Home

Може ли DTX Exchange (DTX) да замени старите криптовалути като Uniswap (UNI) и XRP? Преглед на характеристиките

19.06.2024 13:00 3мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Може ли DTX Exchange (DTX) да замени старите криптовалути като Uniswap (UNI) и XRP? Преглед на характеристиките

DTX Exchange печели внимание в крипто сферата на фона на скока на цената на Uniswap (UNI) и завързаната битка на Ripple със SEC. Освен това блокчейнът постави рекорди с предварителната си продажба, а уникалните характеристики на DTX действат като магнит за инвеститорите.

Платформата има за цел да хвърли сянка върху други блокчейн системи чрез огромния си напредък. Резултатите от предварителната ѝ продажба вече засенчиха движението на цената на Uniswap (UNI). XRP, която достига крайна точка в борбата си с Комисията по ценните книжа и борсите, вече се представя по-слабо в сравнение с DTX Exchange в някои отношения.

Цената на Uniswap (UNI) се повишава на фона на по-широкото отдръпване на пазара

Uniswap (UNI) наскоро преживя ръст в цената на фона на отдръпването на криптопазара. Токенът се покачи с над 8% наскоро. Това отдръпване на цената проби под линията на гърлото на обърнатия модел “глава и рамене”.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Това движение демонстрира значителна промяна в настроенията за проекта. Въпреки това Uniswap е обект на наблюдение от страна на Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC), което поражда сериозни съмнения относно бъдещето на UNI.

XRP срещу SEC: Реакция на цената на XRP и прогноза за сетълмент

Дългогодишният правен спор между Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC) и Ripple Labs достигна крайна точка. Главният юридически директор на Ripple отвърна на удара, разпалвайки спора за санкциите и поставяйки под съмнение решението по делото.

Ripple се позова на решението Terraform, за да намали исканията за санкции от SEC, като агенцията предложи нова глоба от $102 милиона, която Ripple иска да намали до $10 милиона.

След новината XRP стартира седмицата със значително повишение, противопоставяйки се на по-широките пазарни настроения. Пазарът даде мечи изглед, при който повечето алткойни претърпяха корекции в цените, обаче XRP отчасти запази възходящата си траектория.

Токенът XRP се търгува на цена от $0.489, като през изминалия ден загуби 3%, а през изминалата седмица спечели 1%. Обемът на търговията достигна $1.47 милиарда, което е петият най-голям обем за криптовалутите, които не са стабилни. Независимо от ценовото си представяне, платформата не успява да надмине DTX Exchange.

Функциите за поверителност на DTX Exchange я превръщат в изгряваща звезда в крипто пространството

DTX Exchange защитава данните на потребителите, като се придържа към строги политики за поверителност и прилага надеждни мерки за сигурност, за да осуети потенциални атаки. Тя повишава сигурността чрез криптиране, двуфакторно удостоверяване, тестване за пробиви, минимално събиране на данни и опции за анонимна търговия.

Платформата е успяла да събере над $700,000 в текущата предварителна продажба. Компанията е приключила само 26% от втория етап на предварителната продажба, но успя да получи огромна подкрепа. Настоящата цена от $0.04 за токен изглежда много обещаваща за инвеститорите.

Платформата дава на притежателите достъп до ексклузивни функции в допълнение към спестяването на пари от такси за търговия. Допълнителен елемент, привличащ инвеститорите към DTX, е предстоящото обявяване на раздаване.

Научете повече:
Посетете предварителната продажба на DTX
Прочетете Бялата книга
Присъединете се към общността на DTX


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Пропусната възможност: Крипто кит съжалява, че не е купил тези токени преди месец!

Крипто пазарът е в спокойно състояние, готов за следващия бичи поход. Докато основните монети остават стабилни, алткойните набират инерция и показват обещаващи признаци на подем.

19.07.2024 16:16 5мин. четене

Подценени скъпоценни камъни: Алткойните може да поскъпнат това лято 

Пазарът на криптовалути е необичайно спокоен, което създава предпоставки за възможен бичи подем. С наближаването на лятото алткойните представляват уникална възможност за инвеститорите.

19.07.2024 15:46 4мин. четене

5 алткойна за печалба, която може да промени живота ви

В момента крипто пазарът е спокоен, но признаците сочат, че на хоризонта може да се задава бичи цикъл.

19.07.2024 15:30 5мин. четене

Bitget регистрира най-високо увеличение на пазарния дял през първата половина на 2024 г. – Доклад на CCData

С нарастването на доверието и ефективността на централизираните криптоборси сега е по-очевидно от всякога, че има промяна в парадигмата в крипто пространството.

19.07.2024 12:09 3мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.