НАЧАЛО Прессъобщения

Милионер инвеститор, който предрече дъното на BTC при $15,000 и ETH при $800, гледа към тази нова монета

08.02.2024 12:00 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Милионер инвеститор, който предрече дъното на BTC при $15,000 и ETH при $800, гледа към тази нова монета

Пазарът на криптовалути винаги е пълен с изненади, като с развитието на обстановката се появяват нови възможности.

Един от инвеститорите, стигнали до статут на милионер, известен с точното прогнозиране на дъната на цените на Биткойн и Етериум, сега насочва вниманието си към нов претендент в крипто пространството: Pullix (PLX).


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Тази стратегическа промяна подчертава потенциалните области на растеж в рамките на пазара, като сигнализира за доверие в нововъзникващите платформи наред с утвърдените криптовалути.

Възстановяване на Биткойн: Свидетелство за стратегически прогнози

Биткойн, първата и най-известна криптовалута, преживя значителна волатилност през цялата си история. Инвеститорът, на когото е обърнато внимание, точно назова дъното ѝ при $15,000 – критичен момент, който бележи повратна точка за оценката на Биткойн. Оттогава насам BTC демонстрира устойчивост и растеж, потвърждавайки позицията си на крайъгълен камък на крипто пазара. 

Децентрализираният характер на Биткойн и ограниченото предлагане продължават да привличат инвеститори, които търсят хедж срещу традиционната нестабилност на финансовата система. 

Понастоящем цената на флагманската криптовалута е на ниво около $44,500 в очакване на халвингът на Биткойн през април, което ще намали възнагражденията на миньорите на Биткойн с 50% и според мнозина ще подейства положително на цената му. 

Възстановяване на Етериум: Навигиране през върхове и спадове

Етериум, известен със своята функционалност за смарт договори, също е преживя своя дял от възходи и падения. Прогнозата на инвеститора за дъно от $800 за Етериум беше ключова, тъй като предшестваше период на възстановяване и растеж на втората по големина криптовалута по пазарна капитализация. 

Продължаващото развитие на Етериум, включително преходът към Етериум 2.0, обещава подобрена мащабируемост, сигурност и устойчивост, което допълнително затвърждава привлекателността му както за разработчиците, така и за инвеститорите. Към момента на писане на статията ETH е на ниво от $2,400, като през последните 365 дни отбеляза ръст от 45%. Смята се, че евентуалното предстоящо създаване на спот ETF за Етериум, би могло да тласне стойността на монетата още по-нагоре.

Pullix: DeFi революция с нов подход

Pullix е нова борса за търговия, която има за цел да преодолее пропастта между децентрализираните и централизираните борси, като съчетае най-добрите характеристики и на двете. Тя позволява на потребителите да контролират частните си ключове, като същевременно могат да използват усъвършенствани инструменти за търговия, които досега са били ексклузивни за централизираните борси. Ливъридж, деривати и книга за поръчки, които поемат печалби и спират загуби. 

Тези неща никога не са съществували на децентрализираните борси. Това е особено примамливо при нарастващия регулаторен натиск. Уникалният модел на Pullix “Trade-to-Earn” и механизмът за споделяне на приходите позволяват на потребителите да печелят възнаграждения за търговия и осигуряване на ликвидност, което я отличава в DeFi пространството. 

С институционална ликвидност, ливъридж до 1,000:1 и фокус върху сигурността и неприкосновеността на личните данни, Pullix привлича значително внимание от страна на инвеститорите, включително милионери, които виждат потенциала му за висока възвръщаемост. 

Според информацията над $15 милиона, вече са инвестирани в проекта. Тъй като крипто пейзажът продължава да се развива, стратегическите инвестиции в платформи като Pullix, наред със стожери като Биткойн и Етериум, подчертават разнообразните възможности, достъпни за тези, които желаят да проучат пазара отвъд основите. 

Вижте предварителната продажба тук, тъй като е вероятно други инвеститори да открият потенциала на проекта и да изкупят всички токени, разпределени за нея.

За повече информация относно предварителната продажба на Pullix вижте връзките по-долу:

Посетете Pullix 

Присъединете се към общностите на Pullix


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Ръст на пазара на криптовалути и през януари 2024 година

Binance, най-голямата борса за дигитални активи в света, публикува своя отчет за месец януари.

22.02.2024 13:55 1 мин. четене

Данните сочат, че три алткойна, може да се възползват най-много от халвинга на Биткойн през май 2024 г.

Халвингът на Биткойн, който се случва приблизително на всеки четири години, е ключов момент в света на криптовалутите.

22.02.2024 13:23 5 мин. четене

Polkadot (DOT), Celestia (TIA) и DeeStream (DST): Познати крипто имена, които издават бичи сигнали през 2024 г.

На пазара на криптовалути през 2024 г. вниманието привличат познати имена като Polkadot (DOT), Celestia (TIA) и DeeStream (DST).

22.02.2024 13:20 3 мин. четене

XRP се бори да премине $0.6: Може ли тази TradFi платформа да достигне $1 първа?

Към момента на писане на статията XRP среща пречки при преодоляването на границата от $0.6, като към момента на писане на статията се търгува на ниво от $0.547 с пазарна капитализация от $29.77 милиона.

22.02.2024 10:54 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.