НАЧАЛО Прессъобщения

Моделите за търговия сочат към голям дял в предварителната продажба на Kelexo (KLXO) от Tether (USDT) и Shiba Inu (SHIB)

26.02.2024 19:35 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Моделите за търговия сочат към голям дял в предварителната продажба на Kelexo (KLXO) от Tether (USDT) и Shiba Inu (SHIB)

Shiba Inu (SHIB) се опитва всячески да остане актуална чрез смесица от стратегии, като например изгаряне на токени, пускане на NFT и изграждане на своята екосистема.

Това обаче не се е отразило на цената значително. От друга страна, JPMorgan предвижда мрачно бъдеще за емитента на стабилни монети Tether (USDT), тъй като витае призракът на регулациите.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


От друга страна, разкази като завръщането на DeFi доминират, а обещаващи проекти в етап на предварителна продажба като Kelexo (KLXO) са набелязани като имащи потенциал за епичен пробег през 2024 и 2025 г.

Дали епохата на Shiba Inu (SHIB) е приключила?

Shiba Inu (SHIB) наскоро се закани да пробие ключовата психологическа съпротива при $0.00001, след като през по-голямата част от 2024 г. се търгуваше в диапазон. Shiba Inu (SHIB) не успя да набере голяма популярност, като инвеститорите предпочитат проекти с действителна реална функционалност.

Към 26 февруари Shiba Inu (SHIB) отразява 0.3% ръст за изминалата седмица, като към момента на писане на статията се търгува на цена от $0.000009749. Въпреки това, с пускането на NFT на Shiba Inu (SHIB) и увеличаването на транзакциите с Shibarium, може би все още има надежда за Shiba Inu (SHIB) да “изтрие нулата”, ако дните на астрономическите печалби не са отминали.

JPMorgan рисува меча фигура за Tether (USDT)

Tether (USDT) е безспорният лидер в сферата на стабилните монети, като емитираната от базираната в Хонконг Tether Foundation стабилна монета се оценява на $98 милиарда. Според JPMorgan обаче дните на Tether (USDT) като безспорен лидер може да са преброени, тъй като регулациите в САЩ и Европа се затягат с повече изисквания за прозрачност и за борба с прането на пари/финансирането на тероризма.

Kelexo (KLXO) се бори за водеща позиция в DeFi сектора през 2024 г.

Епохата на Shiba Inu (SHIB) според мнозина твърдо е приключила. Това се отразява в намаления интерес към меме монетите като цяло, въпреки неотдавашния хайп, който беше обгърнал сектора.

Въпреки това се очаква DeFi да се възстанови с отмъщение, като новите протоколи се очаква да доведат сектора до предишната му слава. Един от тези протоколи е peer-to-peer пазарът заеми Kelexo (KLXO), който може да бъде опора на новите потребители в Web3 сектора през 2024 г. и след това.

Kelexo (KLXO) иска да породи революция в сектора на peer-to-peer кредитирането, като създава първия децентрализиран пазар за кредитиране, улеснявайки достъпа на Web3 потребителите до крипто кредити. Заемодателите могат лесно да предлагат заеми и да получават пасивен доход чрез лихви. Междувременно кредитополучателите могат бързо да намерят съобразени с тях крипто кредити на пазара Kelexo (KLXO) само с няколко кликвания. Също така притежателите на Kelexo (KLXO) могат да получат дял от печалбите на Kelexo (KLXO), което им осигурява пасивен доход в зависимост от броя на притежаваните от тях токени.

По време на етап 1 от предварителната продажба цената на токените Kelexo (KLXO) е само $0.028. Анализаторите на индустрията очакват 30х увеличение, което потенциално може да доведе до достигане на диапазона от $0.90 за KLXO токен до лятото.

Научете повече за предварителната продажба на Kelexo (KLXO), като посетите уебсайта тук.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Откриване на потенциала: Изчерпателен наръчник за инвестиции в Bitcoin, Ethereum и Furrever Token

На фона на продължаващия спад на пазарите на криптовалути, където стожери като Bitcoin и Ethereum са изправени пред низходящ натиск, се появява завладяващ разказ за устойчивост и динамика, въплътени от Furrever Token (FURR).

17.04.2024 14:40 5 мин. четене

ETHSofia обяви първите си лектори, спонсори и партньори

София, България [17.04.2024] – ETHSofia Conference & Hackathon  – първите в България конференция и хакатон, посветени на Ethereum технологията и нейното развитие.

17.04.2024 14:00 3 мин. четене

Последни 24 часа пред Dogecoin20. Листването на борсите е по-близо от всякога

Безпрецедентното търсене, комбинирано с наближаването на деня на Doge, доведе предварителната продажба на Dogecoin20 до ранен край след набиране на над $10 милиона, според ново съобщение в X.

17.04.2024 11:59 3 мин. четене

Над 700,000 души крипто общност. Предпродажбата на 99Bitcoins може да промени пазара

99Bitcoins стартира съвсем скоро своята предварителна продажба, която има за цел да събере средства за проекта и за неговите награди. Но какво можем да очакваме от $99BTC?

17.04.2024 11:05 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.