто. Всъщност имат дотолкова ли, че да ви опразнят портфейла. Не вярвайте на тези мошеници. Най обикновени крадци. Като и зад трите проекта в кавички седят едни и същи хора. Не ИНВЕСТИРАЙТЕ, ще бъдете ОБРАНИ!!!…:):):)

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.