НАЧАЛО Прессъобщения

Milei Moneda се бори за първото място в класацията на меме монетите, като се състезава с BONK и Dogwifhat: Дали предпродажата ще предостави възможност за 50Х печалба?

21.05.2024 14:00 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Milei Moneda се бори за първото място в класацията на меме монетите, като се състезава с BONK и Dogwifhat: Дали предпродажата ще предостави възможност за 50Х печалба?

С намаляването на цените и ентусиазма около Dogwifhat (WIF) и BONK, една нова меме монета, наречен Milei Moneda ($MEDA), изглежда е готова да заеме първото място.

Революционният проект завладя крипто пазара с изключително успешната си предварителна продажба, което накара пазарните експерти да спекулират, че той има потенциал за експоненциална 50Х възвръщаемост след официалното му пускане в Uniswap.

Основният въпрос обаче е дали $MEDA може да се конкурира с тези водещи алткойни? Прочетете нататък, за да разберете повече!

Присъединете се към предварителната продажба на Milei Moneda тук

Революционната Milei Moneda има за цел да оглави сектора меме монетите

Тъй като популярните меме монети на Solana като BONK и Dogwifhat са изправени пред спад в стойността си, Milei Moneda се очертава като силен претендент за първото място сред меме токените, след като напълно разпродаде първите два етапа на текущата си предварителна продажба.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Новопоявилият се проект се е наложил като един от най-добрите алткойни, като съчетава развлекателната стойност на меме монетите с практическа функционалност.

За разлика от повечето меме монети, които се фокусират предимно върху хумора или препратките към поп културата, Milei Moneda прилага уникален подход, като включва либертарианските идеали на Хавиер Милей, наблягайки на по-малкото правителство и свободните пазари.

Milei Moneda се обръща към лицата, които се интересуват от децентрализирани валути и политика, като използва блокчейн технологията и прилага общностно управление.

Понастоящем предварителната продажба на Milei Moneda е в етап 3, като предлага на инвеститорите цена от $0.015 за токен. С пускането ѝ в Uniswap, насрочено за 21 май 2024 г., новите инвеститори могат да получат 33.3% възвръщаемост на инвестицията, когато $MEDA бъде регистрирана на цена от $0.020.

Вълнението около Milei Moneda обаче се простира отвъд фазата на предварителна продажба, тъй като експертите спекулират, че $MEDA може да отбележи изумителна 50Х печалба или повече преди края на годината.

Присъединете се към предварителната продажба на Milei Moneda тук

Листването на Bithumb не успява да подкрепи ралито на BONK

Bithumb, втората по големина борса за криптовалути в Южна Корея, наскоро направи съобщение относно официалното стартиране на търговията за BONK на пазара на корейски вонове.

Тази новина предизвика значителен ентусиазъм сред инвеститорите, което доведе до скромен ръст от над 5% в цената на BONK през последната седмица.

За съжаление положителният импулс се оказа краткотраен, тъй като по-широките пазарни сътресения се отразиха на стойността на BONK. През последните няколко дни BONK претърпя спад от близо 8%, който съвпадна с обема на търговията му и значително се понижи с над 40% в рамките на същия период.

Като се имат предвид преобладаващите мечи пазарни условия, експертите от бранша очакват по-нататъшен спад в стойността на BONK. Техните прогнози сочат, че цената на BONK може да спадне до $0.00001987 преди края на май.

Мечи настроения около Dogwifhat

Dogwifhat отбеляза значителен ръст от пускането си на пазара, като през март достигна нов исторически връх (АТН) от $4.85. През последните седем дни обаче цената ѝ се понижи с над 6%. По подобен начин пазарната капитализация на Dogwifhat отбеляза спад, като се задържа около границата при $2.8 милиарда.

Този неотдавнашен спад в цената и пазарната капитализация на WIF може да се отдаде на цялостния спад на пазара, тъй като изглежда, че инвеститорите се възползват от печалбите си и разпродават своите авоари.

Освен това, данните на Lookonchain разкриват, че един от китовете е продал 440,121 Dogwifhat токена за 9,000 $SOL, оценени на $1.3 милиона по това време, на средна цена от $2.92.

В резултат на това много крипто анализатори смятат, че стойността на Dogwifhat ще продължи да спада, ако волатилността на пазара се запази. Те прогнозират, че цената на WIF може да спадне до $2.15 до 26 май.

Имате интерес към $MEDA? Посетете уебсайта на платформата или разговаряйте с екипът на проекта в Telegram, за да получите информация. Бързо, забавно и информативно!


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Крипто търговец, който превърна $2,000 в $20 милиона, прогнозира следващия 1,000Х проект

Известен крипто трейдър, който превърна $2,000 в $20 милиона от инвестициите си в предварителни продажби по време на бичия пазар през 2021 г., предизвиква масово чувство за страх от пропуснати възможности (FOMO).

15.06.2024 8:10 4 мин. четене

Инвестиция от $1,000 в Pepe (PEPE), Bonk (BONK) и други токени може да промени живота ви завинаги

Инвестирането на $1,000 в нововъзникващи криптовалути като Pepe (PEPE), Bonk (BONK) и Retik Finance представлява примамлива възможност за потенциална промяна на финансовото ви бъдеще.

14.06.2024 20:01 4 мин. четене

Най-добрите меме криптовалути за инвестиция през уикенда

Меме криптовалутите са в лек застой в последните дни, което кара инвеститорите да се насочат към предпродажбите на алтернативни проекти.

14.06.2024 19:00 3 мин. четене

Максимално увеличаване на възнагражденията за стейкинг на Етериум: Съвети и трикове

Искате ли да увеличите потенциала на своите дялове в Етериум? Стейквайте Етериум с помощта на OkayCoin и се възползвайте от предимствата на децентрализираното финансиране (DeFi).

14.06.2024 13:39 10 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.