НАЧАЛО Други

Mike Novogratz за регулаторите и бъдещето на крипто

ЮНИ. 13, 2018 22:07 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Mike Novogratz за регулаторите и бъдещето на крипто

В интервю за Bloomberg на 5-ти май, Mike Novogratz, милиардер и бивш инвеститор в хедж фондове, сподели своите виждания за бъдещето на криптовалутите.


Главен изпълнителен директор и основател на Galaxy Digital Capital Management, Novogratz, също говори за необходимостта от регулиране в света на криптовалутите.

На въпроса защо институция би искала да се изправи пред SEC или DOJ, той каза:

Регулаторите не идват от продажбата на дребно, тяхната работа е да защитават търговията на дребно. Регулаторите идват от институции ... те са пропуснали това напълно, тъй като никой не им го е посочил.

Въпреки това към края на 2017 г. криптовалутите "преминаха от ограничена пазарна капитализация до пазарна капитализация от почти трилион долара". Регулаторите се притесняваха, когато хората по света започнаха да говорят за криптовалути и популярните хора започнаха да набират токени.

Той допълва, че регулаторните органи бавно се включват. Те погват всички измами и манипулации на пазара. Това е "здравословно" според него, тъй като ще премахне всички ненужни неща от системата.

От друга страна, той смята, че има по-големи решения. Регулаторите казаха, че Биткойн не е ценна книга, но все още не са се произнесли за Етериум .

Той смята, че регулаторите могат да елиминират юридически кантори, токени или промоутъри на криптовалути, за да покажат на хората, че трябва да "играят по правилата".


Напротив, от гледна точка на бъдещето, той казва, че регулаторите са много конструктивни относно това, че искат да видят този нов иновативен начин за финансиране на дружества, привеждане на ликвидност и предоставяне на достъп на хората до пазарите.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

'Бял хакер' предотврати кражбата на $10 милиона в Етериум

Изследователят на сигурността в блокчейн мрежите 'whitehat samczsun' публикува доклад в Twitter, описващ подробно операция за предотвратяване на кражбата на 25,000 ETH (~10 милиона долара). Според док...
СЕП. 29, 2020 21:08 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Повечето крипто борси са уязвими по дизайн, според директора на ByBit

Но това не би трябвало да е изненада за хората, тъй като борсите са уязвими по дизайн, според изпълнителния директор на Bybit, Бен Джоу.Джоу каза, че борсите действат като единична точка на провал. Ка...
СЕП. 29, 2020 13:33 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Манията покрай DeFi тепърва започва, според основателя на NEO

Да каза, че DeFi създаде процес само за няколко години, докато на традиционните финанси им отне стотици години, за да се усъвършенстват. Проектите на DeFi вече експериментират с всякакви финансови про...
СЕП. 28, 2020 12:25 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Икономистът Нуриел Рубини насочи критиките си към DeFi

Професор Рубини преподава в бизнес училището на Стърн в Нюйоркския университет и е председател на Roubini Macro Associates LLC, фирма за икономически консултации.През 2018 г. Рубини нарече блокчейн "п...
СЕП. 28, 2020 15:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света