НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Може ли Ripple да се върне на $3?

МАЙ. 10, 2019 14:01 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Може ли Ripple да се върне на $3?

Спомняте ли си какво се случи с XRP по време на последния бичи пазар? Най-вероятно можете, ако пък не, ще ви припомним.


Голяма част от криптовалутите претърпяха невероятни печалби в края на 2017 година, но имаше един алткойн, който едва се движеше по едно време. Става въпрос за XRP.

XRP се движеше около $0.25 за доста време и мнозина се чудеха дали алткойна ще поеме по пътя нагоре или ще изостане зад многото криптовалути, изградени на хайп и спекулации.

И тогава се случи нещо…В кратък неочакван изблик на движение на цените, стойността на XRP рязко скочи от $0.25 до най-високото ниво от $3.90.

Това оттогава доведе до много дебати около цената на XRP. Най-забележимата от които е дискусия в Twitter за това дали токена може да достигне $10?

Ако се позовем на предния бичи пазар и начинът по който цената скочи, не би трябвало да е учудващо токена на Ripple да стигне до предния си връх.

Когато достигна $3, циркулацията на XRP беше доста ниска в сравнение с днешно време. Ако достигне $10, XRP трябва да измести Биткойн по пазарна капитализация.


Циркулацията на XRP и хайпът около токена


През декември 2017 г., XRP циркулираше при 38,739,144,847 с пазарен капитал от $9,194,070,526, преди да нарасне до пазарен пазарен дял над $130,853,590,979 през януари 2018 година.

Обаче това, което не успяваме да си спомним през този период е, че спекулациите до голяма степен докараха цената на XRP до най-високите ѝ стойности за всички времена.

Много хора спекулираха, че XRP никога няма да достигне $0,50. След това същото се говореше и за целта от $1 и накрая, че повече от $2 не е възможно.

Новината за добавянето на XRP към Coinbase също е друг важен фактор за повишаване на цената. Докато цената се стабилизира около $0.30 в момента на писане, в пространството на Ripple се случиха значителни промени, които показват, че XRP не само може да достигне $3, но може и да засенчи тази ценова точка.


Развитие


Ripple оттогава прави новаторски разработки в рамките на криптовалутното пространство, в партньорство с над 200 фирми в мрежата си RippleNet ,(включително Santander, Standard Chartered Mitsubishi), въпреки мечия пазар.

Целта на Ripple е да направи международните плащания по-бързи и по-евтини от сегашната банкова система SWIFT, което ще спести значителна сума на банковите / финансовите институции по целия свят.

Сега уникалният момент за Ripple е, че той е специално предназначен за институционалните банки, за да улесни международните транзакции в огромни обеми.


И така, какъв ефект има това върху цената?Е, с редица доставчици на финансови плащания, които вече успешно изпробват xRapid, ще е само въпрос на време XRP да бъде използван като стандарт за обработка на плащания, което може само да повиши цената на токена.

Колкото повече финансови институции / банки приемат използването на XRP / xRapid, толкова по-голяма е вероятността да видим експоненциално увеличение на стойността на XRP.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Вече можете да направите резервация в над 2 милиона хотела с Shiba Inu (SHIB)

Congratulations to @Shibtoken for winning the token battle on #Travala.$SHIB is now listed as a payment method method on https://t.co/CL8FxBfPc0 to book over 3M travel products worldwideJoin the $AVA ...
ДЕК. 7, 2021 21:41 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

80 милиона XRP бяха прехвърлени в рамките на час

Поредица от големи транзакции с токени на Ripple се появиха в блокчейна преди възстановяването на крипто пазара. Общата стойност на прехвърлените средства е приблизително $76 милиона.Три транзакции се...
ДЕК. 7, 2021 20:34 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

3 вълнуващи проекта за метавселена, според Coin Bureau

Говорейки в скорошно видео в YouTube, домакинът на Coin Bureau "Guy" каза на последователите, че три проекта за метавселена са позиционирани да успеят и вероятно може да гарантират успешни дългосрочни...
ДЕК. 7, 2021 14:08 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Етериум кит купува милиарди Shiba Inu (SHIB) токени

Портфейлът “Tsunade” получи 72,266,047,517.25 Shib Inu на стойност над $2.57 милиона от неизвестен Етериум адрес в събота, според уебсайта за наблюдение на китове WhaleStats.Огромният портфейл сега съ...
ДЕК. 7, 2021 12:49 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света