НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Може ли XRP да измести Биткойн в близкото бъдеще?

ФЕВ. 9, 2019 18:55 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Може ли XRP да измести Биткойн в близкото бъдеще?

В изключително конкурентния свят на криптовалутите, най-силният се очаква да пребъде.


Тук фактори като възраст и скорост не контролират стойността на който и да е токен, докато това до голяма степен може да повлияе на обема на търговията им, а криптовалутният свят е известен с неспособността си да остане статичен.

Имайки предвид това, крипто търговците поставят под въпрос възможността дори за най-малко вероятните събития, едно от които е това XRP на Ripple да задмине Биткойн, за да стане най-ценната криптовалута.

Анализирайки стойността на XRP срещу тази на биткойн показва, че токена ще трябва да увеличи сегашната си пазарна капитализация с повече от 13 пъти, възможността за свалянето на Биткойн остава неясна. Въпреки това, малко по-критична интроспекция може да докаже противното.


Партньорства


Въпреки факта, че XRP далеч изостава както спрямо цената си на търговия, така и спрямо пазарната си капитализация, токена се движи по сигурен начин, като изгражда експозиция чрез някои много уникални и големи партньорства.

Най-новото, от които е с блокчейн стартъпа, R3. С партньорства от Barclay и Кралската банка на Канада става ясно, че Ripple предприемат необходимите стъпки за популяризиране и разширяване на мрежата си.

Именно поради тази причина XRP е в състояние да процъфтява, въпреки неспособността си да се регистрира в една от най-големите платформи за обмен на криптовалути в света - Coinbase. Ако XRP може да поддържа това ниво на стабилност, не може да се каже колко далеч може да стигне в следващите няколко години.


Доверие


Благодарение на способността на XRP да се движи спокойно дори в кръвопролитията от ноември, топ криптовалутните личности като Ран НойНер дори решават да „предупреждават“ търговците на криптовалути, че XRP на Ripple вероятно ще роди повече печалби от BTC и BCH.

НойНер не само се обърна към XRP като токена, към който първи се обръща, но и повече потребители започнаха да изразяват доверие в способността на Ripple да доминира на крипто пазара. След като направи многобройни завръщания, за да остане на второ място от ноември, не е невъзможно XRP да превземе първото място от Биткойн по всяко време в бъдеще.

https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Може ли Етериум да достигне $12,000 този цикъл?

 Сега анализаторите се обърнаха към графиките, за да се опитат да използват технически анализ, за ​​да определят къде според тях може да се озове цената на актива през следващите месеци. С остава...
ОКТ. 23, 2021 12:26 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Бичият пазар не е приключил

До голяма степен това предполагаемо се дължи на очакванията, че наскоро изброеният борсово търгуван фонд на ProShares (ETF), обвързан с фючърсите на криптовалутата, ще внесе повече пари на пазара.Подо...
ОКТ. 22, 2021 18:58 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Нов проект раздава безплатни криптовалути

Глобалните амбиции на WorldcoinСам Алтман, бивш президент на Y Combinator и настоящ главен изпълнителен директор на OpenAI, официално представи Worldcoin, приблизително четири месеца след като новинат...
ОКТ. 23, 2021 03:44 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

В Аржентина вече можеш да си купиш апартамент с Shiba Inu (SHIB)

Candoli Propiedades, аржентинска агенция за недвижими имоти в Санта Клара дел Мар, град, разположен на атлантическото крайбрежие на Буенос Айрес, обяви, че сега приема токена, вдъхновен от японската п...
ОКТ. 23, 2021 11:02 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света