НАЧАЛО Прессъобщения

Milei Moneda ($MEDA) показва ранни признаци за 50Х печалби; Jupiter и Injective не показват конкретна пазарна посока

16.05.2024 17:00 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Milei Moneda ($MEDA) показва ранни признаци за 50Х печалби; Jupiter и Injective не показват конкретна пазарна посока

Milei Moneda ($MEDA) има за цел да оглави арената на меме монетите след пускането им на пазара. Jupiter (JUP) все още търпи седмични загуби въпреки неотдавнашната активност, докато Injective (INJ) планира партньорство с inEVM на Arbitrum, тъй като монетата не се представя добре на крипто пазара.

Milei Moneda ($MEDA) е една нова меме монета, която представя една от най-иновативните крипто инвестиция на разположение.

Икономизирайте като Милей: Насочете вниманието си към $MEDA!

Milei Moneda: Център за търговия, мемета и печалби!

Milei Moneda планира създаването на платформа, в която да участват всички потребители. Тенденции в NFT сектора, DeFi проекти, мемове – Milei Moneda разполага с всичко това.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Всичко това ще започне, след като нейният роден токен, $MEDA, бъде пуснат по-късно този месец. За разлика от повечето меме монети, Milei Moneda не планира в крайна сметка да поглъща печалби само от спекулации в социалните мрежи. С иновативни функции и конкретни проекти $MEDA планира да предложи реална функционалност на всеки потребител в мрежата си.

За активните притежатели на $MEDA е необходимо само да държат токените си. С $MEDA, те се класират за ексклузивни NFT, крипто отстъпки, подаръци и награди за най-добрите предложения за управление в общността.

Всичко това е отделно от дългосрочните печалби, за които можете да претендирате, ако стейкнете своите $MEDA токени за достатъчно дълго време. Така че защо да не започнете пътуването си към печалбите още днес?

Разлгледайте $MEDA монетите, тъй като в текущия трети етап на предварителната на цена от $0.015 за токен, като може да си осигурете над 33% печалба до момента на пускането им на борсата в Uniswap.

Токените $MEDA ще бъдат пуснати в Uniswap на цена $0.020 на 21 май 2024 г.!

Икономизирайте като Милей: Насочете вниманието си към $MEDA!

Jupiter оцелява въпреки бурната първа година

Токенът JUP се появи на борсите през януари, като използва връзката си със Solana, за да спечели сърцата на крипто инвеститорите. Макар че имаше блестящ старт на търговията, неотдавнашните проблеми в блокчейна на Solana възпрепятстват цената на алткойна JUP. Въпреки лошите новини токенът успява да отрази печалби в рамките на деня и седмицата, търгувайки се на цена от $1.17.

В края на краищата това е игра на печалби. Най-добрите криптовалути са подготвили сцената за скокове, а JUP ще има само няколко седмици, за да убеди инвеститорите си, че е способен на по нататъшни печалби.

Injective се стреми да се възстанови със своите планове за верига от трети слой на Arbitrum

Цената на алткойна Injective отразява 3% през последния месец, но за денят и седмицата графиките са в зелено, което може да е подпомогнато от събитието за изгаряне на токени с цел повишаване на дефицита.

С 39% спад на INJ през текущата година Injective търси развитие, за да възстанови баланса на платформата. Injective се стреми да разшири своя оперативно съвместим протокол, inEVM, до Arbitrum, тъй като той вече е съвместим с Ethereum, Cosmos и Solana.

През 2023 г. токена имаше по-добър резултат от повечето криптовалути, като за последните 365 е спечелила 273%, дори и при мечите вълни. Въпреки това ще бъде интересно да видим как INJ отново се присъединява към най-добрите DeFi монети на пазара.

Имате ли интерес към $MEDA? Посетете сайта на проекта или разговаряйте с екипът зад платформата в Telegram, за да получите вътрешна информация. Бързо, забавно и информативно!


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Топ 3 алткойна, които да следите през юни 2024 г. за възвръщаемост от 5Х до 10Х: Shiba Inu (SHIB), Bonk (BONK) и Retik Finance (RETIK)

Неотдавнашното съживяване на пазара на криптовалути през май 2024 г. подготви почвата за вълнуващ юни, като инвеститорите са нетърпеливи да се възползват от тази инерция и да си осигурят значителни печалби.

22.05.2024 20:23 4 мин. четене

Прогнозите са, че Solana може да достигне $200 до юни, а Milei Moneda и Pepe са готови за значителен ръст на цените

Съоснователят на Syncracy Capital, Даниел Чонг, е уверен, че цената на Solana (SOL) ще премине нивото от $200 до края на май.

22.05.2024 19:00 4 мин. четене

Сериозните крипто инвеститори, които се стремят към възвръщаемост от 2,000% до 5,000%, трябва да следят тези 3 алткойна

Тъй като пазарът на криптовалути продължава своята бича траектория, сериозните инвеститори са все по-привлечени от алткойни, обещаващи изключителна възвръщаемост.

22.05.2024 14:11 4 мин. четене

Предварителната продажба на Rebel Satoshi е интересна за инвеститорите на фона на спада на цените на Bitcoin Cash и Litecoin

Едни от най-добрите алткойни като Litecoin (LTC) и Bitcoin Cash (BCH) в момента се възстановяват от общия FUD ефект на крипто пазара през последните няколко дни.

22.05.2024 13:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.