НАЧАЛО Прессъобщения

Може ли цената на BNB да достигне $1,000 в тази бича серия? Експертите смятат, че Algotech ще осигури по-добра възвръщаемост

15.03.2024 10:11 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Може ли цената на BNB да достигне $1,000 в тази бича серия? Експертите смятат, че Algotech ще осигури по-добра възвръщаемост

Binance е водещата борса за криптовалути в света, с дневен обем от над $24 милиарда и използва BNB токена като ключова част от своята екосистема, включително Binance Smart Chain (BSC).

Откакто през март Биткойн проби историческия си връх от $73,000, алткойните преживяват бичи период, а монети като Ethereum (ETH), Solana (SOL) и BNB отбелязват значителни печалби.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Цената на BNB е в положителна тенденция през последните 30 дни. Според данни от CoinMarketCap цената на проекта се е увеличила с 78% през последния месец и в момента е $582.6.

Прогноза за цената на BNB през март 2024 г.

През тази година BNB имаше впечатляващ подем. Проектът се повиши значително от януари 2024 г. насам поради бичия импулс в цялата криптовалутна индустрия. След одобрението на Биткойн ETF от Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ в края на декември се наблюдава приток на капитал, който се влива в блокчейн проекти.

Друг ключов фактор за неотдавнашния ръст на цената на BNB беше обявяването на стартирането на Futures NEXT от Binance. Това ще позволи на потребителите да прогнозират листването на токени на фючърсния пазар на USDⓈ-M и да печелят награди.

Според техническия анализ цената на BNB се е отскочила от съпротивата си на ниво $533 и потенциално може да се повиши над $600 през март 2024 г. Монетата може да коригира до $520 преди следващия си възходящ етап в пейзажа на по-широка пазарна корекция.

Алткойн пазарът може да се сблъска с по-широка корекция

При сегашното покачване на глобалния алткойн пазар водещи проекти като Ethereum, Solana, Chainlink и BNB отбелязаха значителен месечен ръст. Въпреки това някои анализатори сега прогнозират, че пазарът може да се изправи пред значителна корекция преди халвинга на BTC.

Този ход ще нулира нивата на финансиране на пазара и ще осигури здравословно движение на цените. В противовес на подобен ход инвеститорите сега се насочват към нововъзникващи проекти, които все още не са реализирали максималния си потенциал. Платформи като Algotech се очертават като популярен избор.

Algotech надминава пазарните очаквания с предварителна продажба за $2 милиона

Нововъзникващата платформа за търговия Algotech (ALGT) изненада пазарните анализатори с впечатляващите си резултати от предварителната продажба. Според информацията проектът е набрал над $2.1 милиона за две седмици, като е продал над 50 милиона ALGT токена. Според текущите данни проектът има над 5,000 уникални притежатели и се счита за най-добрия препродажбен проект на 2024 г.

Algotech (ALGT) е платформа за алгоритмична търговия, съчетаваща AI и блокчейн технология. Тя предлага на трейдърите функции като откриване на пробиви, хеджиране, обръщане на средната стойност и арбитраж с голям обем. Проектът също така дава на притежателите на ALGT токена права за управление и дялове от печалбата.

Инвеститорите се възползват от възможността да инвестират в проекта на цена от $0.06, преди цената да скочи до $0.08. Някои анализатори дори смятат, че проектът може да скочи до $1, след като бъде регистриран на основните борси.

Научете повече:
Посетете предварителната продажба на Algotech
Присъединете се към общността на Algotech


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Shiba Inu (SHIB) и O2T набират милиони за развитие на екосистемата

Shiba Inu (SHIB) и Option2Trade (O2T) завършиха успешно кампаниите си, отбелязвайки важен етап в своя път.

24.04.2024 12:49 3 мин. четене

Последен шанс: Осигурете си място в етап 1 на предварителната продажба на Raffle Coin, преди да се продаде

С наближаването на края на етап 1 на предварителната продажба на Raffle Coin, много инвеститори започнаха да вземат решения по-бързо.

24.04.2024 12:29 3 мин. четене

Топ 4 крипто предпродажби: Могат ли тези нови меме монети и алткойни да бъдат следващият Dogecoin?ButtChain, HarambeAI, Doge Uprising и Furrever Token

Нови токени стартират на различни блокчейн платформи всеки месец. Предварителните продажби на криптовалути предлагат на крипто ентусиастите уникална възможност да придобият токени, преди те да се появят на големи борси като Uniswap.

24.04.2024 12:10 5 мин. четене

Крипто трейдър превърна $1,000 в $500,000 с Bonk (BONK): Преглед на 3 от най-добрите избора за потенциални печалби през 2024 г.

Във вечно променливия свят на търговията с криптовалути историите за изумителни печалби и спиращи дъха авантюри не са рядкост.

24.04.2024 12:03 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.