НАЧАЛО Прессъобщения

Може ли Filecoin (FIL) да достигне $100? Експертите препоръчват Solana (SOL) и VC Spectra (SPCT)

септември 4, 2023 10:10 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Може ли Filecoin (FIL) да достигне $100? Експертите препоръчват Solana (SOL) и VC Spectra (SPCT)

Инвеститорите са постоянно любопитни дали прогнозираната цена на Filecoin ще достигне $100. Въпреки това, докато Filecoin (FIL) се бори с продължаващите си партньорства, Solana (SOL) и VC Spectra (SPCT) привличат инвеститорите с потенциала си за впечатляваща възвръщаемост. 

Особено след като предварителната продажба на VC Spectra (SPCT) реализира 212.5% ръст за инвеститорите.

Нека да се задълбочим в детайлите, свързани с движението на прогнозираната цена на Solana и прогнозите за експоненциален растеж на VC Spectra (SPCT).

>>КУПEТЕ SPCT ТОКЕНИ СЕГА<<

Filecoin (FIL) влиза в партньорство с LongHashX: последици за цената?

Filecoin (FIL) си партнира с LongHashX, за да подхранва екипи от разработчици, работещи по новаторски блокчейн проекти, използващи Filecoin Virtual Machine (FVM). Тази инициатива започва на 1 октомври 2023 г. и е готова да засили растежа на екосистемата на Filecoin (FIL).


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


LongHashX разгърна LongHashX Accelerator, който ще играе ключова роля в ускоряването на приемането и прилагането на иновативните решения на Filecoin (FIL)

Въпреки тези положителни развития, Filecoin (FIL) отбеляза спад от 20% в стойността си през последния месец. От $4.31 на 31 юли, цената на Filecoin (FIL) спадна до $3.43 на 30 август.

Мнозина обаче смятат, че този спад в стойността на Filecoin (FIL) е временно забавяне. Прогнозата за цената на Filecoin е оптимистична в дългосрочен план, като се очаква, че FIL ще достигне границата от $100 до 2030 г.

Clockwork отбелязва смела стъпка в пейзажа на Solana (SOL): Какво следва?

Clockwork, иновативна програма за автоматизиране на договори, изградена върху Solana (SOL), на 27 август разкри, че проектът ще прекрати активната си разработка. До 31 октомври екипът планира да закрие възлите както в devnet, така и в мейннета.

Съдбата на Clockwork е отражение на тенденцията в екосистемата на Solana (SOL), като други протоколи като Friktion и Everlend Finance фалираха по-рано тази година. 

По подобен начин, въпреки че получи значително финансиране от $4.4 милиона само година по-рано, базираната на Solana (SOL) NFT платформа Cardinal срещна подобна съдба.

Докато тези събития се разгръщат около екосистемата на Solana, цената на криптовалутата SOL показа устойчивост, като отбеляза 4% увеличение през последната седмица. Цената на Solana (SOL) се повиши от $20.74 на 23 август до $21.55 на 30 август.

Забележително е, че прогнозата за цената на Solana съвпада с нарастваща тренд линия, като анализаторите предвиждат цената на криптовалутата SOL да достигне $25 до края на годината.

VC Spectra (SPCT): Най-добрата DeFi криптовалута с обещаваща възвръщаемост?

VC Spectra (SPCT) предизвика традиционния инвестиционен пейзаж, като предостави на инвеститорите безпрецедентна възможност за достъп до ексклузивни предварителни продажби на най-добрите DeFi проекти.

Това, което отличава VC Spectra (SPCT), е нейното забележително портфолио, обхващащо широк спектър от нови DeFi проекти в различни сектори в сферата на криптовалутите. 

Този диверсифициран подход дава възможност на инвеститорите на VC Spectra (SPCT) да съобразят инвестициите си с личните си интереси.

Функционирайки по стандарта BRC-20, токена VC Spectra (SPCT) служи за множество цели. Някои от тях включват улесняване на безпроблемния обмен, създаване на условия за децентрализирана търговия, управление на активи и покриване на таксите за транзакции.

Тъй като публичната предварителна продажба напредва към етап 3, VC Spectra (SPCT)предоставя убедителна възможност за инвеститорите на атрактивна цена от $0.025. Тази цена отразява впечатляващ скок от 212.5% спрямо първоначалната стойност на VC Spectra (SPCT) от $0.008.

С поглед напред към Етап 4 информираните прогнози сочат забележително увеличение от 32%, което ще доведе до повишаване на цената до $0.033.

Ранните инвеститори са готови да получат значителни награди в зенита на предварителната продажба на цена от $0.08, като получат изключителна 10-кратна възвръщаемост на инвестициите от ICO стойността на VC Spectra от $0.008.

За инвеститорите, целящи значителни и устойчиви печалби, VC Spectra (SPCT) се откроява като най-добрата криптовалута за покупка в момента, предлагайки потенциал за впечатляваща възвръщаемост.

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra тук:

Предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login

Уебсайт: https://vcspectra.io 

Телеграм:https://t.me/VCSpectra

Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Близо половината от пазара на криптовалути може да бъде заличен според анализатор

Известен крипто аналитик предупреди, че има потенциал за значителен спад в комбинираната пазарна капитализация на Биткойн (BTC) и други дигитални активи.

септември 24, 2023 11:00 2 мин. четене

Кой проект има потенциал да създаде милионер? Сравнение на SPCT, XRP и TON

Скокът на XRP срещу бичото рали на Toncoin срещу експлозивните печалби на VC Spectra. Открийте иновативните монети, които движат крипто пространството: XRP, TON и SPCT!

септември 24, 2023 10:22 4 мин. четене

Етериум не оправдава очакванията на инвеститорите – JP Morgan

След очакваният с нетърпение ъпгрейд, наречен “Shanghai”, Етериум не постигна очакваните нива на мрежова активност, като не оправда очакванията, според наблюденията на JPMorgan.

септември 23, 2023 20:00 1 мин. четене

ApeMax ли е следващата голяма криптовалута, която ще избухне? Най-добрата предварителна продажба за 2023 г.

Във вечно динамичната крипто екосистема непрекъснато се появяват нови токени, всеки от които има за цел да донесе уникална полезност или иновация.

септември 23, 2023 19:05 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.