НАЧАЛО Прессъобщения

Може ли акумулацията на Ethereum след одобрението на ETF да предизвика скок при DTX Exchange?

05.06.2024 9:08 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Може ли акумулацията на Ethereum след одобрението на ETF да предизвика скок при DTX Exchange?

На фона на нарастващия хайп около ETF за Етериум глобалните инвеститори натрупват много ETH токени. DTX Exchange се очертава като обещаващ избор с предварителна продажба, която вече е събрала $620,000.

Една от най-големите победи в крипто пространството напоследък е одобрението на Етериум борсово търгуваните фондове от Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC). Въпреки че датата за официалното стартиране все още не е обявена, експертите от индустрията очакват, че търговията ще започне в началото на юли 2024 г.

На фона на вълнението, който се разпространява около ETF за Ethereum в общността, надеждите за ценовия скок на Ethereum са големи. Глобалните инвеститори натрупват големи количества ETH токени, тъй като одобрението на ETF може да повлияе на пазарната им траектория. Друг нововъзникващ проект DTX Exchange също привлича вниманието, за да се превърне в следващия облагодетелстван от хайпът около ETF ETH благодарение на разнообразните си решения за deFi.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Натрупванията на Ethereum надхвърлят $3 милиарда

ETF-ите на ETH създават предпоставки за масивен пазарен растеж подобно на BTC ETF. Един от познатите крипто анализатори Боби Банзай изрази оптимизъм за стартирането на Ethereum ETF, като прогнозира месечен приток от $569 милиона. Според друга прогноза на Bernstein, BTC ETF и ETH ETF ще могат да се похвалят с обща пазарна капитализация от $450 милиарда до края на 2024 г.

Етериум е сред най-добре представящите се, като ще се бори да надхвърли $5,000, подкрепен от манията по ETH ETF. Според докладите над 800,000 ETH токена на стойност $3 милиарда са били натрупани от китове от различни борси след одобрението от SEC. Това е предизвикало поредица от покупки на ETH сред инвеститорите, за което свидетелства транзакционен обем от $14 милиарда през последните 24 часа.

ETH се превръща в най-горещата тема на фона на последователно нарастващото търсене. Търгувайки се на ниво около $3,780, токенът е готов да достигне нов исторически връх в следващия бичи цикъл. Експертите подкрепят цикъла на Ethereum ETF и изразяват оптимизъм за представянето на цената на ETH в предстоящото лятно алткойн рали.

Как Ethereum ETF може да изстреля DTX към върховете

Понастоящем Комисията по ценните книжа и фондовите борси е разрешила на 3 борси да листват Ethereum ETF, т.е. на Нюйоркската фондова борса, Nasdaq и Chicago Board Options Exchange. Тъй като през следващите няколко месеца се очаква DTX Exchange да започне да търгува с над 120,000. дигитални актива от различни финансови сектори, има големи надежди, че Ethereum ETF може да намери своето място и на пазара DTX.

Нещо повече, скокът на цената на Ethereum може да се окаже решаващ за пренасочването на интересите към новаторската предварителна продажба на борсата DTX. Изявявайки се като първото блокчейн решение от първи слой в етап на ICO, проектът за обмен набра огромна сума от $620,000 в етап 2 на публичната предварителна продажба. Тъй като капиталовите фунии се насочват към DeFi пространството, DTX Exchange е на път да достигне нови върхове с огромен потенциал за растеж.

1,000x ливъридж DTX Exchange се изстрелва нагоре с предварителна продажба за $620,000

DTX Exchange (DTX) привлече значително внимание на фона на революционното си представяне на ICO през 2024 г. Проектът набра масивна сума от $620,000 в предпродажбен кръг 2 благодарение на своите уникални tradFi предложения и авангарден пазар с усъвършенствани функции за автоматизация и търговия.

Хибридната платформа на DTX има за цел да подобри средата за търговия, като трансформира традиционните начини на търговия чрез включване на безпроблемни и надеждни функции за сигурност. Чрез несравнимия 1,000Х ливъридж и разпределителните пулове за ликвидност от DTX търговците могат да превърнат стотици в милиони с високи пазарни позиции.

Със своите безпрецедентни възможности и комбинация от децентрализация и централизация борсата DTX гледа към господството на старите борси. Тази платформа, в която няма KYC процеси, предоставя цялостна екосистема в областта на акциите, форекс, криптовалутите и капиталовите инструменти. На фона на нарастващото търсене преди продажбата ранните инвеститори бързат да придобият DTX токени на цена от $0.04, която е на път да надхвърли $2 при листването на борсата.

Научете повече:
Посетете предварителната продажба на DTX
Прочетете Бялата книга
Присъединете се към общността на DTX


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Може ли да се конкурира бичият цикъл на Shiba Inu с печалбите на Ethereum? Анализаторите твърдят, че успехът на предварителната продажба на Furrever Token ще може

Потенциалът на Shiba Inu за бичи поход, институционалните печалби на Ethereum и успехът на предварителната продажба на Furrever Token с реферални награди. Открийте техните уникални перспективи за растеж сега!



22.06.2024 13:00 4 мин. четене

ORACLE MEME ($OMEME) прави всичко възможно със своята платформа, базирана на функционалността

Бързият възход на меме монетите в крипто пространството е явление, което си струва да се наблюдава. Размерът на печалбите, които инвеститорите получават от тях понякога е изключителен.

22.06.2024 12:00 4 мин. четене

XRP и Ondo се колебаят и притежателите им търсят нови възможности, а Raboo се бори да се превърне в една от най-добрите инвестиции за 2024

В света на криптовалутите има многобройни възможности. Това е причината, поради която притежателите на стагниращи монети като XRP и Ondo, търсят по-добри варианти.

22.06.2024 9:40 3 мин. четене

Умните китове купуват Биткойн, но според прогнозите, че Angry Pepe Fork и Shiba Inu може да отбележат скок

Спадът на Биткойн до ново петседмично дъно събуди отново интереса на умните китове, които сега са на вълна покупки.

22.06.2024 8:40 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.