НАЧАЛО Други

Mike Novogratz за регулаторите и бъдещето на крипто

ЮНИ. 13, 2018 22:07 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Mike Novogratz за регулаторите и бъдещето на крипто

В интервю за Bloomberg на 5-ти май, Mike Novogratz, милиардер и бивш инвеститор в хедж фондове, сподели своите виждания за бъдещето на криптовалутите.

 


Главен изпълнителен директор и основател на Galaxy Digital Capital Management, Novogratz, също говори за необходимостта от регулиране в света на криптовалутите.

На въпроса защо институция би искала да се изправи пред SEC или DOJ, той каза:

Регулаторите не идват от продажбата на дребно, тяхната работа е да защитават търговията на дребно. Регулаторите идват от институции ... те са пропуснали това напълно, тъй като никой не им го е посочил.

Въпреки това към края на 2017 г. криптовалутите "преминаха от ограничена пазарна капитализация до пазарна капитализация от почти трилион долара". Регулаторите се притесняваха, когато хората по света започнаха да говорят за криптовалути и популярните хора започнаха да набират токени.

Той допълва, че регулаторните органи бавно се включват. Те погват всички измами и манипулации на пазара. Това е "здравословно" според него, тъй като ще премахне всички ненужни неща от системата.

От друга страна, той смята, че има по-големи решения. Регулаторите казаха, че Биткойн не е ценна книга, но все още не са се произнесли за Етериум .

Той смята, че регулаторите могат да елиминират юридически кантори, токени или промоутъри на криптовалути, за да покажат на хората, че трябва да "играят по правилата".


Напротив, от гледна точка на бъдещето, той казва, че регулаторите са много конструктивни относно това, че искат да видят този нов иновативен начин за финансиране на дружества, привеждане на ликвидност и предоставяне на достъп на хората до пазарите.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Едуард Сноудън продаде своето NFT за $5,4 милиона

Не стана ясно веднага кой спечели това NFT, но потребителят се подвизава под псведонима @PleasrDAO в OpenSea и в платформата на Foundation, където се проведе търгът.Продажбата прави “Stay Free” един о...
АПР. 18, 2021 14:10 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Милиардер продава най-скъпия апартамент в Лондон за 4,000 BTC

Според доклада на The Telegraph мезонета е част от луксозния жилищно-търговски комплекс Hyde Park One, който се намира в лондонския квартал Найтсбридж.Изключителният апартамент от 18,000 квадратни мет...
АПР. 19, 2021 08:49 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Фалшива новина всява паника на крипто пазара

Биткойн се изстреля до нивото от $51,000, като най-добрите алткойни видяха още по-големи загуби. Заглавието, за което се предполага, че е предизвикало срива, е публикувано от съмнителен профил в ...
АПР. 18, 2021 12:53 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Как този инвеститор превърна $300,000 в $2,4 милиарда

Само ден след официалния си публичен листинг, Coinbase вече създаде история за успех в размер на няколко милиарда долара. Популярният частен инвеститор и основател на Initialized Capital, Гари Тан, ра...
АПР. 17, 2021 21:08 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света