НАЧАЛО Прессъобщения

Може ли Raboo да бъде следващият Pepe или Dogecoin? Умните инвеститори залагат на предпродажбата на RABT за 100Х печалба

24.04.2024 10:02 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Може ли Raboo да бъде следващият Pepe или Dogecoin? Умните инвеститори залагат на предпродажбата на RABT за 100Х печалба

Движенията на цената на Dogecoin често представят по-широка картина на настроенията около сектора на меме монетите, като се има предвид статутът на Dogecoin като най-голямата меме монета по пазарна капитализация.

Въпреки това, не се Dogecoin очаква да създаде най-големите печалби; тези прогнози са запазени за скъпоценни камъни като PEPE и Raboo. В крайна сметка и двете меме монети не са имали възможността да бъдат наоколо за един цял истински бичи цикъл.

По-специално Raboo привлича вниманието на инвеститорите със своята предварителна продажба, която набра почти $1 милион и привлече над 5,000 нови регистрирани само няколко седмици след старта.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Крипто анализаторите прогнозират, че Raboo може да надмине PEPE и Dogecoin със 100Х печалба, която чака на крилете през 2024 г., което го прави сред най-горещите криптопрепродажби за годината.

PEPE надминава очакванията на инвеститорите през 2024 г.

PEPE, меме-монета, базирана на интернет сензацията “Жабокът Пепе”, избухна през април 2023 г., след като скочи до капитализация от $1.5 милиарда седмици след старта. Тогава се смяташе, че PEPE вече е достигнала своя връх, тъй като през останалата част от изминалата година цените отново се успокоиха. Въпреки това PEPE се повиши, след като на 14 март миналата година достигна нов исторически връх при $0.00001064. PEPE надхвърли очакванията на инвеститорите още в началото, като има потенциал да достигне между 2 и 5 пъти по-високи стойности от предишните си исторически върхове.

Ценовото действие на Dogecoin е в застой

Dogecoin е добър индикатор за по-широките тенденции при меме монетите. Всъщност Dogecoin може да се разглежда като своеобразен “индекс” за сектора на меме монетите, предвид огромната му пазарна капитализация от $22 милиарда и статута му на най-голямата меме монета по пазарна капитализация. Текущата траектория на цената на Dogecoin обикновено следва начина, по който се представя пазарът. С неотдавнашното сриване на Bitcoin до $63,000 Dogecoin падна до месечно дъно от $0.16, регистрирайки 6.5% загуба през последния месец. Прогнозите за цената на Dogecoin може да са мечи за известно време.

Raboo: Предварителната продажба на AI/SocialFi меме монетата привлича тълпа

Меме монетите най-вероятно ще продължат да бъдат все така актуални и през следващия цикъл, за което свидетелстват скоковете в цената на PEPE и Dogecoin. Най-големите печалби обаче винаги ще се намират в инвестиционните възможности, който се откриват при предварителните продажби на криптовалути с ниска капитализация, които имат силата да се превърнат в големи печалби.

Raboo се бори да се превърне в едно от “следващите големи неща” в пространството на меме монетите през този предстоящ бичи период, а 100Х му потенциалът му може да се види от сумата, която неговата крипто предварителна продажба е събрала само няколко седмици след старта си – $1,000,000.

С Raboo потребителите ще могат да монетизират създаването на съдържание, като ги възнаграждават за създаването и разпространението на материали чрез крипто награди и томболи.

Пазарните анализатори прогнозират, че Raboo може да се нареди сред най-добре представящите се меме монети на следващия бичи пазар със своето уникално предложение за стойност, съчетаващо в един пакет технологията на изкуствения интелект, Social-Fi и привлекателността на меме монетите.

Заключение

Предварителната продажба на Raboo изглежда доста примамлива, дори когато пазарът не се движи напред с пълна инерция. С прогнозираната печалба от 233% за инвеститорите в предварителната продажба на Raboo, която според информацията, предоставена от разработчиците, е заложена още преди пускането на токена, се очаква оставащите монети от предварителната продажба да бъдат разпродадени за нула време.

Можете да участвате в предварителната продажба на Raboo тук.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Крипто експерт прогнозира, че Algotech (ALGT) ще скочи по-високо от Dogecoin (DOGE) с пазарна капитализация от няколко милиарда долара

Забравете Dogecoin (DOGE), крипто експертите прогнозират, че Algotech (ALGT) може да се издигне до пазарна капитализация от няколко милиарда долара! Тази криптовалута, задвижвана от изкуствен интелект, предизвиква вълнение. Прочетете, за да разберете защо тя може да надмине DOGE и да направи революция в инвестирането.

21.05.2024 16:00 3 мин. четене

Solana изпреварва Етериум за първи път в тази метрика. Може ли този AI алткойн да направи същото?

В постоянно развиващия се свят на криптовалутите се появи нов претендент, който оспорва господството на Етериум.

21.05.2024 15:00 4 мин. четене

Едни от най-добрите меме монети: Кои са най-добрите меме монети, които да следите сега? ButtChain, Dogecoin, Pepe, MAGA и BOOK OF MEME

Меме монетите завладяха света на криптовалутите, съчетавайки хумора с финансовите възможности по начин, който завладява както опитните инвеститори, така и новодошлите.

21.05.2024 14:31 4 мин. четене

Milei Moneda се бори за първото място в класацията на меме монетите, като се състезава с BONK и Dogwifhat: Дали предпродажата ще предостави възможност за 50Х печалба?

С намаляването на цените и ентусиазма около Dogwifhat (WIF) и BONK, една нова меме монета, наречен Milei Moneda ($MEDA), изглежда е готова да заеме първото място.

21.05.2024 14:00 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.