НАЧАЛО Прессъобщения

Може ли Algotech да бъде по-добра дългосрочна инвестиция от Bitcoin и Ethereum?

18.04.2024 16:01 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Може ли Algotech да бъде по-добра дългосрочна инвестиция от Bitcoin и Ethereum?

Algotech (ALGT) привлича вниманието в света на криптовалутите, обещавайки различни предимства, които в бъдеще може да и предоставят нужния потенциал, за да я превърнат в по-добра дългосрочна инвестиция в сравнение с Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH). 

С основата си в напредналата алгоритмична търговия, Algotech използва технологията на изкуственият интелект (AI), за да автоматизира и оптимизира стратегиите за търговия.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Това не само повишава ефективността на транзакциите, но и увеличава потенциалната възвръщаемост, като я отличава от традиционните криптовалути, които се фокусират повече върху транзакциите и децентрализираните приложения. Тъй като инвеститорите търсят активи, които не само се развиват, но и въвеждат иновации, Algotech се представя като привлекателна опция благодарение на своите уникални технологични решения и стратегически пазарен подход.

Биткойн е изправен пред предизвикателства на фона на ценовите колебания и отлива от ETF

Ралито на цената на Bitcoin (BTC ) през 2024 г. се сблъска със значително препятствие. След като достигна връх при малко над $73,700 през март, инерцията се забави, като впоследствие цената падна под $70,000. Настъпи известно възстановяване и сега цената на Bitcoin се намира на приблизително $61,500, отбелязвайки спад от 13% през последните 7 дни.

Този неотдавнашен спад съвпада със значителните нетни изходящи потоци от спот Bitcoin ETF на 8 април, отбелязвайки най-големия дневен изходящ поток от 20 март насам – време, в което също се наблюдаваха значителни загуби в канала на ETF и съответен спад в цените на BTC. Тези изходящи потоци показват потенциална промяна в нагласите на инвеститорите, тъй като някои трейдъри се отдръпват от Bitcoin ETF в краткосрочен план.

Тази ситуация може да подсказва за по-широка пазарна корекция или просто да е временно пазарно колебание. Пазарните корекции обикновено се разглеждат като фази на консолидация, които следват големи печалби, и те могат да предоставят потенциални възможности за нови инвеститори. Въпреки това кратките спадове не са необичайни при силно волатилния пазар на криптовалути.

Потенциалният ъпгрейд на Ethereum, Electra, може да предизвика съживяване на цените

Понастоящем Ethereum (ETH) обмисля значителен ъпгрейд, известен като Electra, който има за цел да подобри функционалността и достъпността на платформата за потребителите. Този ъпгрейд е част от по-широк набор от инициативи, предназначени да подобрят производителността на Ethereum. По време на текущите дискусии разработчиците проучват възможността за включване на функция, наречена Max Element per Block (MaxEB), в надстройката Electra, като решението се очаква през следващия месец.

Паралелните разработки като PeerDAS и напредъкът в технологията за леки клиенти също са неразделна част от надстройката. PeerDAS е от решаващо значение за увеличаване на наличността на данни, което може значително да подобри мащабируемостта и производителността на мрежата. Същевременно подобренията в технологията за леки клиенти биха могли да намалят нуждата от солиден хардуер и зависимостта от услуги на трети страни, насърчавайки по-голяма децентрализация и достъпност в екосистемата на Ethereum.

Въпреки тези обещаващи развития цената на Ethereum спадна с 16% до $2,950 през третата седмица на март, главно поради повишената волатилност на пазара. Макар че ъпгрейдът Electra може потенциално да повиши стойността на Ethereum, текущите прогнози за цената сочат, че предстои възможна корекция, дължаща се на консолидацията на пазара и спада в активността на транзакциите в мрежата.

Algotech (ALGT) подобрява търговията с криптовалути с усъвършенствани инструменти за управление на риска

Algotech (ALGT), нова криптовалута, която се намира в третия етап на предварителната си продажба, привлича вниманието на общността в сектора на крипто търгоевията заради използването на стоп-лос (stop-loss) функция за намаляване на инвестиционните рискове. Тази функция автоматично продава даден актив, когато той достигне предварително определена цена, намалявайки потенциала за значителни загуби. Тази функция прави Algotech убедителен избор за инвеститорите, загрижени за пазарната волатилност.

Освен това платформата си сътрудничи с водещи крипто борси, като гарантира, че търговците могат да се свързват безпроблемно и да имат достъп до широк набор от търговски двойки чрез нейната платформа. Тази интеграция улеснява гладкото изпълнение на сделките и свежда до минимум забавянията, като подобрява цялостното изживяване при търговия.

Algotech (ALGT)използва децентрализирана мрежа с помощта на както исторически, така и пазарни данни в реално време, което позволява на търговците да вземат добре информирани решения.

Понастоящем на цена от $0.08 за токена, Algotech е набрала над $3.7 милиоа и се приближава към крайъгълния камък от $4 милиона с повече от един милион продадени токена. Предвижда се при следващият етап на предварителна продажба цената на токена да се увеличи до $0.10, като все още са налични малко над 37 милиона токена.

За да привлече допълнителни инвестиции, Algotech стартира раздаване на $250,000, в което десет късметлии могат да спечелят ALGT токени на стойност $25,000 всеки. Заинтересованите инвеститори трябва да внесат минимум $100, за да участват в предварителната продажба. Със своята авангардна AI технология Algotech е не само лидер в крипто търговията, но и променя начина, по който се извършва търговията на крипто пазарите.

За повече информация относно Algotech:

Посетете предварителната продажба на Algotech

Присъединете се към общността на Algotech


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Крипто експерт прогнозира, че Algotech (ALGT) ще скочи по-високо от Dogecoin (DOGE) с пазарна капитализация от няколко милиарда долара

Забравете Dogecoin (DOGE), крипто експертите прогнозират, че Algotech (ALGT) може да се издигне до пазарна капитализация от няколко милиарда долара! Тази криптовалута, задвижвана от изкуствен интелект, предизвиква вълнение. Прочетете, за да разберете защо тя може да надмине DOGE и да направи революция в инвестирането.

21.05.2024 16:00 3 мин. четене

Solana изпреварва Етериум за първи път в тази метрика. Може ли този AI алткойн да направи същото?

В постоянно развиващия се свят на криптовалутите се появи нов претендент, който оспорва господството на Етериум.

21.05.2024 15:00 4 мин. четене

Едни от най-добрите меме монети: Кои са най-добрите меме монети, които да следите сега? ButtChain, Dogecoin, Pepe, MAGA и BOOK OF MEME

Меме монетите завладяха света на криптовалутите, съчетавайки хумора с финансовите възможности по начин, който завладява както опитните инвеститори, така и новодошлите.

21.05.2024 14:31 4 мин. четене

Milei Moneda се бори за първото място в класацията на меме монетите, като се състезава с BONK и Dogwifhat: Дали предпродажата ще предостави възможност за 50Х печалба?

С намаляването на цените и ентусиазма около Dogwifhat (WIF) и BONK, една нова меме монета, наречен Milei Moneda ($MEDA), изглежда е готова да заеме първото място.

21.05.2024 14:00 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.