НАЧАЛО Прессъобщения

Може ли цената на BNB да премине съпротивата от $600? Анализаторите следят DTX Exchange за потенциална възвръщаемост през този бичи цикъл

12.05.2024 9:00 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Може ли цената на BNB да премине съпротивата от $600? Анализаторите следят DTX Exchange за потенциална възвръщаемост през този бичи цикъл

Binance Coin (BNB) и DTX Exchange (DTX) са два алткойна, които пораждат вълнение на крипто пазара, всеки със свое уникално предложение за стойност.

Макар че цената на BNB показа силни нива на съпротива с 1.5% ръст през последните седем дни, като в момента се оценява на $590, всички погледи са насочени към способността й да пробие критичната съпротива от $600.

От друга страна, борсата DTX набира популярност като обещаваща платформа, предлагаща иновативни функции като 1,000Х ливъридж и портфейл без попечителство, с над $2 милиона, набрани в частен начален кръг.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Анализаторите предлагат DTX Exchange за потенциална възавръщаемост в този бичи цикъл, обособявайки я като доминиращ играч на пазара.

Преглед на BNB – Разбиване на бариерите: Може ли монетата на Binance да надхвърли границата от $600?

Binance Coin (BNB), родната криптовалута на борсата Binance, набра популярност благодарение на своята функционалност в рамките на екосистемата Binance. Като една от най-големите борси за криптовалути в световен мащаб, Binance предлага широка гама от услуги, включително търговия, стейкинг и възможности за децентрализирано финансиране (DeFi).

Движението на BNB е бичо, като в момента търговската ѝ стойност се колебае около $590. През последните седем дни цената на BNB се повиши с 1.5%, което показва положителното ѝ позициониране по време на пазарните колебания. С 24-часов обем на търговията от $1.245, макар и с лек спад от 4% през последния месец, цената на BNB остава силен претендент на пазара.

Въпреки неотдавнашния си ценови скок, BNB е изправена пред значително ниво на съпротива на ниво $600. Преодоляването на тази бариера би могло да сигнализира за по-нататъшна възходяща тенденция за BNB, която потенциално да доведе до нови исторически върхове. Анализаторите следят отблизо движението на цената на BNB, очаквайки евентуален пробив през следващите дни.

Водещи анализатори твърдят, че токените от предварителните продажби на DTX ще може да реализират 100Х печалби по време на бичия цикъл

Преминавайки към друга вълнуваща перспектива на пазара на криптовалути, борсата DTX Exchange (DTX) се очертава като обещаваща DeFi платформа за трейдъри, търсещи потенциална възвръщаемост в този бичи цикъл. DTX Exchange предлага уникално предложение за стойност, съчетавайки най-съвременната инфраструктура с иновативни функции за търговия, за да осигури несравними възможности за потребителите.

DTX Exchange се отличава с функцията си за 1,000Х ливъридж, която позволява на търговците да заемат по-големи позиции с по-ниски капиталови изисквания. Тази функция, в съчетание с високото ниво на усвояване и наличност на средства, дава възможност на търговците да увеличат максимално възвръщаемостта си на пазара.

DTX Exchange срещу Binance Coin: Защо анализаторите предлагат DTX за експлозивна възвръщаемост спрямо BNB

Едно от ключовите предимства на DTX Exchange е нейният подход на несертифициран портфейл, който гарантира, че търговците запазват пълен контрол върху своите частни ключове и дигитални активи. Този подход е в съответствие с децентрализирания характер на блокчейн технологията, като насърчава индивидуалната собственост и сигурност.

DTX Exchange вече привлече значителен интерес от страна на инвеститорите, като само за два дни набра над $2 милиона в частен начален кръг и над $100,000 в публична предварителна продажба. С токена си, който в момента се продава на цена от $0.04 и се очаква да нарасне до $0.06 в следващия кръг, DTX Exchange представлява убедителна инвестиционна възможност за търговците, които искат да се възползват от настоящия бичи цикъл.

Макар че BNB е изправена пред критично ниво на съпротива при $600, анализаторите остават оптимисти относно потенциала ѝ за по-нататъшен растеж. Междувременно DTX Exchange се очертава като обещаваща платформа, предлагаща експлозивна възвръщаемост и иновативни функции за трейдъри, търсещи нови възможности на пазара на криптовалути.

Научете повече:
Посетете предварителната продажба на DTX
Прочетете Бялата книга
Присъединете се към общността на DTX


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Влиятелни фигури подкрепиха Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) по време на бичия цикъл през 2021 г.: Кой алткойн ще подкрепят през 2024?

През 2021 г. пазарът на криптовалути стана свидетел на изключителен подем, като централно място заеха Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB).

30.05.2024 8:04 4 мин. четене

Прогноза за цената на криптовалутите през 2024 г: Arbitrum (ARB), ETFSwap (ETFS) и Jasmycoin (JASMY) може да се готвят за 33Х печалби

Прогнозите са, че ETFSwap (ETFS), заедно с Arbitrum (ARB) и Jasmycoin (JASMY), ще бъдат водещи участници в крипто бичия цикъл през 2024 г.

29.05.2024 20:00 5 мин. четене

Новата P2E крипто игра PlayDoge стартира ICO-то си с $250,000 за 24 часа

Само за 24 часа бяха събрани внушителните $250,000 – ясен знак, че P2E (Play-to-Earn) моделът на играта е разпознат като потенциален “билет” за успех от крипто ентусиастите.

29.05.2024 19:30 3 мин. четене

Притежателите на Cardano и XRP насочват вниманието си към Raboo – нова монета, която се готви за 100Х скок

На крипто пазара настъпи промяна и се появи нова вълна на мания. Притежателите на водещи криптовалути като Cardano и XRP се насочват към нова меме монета, Raboo ($RABT), за да се възползват от по-големи печалби. Raboo внася глътка свеж въздух на крипто пазара.

29.05.2024 14:18 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.