НАЧАЛО Прессъобщения

Може ли Биткойн да достигне $69,000 през 2024? Chainlink и Everlodge получават големи актуализации

11.12.2023 12:00 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Може ли Биткойн да достигне $69,000 през 2024? Chainlink и Everlodge получават големи актуализации

Откакто BlackRock кандидатства за техния спот Биткойн ETF, крипто пазарът се разраства, като BTC достига нови върхове.

Но докъде може да стигне? Chainlink и Everlodge отбелязаха изключителна възвръщаемост, тъй като техните технологии обещават да променят индустрията.

Биткойн ще надмине най-високата си стойност за всички времена?

Преди приблизително 2 години Биткойн достигна $69,000, преди началото на мечия пазар. Тази година, точно навреме за „халвинга” на Биткойн през 2024 г., виждаме друг бичи пазар. Подаването на заявление за спот Биткойн ETF от Blackrock беше последвано от други големи играчи като Greyscale, Fidelity, Ark Invest, Valkyrie и VanEck.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. 


Очаква се тези заявления да бъдат одобрени, тъй като Blackrock винаги си проправя път, а SEC бързо губи позиции с анти-крипто намеренията си. Очакваната дата за одобрения е средата на януари, което означава, че Биткойн може да достигне нови върхове до края на 2024 г.

Тъй като Биткойн винаги е надминавал предишните си върхове за всички времена, изглежда вероятно това да се случи отново. VanEck прогнозира, че това ще се случи до Q4 на 2024 г., като халвинг събитието е един от няколкото катализатора.

В момента Биткойн се търгува за $42,200.

Chainlink скача с над 300% след приемане на активи от реалния свят

Chainlink преминаха от просто оракул на оракулите към платформа за оперативна съвместимост, която ще улесни приемането на токенизацията на RWA (Real World Assets или активи от реалния свят). Това е възможно поради тяхното надграждане на CCIP (Cross-Chain Interoperability Protocol или протокол за междуверижна съвместимост), което ще позволи финансови данни от реалния свят, които да бъдат безопасно споделяни между различните блокчейни.

Откакто Chainlink обяви този ход през юни тази година, цената на токена се е утроила. Според скорошно проучване 97% от мениджърите на активи смятат, че токенизирането на активи от реалния свят ще революционизира управлението на активи.

Това има смисъл в светлината на прогнозите на Boston Consulting Group, които показват, че преобразуването на RWA в токенизирани формати има потенциала да прерасне в сектор от $16 трилиона до 2030 г.

В момента Chainlink се търгува на цена от малко над $16.

Everlodge комбинира RWA и AI, за да промени пазара на имоти под наем

Подобно на Chainlink, бизнес моделът на Everlodge се върти около токенизацията на RWA. И подобно на Chainlink, Everloge вече задмина ROI на Биткойн, с поскъпване от 170% от началото на предварителната му продажба преди няколко месеца.

Everlodge предлага на инвеститорите на дребно възможността да инвестират в части от ваканционни имоти под наем, които са токенизирани в блокчейна. Това не само намалява бариерите като липса на капитал, географски проблеми или липса на познания относно законите за собствеността, но също така прави всичко това е безпроблемно, тъй като Everlodge и техните партньори ще управляват имотите, ще намират гости и ще плащат наема на собствениците.

Притежателите също така ще могат да търгуват своите дялове от собственост на предстоящия пазар на Everlodge, осигурявайки бърза ликвидност и възможност да се възползват от нарастващите печалби.

Наскоро Everlodge обявиха, че интегрират AI в своята платформа. AI ще предложи ценна информация за световния пазар на имоти, като например идентифициране къде имотите под наем са подценени или надценени. Това означава, че дори тези, които имат малко или никакво познанията за пазарите на наеми могат да се възползват от уникалното предложение за стойност на Everlodge.

Everlodge все още е в предварителна продажба и токенът е наличен за $0.027. Разработчиците планират да го пуснат на Uniswap и различни CEX през 2024 г. за $0.035, в който момент се очаква токенът потенциално да скочи с над 3,000% процента.

Въпреки че има много възходящи прогнози за цената на Биткойн, трудно може BTC или дори Chainlink да видят такъв вид печалба, поради вече големите им пазарни капитализации.

За повече информация относно текущата предварителна продажба на Everlodge (ELDG) посетете техния уебсайт.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Предпродажбата на Algotech (ALGT) раздвижва DeFi сектора: Avalanche (AVAX) с добри резултати, Polygon (MATIC) zkEVM се подготвя за ъпгрейда на Ethereum, Dencun

Avalanche (AVAX) се изстрелва, Polygon (MATIC) се подготвя за ъпгрейд, предварителната продажба на Algotech (ALGT) с прогнозиран скок от 275%!

05.03.2024 11:14 3 мин. четене

Тези три криптовалути издават повече бичи сигнали от всякога и може да са готови да избухнат през март 2024 г.

Пазарите на криптовалути са известни със своята волатилност, като цените често се променят драстично за кратки периоди. На фона на тази волатилност обаче някои криптовалути се открояват като особено обещаващи.

05.03.2024 9:03 5 мин. четене

Поглед към утрешния ден: Kelexo (KLXO), Manta Network (MANTA) и Ethereum Classic (ETC) направиха големи крачки през първото тримесечие

На динамичния пазар на криптовалути през първото тримесечие се наблюдаваха забележителни успехи на ключови играчи като Kelexo (KLXO), Manta Network (MANTA) и Ethereum Classic (ETC).

05.03.2024 9:01 3 мин. четене

Топ 7 DeFi монети, които да държите за максимален шанс за печалба през 2024 г.

Децентрализираните финанси, често наричани просто DeFi, бързо се превръщат в един от най-важните сектори на криптовалутите. 

05.03.2024 8:35 7 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.