НАЧАЛО Прессъобщения

Може ли тази DeFi монета с потенциал за 100х ръст да предизвика BNB и Arbitrum (ARB)?

04.03.2024 8:53 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Може ли тази DeFi монета с потенциал за 100х ръст да предизвика BNB и Arbitrum (ARB)?

С наближаването на халвинга на Биткойн до края на април някои нови DeFi проекти поднасят изненади. Начело на това движение е Pullix (PLX), който привлече голямо внимание сред крипто пазара.

Запалените наблюдатели на крипто сферата са оптимисти, че с уникалните си качества и страхотния старт, който имаше, Pullix може да получи допълнителен тласък от големите събития в сектора, както и Binance Coin (BNB) и Arbitrum (ARB).


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Възходяща траектория на Pullix (PLX): Стартиране в Uniswap и BitMart тази седмица

Въпреки че BNB и Arbitrum са във възходящ тренд, скоро може да им се наложи да се борят с Pullix. Досега Pullix разтърси крипто пазара, след като набра повече от $9 милиона в предварителната си продажба. За да завърши забележителния подвиг, проектът привлече близо 25,000 участници и продаде 120 милиона токена (60% от предлагането). Анализаторите смятат, че Pullix може да се окаже пакет от изненади, породени от бичия пазар.

Една от уникалните характеристики на проекта, която кара инвеститорите да се вълнуват, е моделът за споделяне на печалбата на Pullix, който гарантира, че притежателите на токени получават процент от дневните приходи на платформата. Което също така ще доведе до превръщането на техния роден PLX токен в силно дефлационен актив.

Като използва основните характеристики както на централизираните, така и на децентрализираните борси, Pullix разработи невиждана досега система за търговия, която се фокусира върху инвеститорите. Действайки като борса без попечителство, Pullix позволява на инвеститорите да съхраняват единствено своите активи, начислява им нулева комисиона за транзакциите и осигурява значителна ликвидност при конкурентни цени.

Проектът вече е регистриран в CoinGecko и ще бъде регистриран в Uniswap и BitMart съответно на 4 март и 7 март. Като един от новите DeFi проекти, които излизат на пазара, Pullix се бори потенциално да нарасне 100х през 2024 г.

Binance Coin (BNB) надмина $400 и се насочи към $500

Binance Coin (BNB) достига нови висоти в точния момент, тъй като халвинга на Биткойн скоро ще разтърси света на криптовалутите. BNB поддържа стабилно нарастване на цената, като на месечната графика се наблюдава ръст от 36%, докато токенът се изкачва над границата от $400. На 90-дневната търговска графика цената на BNB отбеляза ръст от 11%, тъй като купувачите продължиха да доминират.

Тъй като първото тримесечие на 2024 г. вече е на половината път, анализаторите очакват BNB да се издигне над всяко предизвикателство и да набере сериозен бичи импулс. Ако това се осъществи, BNB може да се окаже в добра позиция да се изкачи до $500 през 2024 г.

Arbitrum (ARB) се готви да премине $2, тъй като бичият импулс се засилва

Arbitrum (ARB) достигна рекордно високата си стойност само преди два месеца, след като на 12 януари разби премина $2.4. Въпреки че Arbitrum имаше своя дял от натиска на мечките, в резултат на което цената на токена падна под $2, последният импулс повиши очакванията на инвеститорите.

Токенът Arbitrum направи силен бичи ход с 12% рали, наблюдавано през последните 30 дни, докато биковете се борят да си върнат контрола. Токенът също така е поскъпнал с 11% през последната седмица въз основа на данни на CoinMarketCap. По този начин цената на Arbitrum вероятно ще премине $2 през следващите няколко дни и потенциално ще достигне $3 в условията на бичи пазар.

За повече информация относно предварителната продажба на Pullix вижте линковете по-долу:

Посетете Pullix
Присъединете се към общностите на Pullix


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Може ли XRP да се завърне? Algotech (ALGT) и Near Protocol стават фаворити след ралито

Ветровете на промяната духат през пазара на криптовалути. Установените играчи, които някога са били смятани за недосегаеми, се сблъскват с нови предизвикателства, докато иновативни проекти излизат в светлината на прожекторите.

24.04.2024 9:14 5 мин. четене

Криптовалути, класирани в списъка на най-добрите DeFi монети за покупка през 2024 г: CNK, AVAX, STX, MKR, INJ

На DeFi пазара се появяват иновативни проекти за препродажба, които се занимават с ключови предизвикателства и в крайна сметка подобряват онлайн търговията и финансовото управление като цяло.

24.04.2024 8:55 6 мин. четене

Топ 7 алткойни и меме монети: Топ избори сред едни от най-добрите криптовалути през април 2024 г.

Тъй като криптовалутният пейзаж се развива, април 2024 г. донесе нова вълна от дигитални валути, които променят динамиката на пазара.

24.04.2024 8:23 5 мин. четене

Raffle Coin обещава на инвеститорите в Stellar и Chainlink потенциална печалба от 20 до 25Х на фона на колебанията на пазара

В бичи и мечи пазари има проекти, които винаги изграждат следващата си функция. Платформи като Stellar и Chainlink помагат в изграждането на инфраструктурата на сегашното блокчейн пространство, каквото го познаваме.

24.04.2024 8:21 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.