НАЧАЛО Прессъобщения

Могат ли Polkadot (DOT) и TRON (TRX) да се справят с печалбите на Raffle Coin (RAFF): Новата предварителна продажба изглежда ще щурмува класациите през следващите месеци

17.03.2024 16:19 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Могат ли Polkadot (DOT) и TRON (TRX) да се справят с печалбите на Raffle Coin (RAFF): Новата предварителна продажба изглежда ще щурмува класациите през следващите месеци

Polkadot (DOT) и TRON (TRX) отбелязаха солидни ръстове през четвъртото тримесечие на 2023 г., които продължиха до февруари 2024 г. Въпреки това, навлизайки в март, изглежда, че и двата токена от топ 20 се насочват в различни посоки.

По-специално Polkadot (DOT) изглежда ще тества нови годишни върхове, докато TRON (TRX) се охлажда след горещата февруарска серия. Въпреки това, макар че и двата токена вероятно може да реализират още 2Х или 3Х от тези текущи нива, неуловимите 100Х печалби все още ще бъдат намерени в солидни проекти с ниска капитализация, които все още не са имали възможност да се лунят.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Един от тези токени е новата крипто сензация в етап на предварителна продажба Raffle Coin (RAFF), чийто старт набира скорост. Наблюдателите в сектора смятат, че Raffle Coin (RAFF) може да бъде едно от най-печелившите стартирания на предварителни продажби през 2024 г. Ето защо.

Polkadot (DOT) генерира стабилен хайп

Polkadot (DOT) напоследък набира скорост, като предстоящата през март конференция за разработчици Sub0 се очаква да донесе вълнуващи новини, актуализации и партньорства. Друга важна актуализация, която притежателите на Polkadot (DOT) очакват с нетърпение, е въвеждането на Polkadot 2.0. Актуализацията ще въведе еластично мащабиране и NFT, наред с много други, в екосистемата Polkadot (DOT). След като през по-голямата част от 2024 г. Polkadot (DOT) показваше средни резултати, през последните 30 дни тя поскъпна с 31% и се търгува на цена от $9.3 към момента на писане на статията. Развитието е дългоочакван пробив след твърдата съпротива на ниво $10 в продължение на повече от две години.

TRON (TRX) забавя ръста си през март

TRON (TRX) се превърна в основен играч в екосистемата на Ethereum (ETH), като играе важна роля в осигуряването на възможност за плащания и трансфери на стабилни монети, използвайки бърз, ефективен и евтин блокчейн за улесняването им. Нарастващата известност на TRON (TRX) го накара да се движи по траекторията на бавен, но стабилен растеж през изминалата година, като за последните 12 месеца регистрира 87% печалба, тъй като към 17 март се търгува на цена от $0.125. Въпреки това, към 15 март TRON (TRX) се търгуваше на загуба от 2.5% през последния месец, като растежът му се сви след силното представяне през февруари.

Предварителната продажба на Raffle Coin (RAFF) привлече хиляди хора

Raffle Coin (RAFF) се бори да се позиционира в бъдещето на децентрализираните лотарии и томболи. Със своята новаторска платформа Raffle Coin (RAFF) бързо се превръща в една от най-добрите инвестиционни възможности в етап на предварителни продажби през годината. На етап 1 от предварителната продажба инвеститорите имат изключителния шанс да си осигурят токени Raffle Coin (RAFF) на преференциална цена от само $0.016 всеки. Експертите от бранша предвиждат, че Raffle Coin (RAFF) ще бъде първенец в един невероятно доходоносен пазарен сегмент, позиционирайки родния си токен RAFF за това, което може да бъде параболична печалба през 2024 г. и след това.

Платформата Raffle Coin (RAFF) предоставя достъп до свят на възможности за печалби, като обединява глобален списък с тегления на награди, лотарии и томболи, към които всеки потребител може да се присъедини и да спечели награди. Участвайте в незабавни, ежедневни, седмични и месечни томболи, проправяйки пътя към значителни възможности за печалба.

Raffle Coin (RAFF) се предлага на ниска входна цена от само $0.016 за токен с общо шест етапа на предварителна продажба, като това предоставя на инвеститорите отлична възможност да влязат в проект, предназначен за забележителен растеж. Сега е моментът да се възползвате от шанса си с Raffle Coin (RAFF) и да се впуснете в пътешествие.

Научете повече за предварителната продажба на Raffle Coin (RAFF), като посетите уебсайта тук.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Откриване на потенциала: Изчерпателен наръчник за инвестиции в Bitcoin, Ethereum и Furrever Token

На фона на продължаващия спад на пазарите на криптовалути, където стожери като Bitcoin и Ethereum са изправени пред низходящ натиск, се появява завладяващ разказ за устойчивост и динамика, въплътени от Furrever Token (FURR).

17.04.2024 14:40 5 мин. четене

ETHSofia обяви първите си лектори, спонсори и партньори

София, България [17.04.2024] – ETHSofia Conference & Hackathon  – първите в България конференция и хакатон, посветени на Ethereum технологията и нейното развитие.

17.04.2024 14:00 3 мин. четене

Последни 24 часа пред Dogecoin20. Листването на борсите е по-близо от всякога

Безпрецедентното търсене, комбинирано с наближаването на деня на Doge, доведе предварителната продажба на Dogecoin20 до ранен край след набиране на над $10 милиона, според ново съобщение в X.

17.04.2024 11:59 3 мин. четене

Над 700,000 души крипто общност. Предпродажбата на 99Bitcoins може да промени пазара

99Bitcoins стартира съвсем скоро своята предварителна продажба, която има за цел да събере средства за проекта и за неговите награди. Но какво можем да очакваме от $99BTC?

17.04.2024 11:05 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.