НАЧАЛО Други

Милиардерът Марк Кюбан въвежда промени в крипто портфейла си

април 18, 2022 13:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Милиардерът Марк Кюбан въвежда промени в крипто портфейла си

ETH остава най-големият актив в портфейла на Кюбан, но стабилната монета USDC на Circle вече се нарежда на второ място.

Според търсачката EtherScan, към момента на писане в портфейла на милиардера има 260,629 USDC, което е повече от 54% от портфолиото. USDC не присъстваше в портфолиото му до края на миналия месец.

Под номер 3 е Ocean Protocol (OCEAN), децентрализирана екосистема за споделяне на данни и свързани услуги. Крипто бикът има 128619 OCEAN на стойност приблизително $64,249, или около 13% от портфейла му.

Четвъртото по големина притежание на Кюбан е RARI, токенът за управление на NFT платформата Rarible. Инвеститорът има 6,632 RARI на стойност $51,132.

След RARI в портфейла на милиардера е gOHM, токена за управление на децентрализираната автономна организация Olympus (DAO). В момента той има 5.9 gOHM на стойност $18,921.

Cuban също държи AUDIO, който е токена на децентрализирания протокол за стрийминг на музика Audius. Собственикът на Далас Маверикс има 10,000 AUDIO на стойност около $12,969.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн наближава ключов момент – ето какво може да предстои

Портфейлът на Кюбан стана публичен, когато той разкри колекцията си NFT в Lazy и оттогава крипто ентусиастите внимателно го проследяват. Не е ясно дали милиардерът има други крипто портфейли.

В интервю за Fortune, технологичният предприемач наскоро заяви, че е “много бичи” за ETH в близко бъдеще. Той подчерта сливането като ключов катализатор за растеж.

Кюбан също така каза, че тъй като сливането прави копането ненужно, общото предлагане на ETH вероятно ще намалее и ще поддържа възходящ натиск. Той прогнозира, че когато сливането приключи, Етериум ще бъде на път да се превърне в дефлационен актив.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Crypto.com получи разрешение за работа във Франция

Борсата за криптовалути Crypto.com получи регулаторно одобрение да работи като доставчик на услуги за дигитални активи (DASP) във Франция.

септември 29, 2022 9:11 1 мин. четене

Криптовалутите възпрепятстват ЕЦБ, твърди Лагард

Председателят на Европейската централна банка Кристин Лагард продължава да изразява загриженост относно растежа на криптовалутите и тяхната заплаха за традиционната банкова система.

септември 28, 2022 19:35 1 мин. четене

Китайски университет въвежда магистър по метавселена

Съобщава се, че университетът в Нанкин, Китай, е открил една от първите специалности в страната, която се фокусира върху знания, свързани с метавселената.

септември 28, 2022 17:39 1 мин. четене

Galaxy Digital ще предлага пазарни данни чрез Chainlink

Galaxy Digital, компания за финансови услуги и управление на инвестиции, се обедини с Chainlink Labs, за да предостави данни за цените на криптовалутите в блокчейн мрежите и децентрализираните приложения (dApps).

септември 28, 2022 15:44 1 мин. четене