Home

Могат ли меме монетите SHIB и PEPE да достигнат нови ATH преди стартирането на Raboo, анализаторите не са съгласни

03.07.2024 9:52 4мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Могат ли меме монетите SHIB и PEPE да достигнат нови ATH преди стартирането на Raboo, анализаторите не са съгласни

Меме монетите отново са в центъра на вниманието, тъй като водещите алткойни се опитаха да предизвикат бичи ценови обрат на крипто пазара.

Изгарянето на Shiba Inu и успехите на Shibarium може да се окажат достатъчни, за да поддържат тенденцията, докато Pepe изглежда ще изпревари убиеца на Dogecoin съвсем скоро.

Всичко това може да придобие драматичен обрат, когато Raboo ($RABT) стартира потенциално в средата на бичия пазар. Най-добрите криптовалути преследват ATH цените си, но анализаторите са съгласни, че предварителната продажба на $RABT ще се справи доста добре. SHIB и PEPE не са готови за това, което може да предостави Raboo.

Shibarium подпомага цената на криптовалутата SHIB на фона на нарастващия процент на изгаряне

Не е новина, че токенът Shiba Inu се бори за печалби през второто тримесечие на годината, тъй като последният му забележителен скок беше през март. През май и юни платформата изглеждаше примирена със съдбата си, тъй като мечите ѝ условия изглеждаха по-скоро дългосрочни.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Но никога не можеш да отпишеш една меме монета. Новината за новите важни постижения на Shibarium събуди надежда в мрежата на Shiba Inu. Блокчейнът от втори слой регистрира над 420 милиона транзакции, а активните адреси на портфейлите му надхвърлиха 1.8 милиона. През изминалия ден се наблюдава и 100% увеличение на дневните транзакции, а цената на криптовалутата SHIB се стреми да отмени загубите си съвсем скоро.

Shiba Inu е на загуба от 3.2% през изминалата седмица, а следващият въпрос на търговците е дали токенът може да измине целия път до достигане на ATH преди Raboo. Това не е много вероятно.

Криптопазар: Pepe е насочил поглед към второто място

PEPE имаше успешен пробег през тримесечието, тъй като цената на криптовалутата PEPE вървеше ръка за ръка с най-добрите DeFi монети преди юнския спад. PEPE беше на печалба ден за ден през целия май, като в крайна сметка през това време определи и повторно тества ATH цената си.

Цените на меме монетите бяха силно корелирани с Биткойн, но спадът, реализиран от топ криптовалутата продължи твърде дълго. Меме проектите се накланят към своите силни страни и PEPE ще се стреми да използва позициите си в социалните медии, за да измести Shiba Inu от класацията.

Докато SHIB очаква от Shibarium възходящ импулс, PEPE е само меме монета и това оставя много на случайността. За PEPE достигането на ATH е едно на ръка, но за достиганто на ATH на Shiba Inu ще е необходим скок от 200%.

Това е възходящ импулс, който PEPE изглежда все още не може да постигне. А за трейдърите крипто пазарът е твърде сантиментален, за да възлагат цялата си надежда на монета, която е подвластна на пазарните настроения.

Raboo: Меме монета, но без допълнителен багаж

Често срещана мантра сред крипто специалистите е да се избягват меме монетите, най-вече заради липсата или недостатъчната им функционалност. Това важи за голяма част от предишните пускания на пазара, но Raboo се присъединява към меме монетите и осигурява известна функционалност в крипто-света.

Каква функционалност? Меме пазарът в момента е изпълнен с неуместни, нерелевантни и повтарящи се мемета. Те са толкова много, че са отнели примамливостта на очакването им и това е първото предизвикателство на Raboo.

Е, Raboo възнамерява да подходи към ситуацията със собствена груба сила. И първата стъпка е да включи в проекта AI програма. Rabooscan е генеративен изкуствен интелект, натоварен със задачата да “търси” съдържанието, което може да се използва за мемета. И тъй като проектът се върти около интересите на общността, AI ще генерира мемета, използвайки функцията Post-to-Earn, в която потребителите могат да публикуват всичко, което може да се използва за мемета, и да получават награди!

С цяла поредица от снимки, видеоклипове и GIF съдържание, от което да избирате, Raboo представя по-лесно решение за създаване на мемета. Този път единственият резултат е висококачествени мемета, които са забавни, както и релативни и, което е по-важно, не се повтарят.

Заключение

Мисията на Raboo се разпростира и върху предлагането на печалби. Меме монетата може да се окаже толкова печеливша в краткосрочен, колкото и в дългосрочен план, но, разбира се, да държите $RABT токените си в дългосрочен план винаги е по-препоръчително според разработчиците.

Предварителната продажба е почти приключила, а токените RABT се продават за $0.0048, което вече е предоставило 60% в рамките на очакваната възвръщаемост на инвестицията от 233%. Някои ентусиасти очакват токените на Raboo да достигнат 100Х скок, когато се листнат на голяма борса.

Според разработчиците на проекта вашата инвестиция от $500 в предварителната продажба може да се превърне в $50,000 в рамките на няколко месеца!

Можете да участвате в предварителната продажба на Raboo тук:
Telegram: https://t.me/RabootokenPortal
Twitter: https://twitter.com/Raboo_Official


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Пропусната възможност: Крипто кит съжалява, че не е купил тези токени преди месец!

Крипто пазарът е в спокойно състояние, готов за следващия бичи поход. Докато основните монети остават стабилни, алткойните набират инерция и показват обещаващи признаци на подем.

19.07.2024 16:16 5мин. четене

Подценени скъпоценни камъни: Алткойните може да поскъпнат това лято 

Пазарът на криптовалути е необичайно спокоен, което създава предпоставки за възможен бичи подем. С наближаването на лятото алткойните представляват уникална възможност за инвеститорите.

19.07.2024 15:46 4мин. четене

5 алткойна за печалба, която може да промени живота ви

В момента крипто пазарът е спокоен, но признаците сочат, че на хоризонта може да се задава бичи цикъл.

19.07.2024 15:30 5мин. четене

Bitget регистрира най-високо увеличение на пазарния дял през първата половина на 2024 г. – Доклад на CCData

С нарастването на доверието и ефективността на централизираните криптоборси сега е по-очевидно от всякога, че има промяна в парадигмата в крипто пространството.

19.07.2024 12:09 3мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.