НАЧАЛО Прессъобщения

Могат ли притежателите на Dogecoin (DOGE) и TRON (TRX) да направят 100Х от предварителната продажба на платформата за електронна търговия Pushd (PUSHD)

13.03.2024 20:37 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Могат ли притежателите на Dogecoin (DOGE) и TRON (TRX) да направят 100Х от предварителната продажба на платформата за електронна търговия Pushd (PUSHD)

Има различни аспекти на търговията с криптовалути и в повечето случаи това, което има значение, е да намерите токена, който работи за вас и го разбирате.

Поради пазарната си волатилност крипто търговията може да включва много напрегнати, рискови дейности, намиране на това, което работи, и внимателно търгуване на пазара. Когато трейдърите най-накрая открият подходящата според тях криптовалута и вземат най-доброто пазарно решение, те биха могли да се възползват от възвръщаемостта на инвестициите.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Притежателите на Dogecoin (DOGE) и Tron (TRX) запазват част от дяловете си в настоящия си портфейл, но все още наблюдават Pushd (PUSHD), тъй като те разбират пазарната възвръщаемост, свързана с търговията с новия токен.

Dogecoin (DOGE) бележи рязък спад

Въпреки че Dogecoin (DOGE) реализира по-голямата част от популярността си чрез одобрението на токена от Илон Мъск, меме криптовалутата показва потенциал без външни пазарни ефекти. Въпреки това, докато положителният пазарен ход продължаваше, токена се намираше в средната точка както на възходяща, така и на низходяща спирала. Тази низходяща спирала обаче не е достатъчна, за да ограничи печалбата на токена. Dogecoin (DOGE) се търгува на цена от $0.1731, отбелязвайки 22.70% увеличение за седем дни.

Притежателите на Tron (TRX) искат да се възползват от Pushd (PUSHD)

В обръщение са над 87 милиарда TRON (TRX) токена, а проектът постоянно бележи значителен ръст. Много политики в Tron (TRX) ограничиха токена, което накара притежателите на пазара да изберат Pushd (PUSHD). Тези политики включват проверка, забавяне и тромави процеси на изтегляне за някои криптовалути.

Pushd (PUSHD), от друга страна, ще премахне тези пазарни изисквания и ще изгради място, където транзакциите са по-лесни и по-ефективни. При TRON (TRX) се наблюдава спад, тъй като понастоящем цената му е $0.1353, което представлява 3.77% пазарен загуба последните седем дни.

Има ли Pushd (PUSHD) потенциал за 100х печалба, когато монетата най-накрая бъде пусната?

Пазарните анализатори прогнозират, че Pushd (PUSHD) ще се превърне в доста разпознаваем проект сред инвеститорите поради иновативната си платформа и успешна предварителна продажба. В момента предпродажбата на проекта е на своя шести етап, което все още се смята за подходящ момент за присъединяване, тъй е заложено цената на токените да се повишива с идването на всеки следващ етап.

При условие, че потребителят притежава токен, той печели такси от приходите на платформата, което е с цел да се привлекат повече участници. Освен това според информацията проектът е преминал успешно одита си и ликвидността му ще бъде заключена за цял живот, което цели да привлече вниманието дори на тези инвеститори, които се съмняват във всеки проект.

Експертите смятат, че Pushd (PUSHD) може да се превърне в една от най-добре представящата се платформи за електронна търговия през 2024 г.

Научете повече за предварителната продажба на Pushd на официалния им уебсайт.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Откриване на потенциала: Изчерпателен наръчник за инвестиции в Bitcoin, Ethereum и Furrever Token

На фона на продължаващия спад на пазарите на криптовалути, където стожери като Bitcoin и Ethereum са изправени пред низходящ натиск, се появява завладяващ разказ за устойчивост и динамика, въплътени от Furrever Token (FURR).

17.04.2024 14:40 5 мин. четене

ETHSofia обяви първите си лектори, спонсори и партньори

София, България [17.04.2024] – ETHSofia Conference & Hackathon  – първите в България конференция и хакатон, посветени на Ethereum технологията и нейното развитие.

17.04.2024 14:00 3 мин. четене

Последни 24 часа пред Dogecoin20. Листването на борсите е по-близо от всякога

Безпрецедентното търсене, комбинирано с наближаването на деня на Doge, доведе предварителната продажба на Dogecoin20 до ранен край след набиране на над $10 милиона, според ново съобщение в X.

17.04.2024 11:59 3 мин. четене

Над 700,000 души крипто общност. Предпродажбата на 99Bitcoins може да промени пазара

99Bitcoins стартира съвсем скоро своята предварителна продажба, която има за цел да събере средства за проекта и за неговите награди. Но какво можем да очакваме от $99BTC?

17.04.2024 11:05 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.