Home

Милионер в Dogecoin разбива интернет с ново интервю: „Ще съжалявате, че не сте купили този токен на Ethereum“

21.06.2024 3:00 4мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Милионер в Dogecoin разбива интернет с ново интервю: „Ще съжалявате, че не сте купили този токен на Ethereum“

В неотдавнашно интервю категоричното изявление на милионер в Dogecoin: „Ще съжалявате, че не сте купили този токен на Ethereum“, предизвика шокова вълна в криптовалутната общност.

Смята се, че въпросният токен, ETFSwap (ETFS), е революционен играч в областта на децентрализираните финанси (DeFi). Одобрението от такава високопоставена фигура постави ETFSwap (ETFS) директно в светлината на прожекторите, подчертавайки потенциала му като следващото голямо нещо в криптоинвестициите.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


ETFSwap (ETFS): Новаторски токен, изграден на Ethereum

Базираният на Ethereum проект ETFSwap (ETFS) завладя пазара със своята стабилна и гъвкава инфраструктура, включваща много привлекателни комунални услуги, които го отличават от други токени. В основата си ETFSwap (ETFS) предлага достъп до различни стоки, предоставяйки на инвеститорите възможността да диверсифицират портфейлите си по начини, които обикновено не са налични в света на криптовалутите. Този достъп гарантира, че притежателите не са ограничени само до дигиталната сфера, а могат да се възползват и от поскъпването на активите в реалния свят. Изказването на милионера в Dogecoin подчертава значителния потенциал и иновативните
характеристики на този токен на Ethereum.

Усъвършенстваните функции на платформата ETF Screener и ETF Tracker, задвижвани от изкуствен интелект, са открояващи се функции, използващи сложни алгоритми за предоставяне на точни и приложими препоръки. Тези инструменти са проектирани да четат, анализират и обработват огромни количества данни, като предлагат прозрения, основани на исторически данни, пазарни настроения, тенденции и разпознаване на модели. Това ниво на прецизност помага на потребителите да вземат информирани решения и да останат напред на пазара. Това се предлага заедно с инструментите ETF Search и ETF Filter, които помагат на потребителите да търсят печеливши ETF.

Освен това ETFSwap (ETFS), използващ блокчейн технологията на Ethereum (ETH), позволява на потребителите да обменят други криптовалути в напълно DeFi режим, като гарантира неприкосновеност на личния живот и сигурност, без да прави компромис с функционалността. Възможностите за търговия с ливъридж добавят още едно ниво на привлекателност, позволявайки на търговците да засилят позициите си и потенциално да увеличат възвръщаемостта. Лесният за ползване интерфейс на платформата гарантира, че дори новите в крипто търговията могат да се ориентират и да използват функциите ѝ с лекота.

Нараства очакването за стартирането на бета-платформата, което се очаква след 30 дни, обещавайки непосредствено запознаване с пълните възможности на ETFSwap (ETFS). В перспектива, този проект на звездата на Ethereum (ETF), планира да пусне свой собствен ETF през 2025 г., като интегрира традиционните финансови пазари с блокчейн технологията. Работейки с регулирани инвестиционни банки, отговарящи на изискванията на MiCa, ETFSwap (ETFS) гарантира, че токенизираните активи са обезпечени с реални ценни книжа, преодолявайки пропастта между традиционните и децентрализираните финанси.

В момента токенът ETFS се продава само за $0.01831. Цената на токена ETFS обаче ще скочи в следващия етап на предварителна продажба. Много интелигентни инвеститори се възползват от ниската цена сега, за да трупат токени ETFS с поглед, насочен към експоненциална бъдеща възвръщаемост.

Значението милионерът в DOGE

Подкрепата на милионера Dogecoin за ETFSwap (ETFS) има значителна тежест, като подчертава потенциала на токена да се превърне в лидер сред алткойните. Тази подкрепа не е просто случайно споменаване; тя е стратегически сигнал към по-широката крипто общност. Като се има предвид успехът на милионера с Dogecoin (DOGE), неговите прозрения са високо ценени, а подкрепата му за проекта DeFi на Ethereum (ETH) подсказва, че той притежава уникални качества, заслужаващи внимание.

Тази подкрепа издигна профила на ETFSwap (ETFS), привличайки нова вълна от инвеститори, желаещи да се възползват от иновативните му характеристики. Анализаторите прогнозират, че търсенето на ETFSwap (ETFS) ще нарасне рязко, особено с потенциалните ETF-и Solana и XRP, които се очаква да стимулират значителен растеж. Много анализатори прогнозират потенциално 108-кратно увеличение на стойността на ETFS, което го прави изключително привлекателна инвестиционна възможност.

Заключение: Възползвайте се от възможността с ETFSwap (ETFS)

Интелигентните инвеститори като милионера в Dogecoin, които искат да увеличат възвръщаемостта си, трябва сериозно да обмислят участие в текущата предварителна продажба на ETFSwap (ETFS) на ниската цена от $0.01831 за токен. С прогнозираното покачване на цената до $0.03846, времето за действие е сега.

Комбинацията от усъвършенствани инструменти за изкуствен интелект, достъп до различни стоки, търговия с ливъридж и удобен за потребителя интерфейс позиционира ETFSwap (ETFS) като лидер в пространството на DeFi. Одобрението на този DeFi проект на Ethereum (ETH) от виден милионер на Dogecoin само подсилва потенциала му за значителен растеж. Не пропускайте шанса да станете част от революцията на крипто ETF.

За повече информация относно предварителната продажба на ETFS:

Посетете предпродажбата на ETFSwap

Присъединете се към общността на ETFSwap


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

WienerAI на прага на своето листване. Анализатори го поставят на едно ниво със Solana, но над Floki & Brett

WienerAI се разпродава след по-малко от 12 дена, което може да го изстреля в други високи, а някои предсказват, че може да се окаже също толкова потенциален, колкото и Solana, с една разлика – $SOL вече реализира големи печалби.

20.07.2024 16:00 3мин. четене

RWA или меме монети? Тези нови криптовалути могат да надминат пазара

Крипто пазарът се намира в затишие пред бурята, в очакване на следващия голям бичи поход. Алткойните останаха на атрактивни входни точки, но показват искри на живот, готови да скочат във всеки един момент.

20.07.2024 13:30 4мин. четене

Едни от най-добрите алткойни с потенциал за печалби през първата седмица на август

В момента крипто пазарът остава спокоен, в очакване на очакваната бича серия. Въпреки това спокойствие, много алткойни представляват добра точка за влизане, но вече показват признаци на потенциален експлозивен растеж.

20.07.2024 13:00 4мин. четене

ChatGPT прави прогнози за XRP, CYBRO и Cardano

Крипто пазарът изглежда спокоен в навечерието на очаквания бичи цикъл. Много трейдъри следят отблизо алткойните, които остават на обещаващи входни точки въпреки постепенното си поскъпване.

20.07.2024 12:20 4мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.