НАЧАЛО Други

Милиардерът Марк Кюбан въвежда промени в крипто портфейла си

април 18, 2022 13:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Милиардерът Марк Кюбан въвежда промени в крипто портфейла си

ETH остава най-големият актив в портфейла на Кюбан, но стабилната монета USDC на Circle вече се нарежда на второ място.

Според търсачката EtherScan, към момента на писане в портфейла на милиардера има 260,629 USDC, което е повече от 54% от портфолиото. USDC не присъстваше в портфолиото му до края на миналия месец.

Под номер 3 е Ocean Protocol (OCEAN), децентрализирана екосистема за споделяне на данни и свързани услуги. Крипто бикът има 128619 OCEAN на стойност приблизително $64,249, или около 13% от портфейла му.

Четвъртото по големина притежание на Кюбан е RARI, токенът за управление на NFT платформата Rarible. Инвеститорът има 6,632 RARI на стойност $51,132.

След RARI в портфейла на милиардера е gOHM, токена за управление на децентрализираната автономна организация Olympus (DAO). В момента той има 5.9 gOHM на стойност $18,921.

Cuban също държи AUDIO, който е токена на децентрализирания протокол за стрийминг на музика Audius. Собственикът на Далас Маверикс има 10,000 AUDIO на стойност около $12,969.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн наближава ключов момент – ето какво може да предстои

Портфейлът на Кюбан стана публичен, когато той разкри колекцията си NFT в Lazy и оттогава крипто ентусиастите внимателно го проследяват. Не е ясно дали милиардерът има други крипто портфейли.

В интервю за Fortune, технологичният предприемач наскоро заяви, че е “много бичи” за ETH в близко бъдеще. Той подчерта сливането като ключов катализатор за растеж.

Кюбан също така каза, че тъй като сливането прави копането ненужно, общото предлагане на ETH вероятно ще намалее и ще поддържа възходящ натиск. Той прогнозира, че когато сливането приключи, Етериум ще бъде на път да се превърне в дефлационен актив.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Колко могат да спаднат приходите на Coinbase през 2023 г.?

Главният изпълнителен директор на Coinbase не беше особено оптимистично настроен за финансовите резултати на криптоборсата за 2022 г.

декември 8, 2022 16:29 1 мин. четене

Кибер Коледа: Направи добро и се включи в благотворителния стрийм

Коледа наближава. Ето, че е време да се съберем със семейството, близките и приятелите ни, за да отпразнуваме празниците с хората, които обичаме.

декември 8, 2022 14:11 1 мин. четене

Чанпен Джао: Сам Банкман-Фрийд е един от най-големите измамници в историята

Главният изпълнителен директор на Binance Чанпен „CZ“ Джао нарече Сам Банкман-Фрийд „един от най-големите измамници в историята“, след като неговата криптоборса FTX се срина и остави повече от един милион кредитори без пари.

декември 8, 2022 9:53 1 мин. четене

Най-голямата финансова криза в историята идва – Нуриел Рубини

Дългът в целия свят нараства, тъй като правителствата, предприятията и гражданите започнаха да харчат и да вземат заеми по време на пандемията и след нейното отшумяване.

декември 8, 2022 6:38 1 мин. четене