НАЧАЛО Прессъобщения

Microsoft AI избра Cardano, TRON и Tradecurve Markets като най-добрите алткойни под $1 за покупка

септември 13, 2023 13:30 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Microsoft AI избра Cardano, TRON и Tradecurve Markets като най-добрите алткойни под $1 за покупка

Пазарът на криптовалути представлява много възможности за инвеститорите, които търсят висока възвръщаемост на инвестициите.

Microsoft AI е чатбот, който определи три криптовалути, които могат да осигурят тази перспектива. Те включват Cardano (ADA), TRON (TRX) и Tradecurve Markets (TCRV). Нека разгледаме защо AI е избрал тези три алткойна и какво бъдеще ги очаква.

Обобщение

  • Криптовалутата Cardano ще достигне $0.37 до края на годината
  • TRON ще достигне $0.1 преди края на годината
  • Пазарите на Tradecurve ще нараснат с 50х до края на предварителната продажба

>> Регистрирайте се за предварителната продажба на Tradecurve Markets<<

Прогноза на Microsoft AI за Cardano (ADA)

Криптовалутата Cardano (ADA) се търгуваше на стойност $0.298 на 9 август 2023 г. Освен това, малко преди този период криптовалутата отбеляза най-ниската си точка на $0.285210. По онова време пазарната капитализация на криптовалутата Cardano възлизаше на около $10.4 милиарда, а 24-часовият обем на търговия е $252 милиона.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Към момента на писане на статията, 13 септември цената на алткойна се намира при нивото от $0.248. През последните 7 дни, общата цената на монетата се е понижила с малко над 3%. Въпреки това, според прогнозата за цената на Cardano, направена от Microsoft AI, тя може да достигне най-високата си точка от $0.37 до края на годината, ако приемем, че пробие над $0.31. 

>> Регистрирайте се за предварителната продажба на Tradecurve Markets<<

Бъдещето на TRON (TRX) според Microsoft AI

Друга криптовалута, която спечели голямо внимание от страна на Microsoft AI, е TRON (TRX). През изминалата година стойността на криптовалутата TRON се е увеличила с 10.3%. Към 13 септември цената на монетата се колебае около $0.80, а пазарната ѝ капитализация възлиза на $7.1 милиарда, а 24-часовият ѝ обем на търговия е $288.5 милиона. През изминалата седмица обаче монетата е реализирала ръст от над 3%.

Според Microsoft AI прогнозата за цената на TRON го поставя на стойност $0.1 до края на годината. 

Microsoft AI избра Tradecurve Markets (TCRV) за най-добрата криптовалута под $1

Наред с TRON и Cardano , друга криптовалута, на която Microsoft AI обърна значително внимание, е Tradecurve Markets (TCRV). Подобно на Microsoft, Tradecurve Markets също имплементира ботове за търговия, управлявани от AI, което е нова концепция в пространството за търговия. Потребителите могат да вградят на тези ботове предварително дефинирани стратегии, след което могат да наблюдават движението на цените. Те могат да изпълняват сделки автоматично, което е много по-бързо в сравнение с ръчната търговия.

Освен това, за разлика от повечето централизирани борси (CEX), Tradecurve Markets зачита неприкосновеността на личните данни и анонимността на потребителите. От потребителите не се изисква да преминават през KYC процедури, за да използват платформата, тъй като всичко, което трябва да направят, за да създадат акаунт, е да посочат своя имейл и да депозират криптовалута като обезпечение. След това те могат да търгуват с всякакви деривати и криптовалути от една сметка.

Първоначалната цена на предварителната продажба на TCRV токена беше $0.010, а сега, по време на Етап 5, тя е $0.025. Това означава, че криптовалутата вече е поскъпнала със 150% от стартирането си. Според Microsoft AI се предвижда Tradecurve Markets да нарасне 50х до момента, в който приключи предварителната си продажба. 

За повече информация относно предварителната продажба на Tradecurve Markets (TCRV):

Кликнете тук за достъп уебсайта на проекта

Кликнете тук за достъп до предварителна продажба на проекта

Кликнете тук за достъп до Twitter страницата на проекта


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Един алткойн може скоро да надмине Етериум според крипто анализатор

Крипто инвеститорът и рисков капиталист Крис Бърниске предположи, че Solana (SOL) скоро може да надмине Етериум (ETH) в нова тренд формация.

октомври 2, 2023 21:00 1 мин. четене

Защо следващият бичи пазар на Bitcoin ще е различен? Струва ли си да се обмислят инвестиции в някои алтернативи?

Разгледайте инвестицията на Bitmain в BTC, успеха на MakerDAO (MKR) и потенциала на VC Spectra (SPCT), за да откриете най-добрата криптовалута, в която да инвестирате.

октомври 2, 2023 19:30 4 мин. четене

PEPE, EOS или VC Spectra – коя е по-добрата дългосрочна инвестиция?

Открийте най-добрата дългосрочна инвестиция сред PEPE, EOS и VC Spectra. Разгледайте техния потенциал и преценете дали е редно да предприемете инвестиционни решения.

октомври 2, 2023 19:20 3 мин. четене

Цената на Bitcoin отново се покачва. Облачният добив може да се окаже по-доходоносен с Bitcoin Minetrix

Bitcoin успя да изплува от началото на месеца, като проби $28,000 за първи път от август месец насам. Това безспорно създаде по-голяма инерция в крипто индустрията, която набира сили за последното тримесечие на годината.

октомври 2, 2023 18:00 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.