НАЧАЛО Други

Mike Novogratz за регулаторите и бъдещето на крипто

ЮНИ. 13, 2018 22:07 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Mike Novogratz за регулаторите и бъдещето на крипто

В интервю за Bloomberg на 5-ти май, Mike Novogratz, милиардер и бивш инвеститор в хедж фондове, сподели своите виждания за бъдещето на криптовалутите.

 


Главен изпълнителен директор и основател на Galaxy Digital Capital Management, Novogratz, също говори за необходимостта от регулиране в света на криптовалутите.

На въпроса защо институция би искала да се изправи пред SEC или DOJ, той каза:

Регулаторите не идват от продажбата на дребно, тяхната работа е да защитават търговията на дребно. Регулаторите идват от институции ... те са пропуснали това напълно, тъй като никой не им го е посочил.

Въпреки това към края на 2017 г. криптовалутите "преминаха от ограничена пазарна капитализация до пазарна капитализация от почти трилион долара". Регулаторите се притесняваха, когато хората по света започнаха да говорят за криптовалути и популярните хора започнаха да набират токени.

Той допълва, че регулаторните органи бавно се включват. Те погват всички измами и манипулации на пазара. Това е "здравословно" според него, тъй като ще премахне всички ненужни неща от системата.

От друга страна, той смята, че има по-големи решения. Регулаторите казаха, че Биткойн не е ценна книга, но все още не са се произнесли за Етериум .

Той смята, че регулаторите могат да елиминират юридически кантори, токени или промоутъри на криптовалути, за да покажат на хората, че трябва да "играят по правилата".


Напротив, от гледна точка на бъдещето, той казва, че регулаторите са много конструктивни относно това, че искат да видят този нов иновативен начин за финансиране на дружества, привеждане на ликвидност и предоставяне на достъп на хората до пазарите.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

RippleNet бележи рекорден обем на транзакции през 2020 година

Това представлява петкратен ръст в сравнение с предходната година.Решението за ликвидност при поискване (ODL), задвижвано от XRP, отговаря за $2,4 милиарда от общия обем.RippleNet се впуска в B2B и ел...
ЯНУ. 26, 2021 13:13 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Световният икономически форум ще дискутира криптовалутите тази седмица

WEF обсъжда криптоТази седмица ще се проведат две криптовалутни събития между служители на Световния икономически форум - международния търговски мозъчен тръст - като част от високопрофилна среща в Да...
ЯНУ. 25, 2021 20:58 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Рапърът Soulja Boy иска да си купи XRP

"Как да купя XRP?"Soulja Boy наскоро потопи пръстите си в крипто, като за първи път се обърна към общността на DOGE в Twitter, казвайки, че DOGEcoin е "монетата на хората" и "е криптовалутата на бъдещ...
ЯНУ. 24, 2021 18:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Coinbase с над $90+ милиарда в активи под управление

Междувременно размерът на активите, съхранявани в Coinbase, надхвърли огромните $90 милиарда.В актуализираният 'About' раздел се казва, че компанията вече е достъпна в над сто страни по света и има на...
ЯНУ. 23, 2021 19:10 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света