Home

Мексиканският милиардер Рикардо Салинас е оптимист за дългосрочната перспектива на Биткойн – Топ криптовалути под $1, които да следите сега

17.06.2024 9:28 6мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Мексиканският милиардер Рикардо Салинас е оптимист за дългосрочната перспектива на Биткойн – Топ криптовалути под $1, които да следите сега

На фона на продължаващото рали на крипто пазара, третият най-богат човек в Мексико, Рикардо Салинас, призова последователите си да купуват Биткойн, за да се предпазят от инфлацията.

Милиардерът сподели този призив в публикация в X, в която се обсъжда инфлацията като скрит данък върху фиатните пари. Междувременно, тъй като бичият пазар според мнозина наближава, анализаторите разглеждат водещите крипто монети с бичи настроения.

Сред токените, на които експертите възлагат големи надежди, са Angry Pepe Fork, XRP, Cardano, Polygon и Notcoin. С предварителната продажба на APORK, която вече предизвиква вълнение на крипто пазара, анализаторите прогнозират огромна възвръщаемост през следващите седмици. Нека видим защо трябва да натрупате тези топ криптовалути сега.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Angry Pepe Fork шокира пазара с модела „Conquer-To-Earn“ (Завладей, за да спечелиш)

Angry Pepe Fork е нов, иновативен крипто проект, който предизвиква вълни на пазара. Използвайки своята система „ Conquer-to-Earn“, Angry Pepe Fork привлече китове към текущата предварителна продажба. Досега са събрани над $130,000, като анализаторите прогнозират $1 милион до края на месеца и $10 милиона до края на предварителната продажба.

На текущия етап 1 на предварителната продажба местният токен на Angry Pepe Fork APORK се продава само за $0.014. Новите купувачи получават и 10% бонус за депозит, което прави сега най-доброто време за наблюдение на токена. Както знаят интелигентните инвеститори, ранните инвестиции в най-добрите криптовалути като APORK могат да донесат значителни печалби в бъдеще. Разработчиците прогнозират 250% ръст при предварителната продажба и 350% при листването.

Като платформа, Angry Pepe Fork има мисия да покори зомби монети, които създават проблеми в блокчейна.
Междувременно тези армии се възнаграждават под формата на стейкинг награди. По същество dApp за стейкинг на екосистемата ще бъде вече налице по време на предварителната продажба. С побеждаването на повече зомби меме монети се увеличава APY на армиите на APORK.

Angry Pepe Fork е екосистема, управлявана от общността, с различни начини, чрез които потребителите могат да печелят награди. Отделните лица се възнаграждават за това, че са показали своята доблест на бойното поле, докато притежателите на токени могат да печелят повече токени чрез модела „Conquer to earn“ и куестове. За потребителите, които са пропуснали последното рали с Pepe, това е друг проект, който ще предизвика подобно рали.

Ripple си партнира с Националната банка на Грузия, за да дигитализира икономиката

Ripple си партнира с Националната банка на Грузия, за да си сътрудничи по начини за дигитализиране на местната икономика. През последните няколко дни изпълнителният директор на Ripple Джеймс Уолис се срещна с изпълняващия длъжността управител на NBG Натия Търнава и с ръководителя на отдела за развитие на финансовите и надзорните технологии на банката Варлан Ебаноидзе, за да стимулира финансовите технологии и цифровизацията.

Въз основа на изявлението, публикувано от NBG, дискусията е била насочена към проучване на потенциалните възможности за сътрудничество в областта на цифровизацията на грузинската икономика. Последното партньорство показва стремежа на Ripples да си сътрудничи с различни правителства за развитието на CBDC.

Междувременно цената на XRP спадна с 6% през последния месец и с 1% през последната седмица, тъй като криптопазарът се насочва надолу. Въпреки това обемът на търговията с XRP се увеличава и може да предизвика скорошно възраждане. С поредицата от партньорства и развитието на екосистемата цената на XRP може да достигне $1 през третото тримесечие, което ще я превърне в една от най-добрите криптовалути за покупка.

Прогноза за цената на Cardano – може ли ADA да достигне $1 през 2024 г.?

Cardano е една от топ криптовалутите на пазара, с пазарна капитализация от почти $15 милиарда. Според пазарните данни цената на Cardano е спаднала с 7% през последната седмица, тъй като пазарът е изправен пред низходящ тренд. Последният спад тласна цената на токена под границата от $0.50, като Cardano се бори да се задържи над границата на подкрепа от $0.40.

Приближавайки се, над 18 ключови пазарни индикатора също са се понижили, като обемът на търговията с Cardano бележи лек ръст. Техническият анализ също не е впечатляващ, тъй като пазарните настроения са мечи. Дори и при опасенията от масови разпродажби, някои анализатори смятат, че Cardano скоро ще обърне посоката на развитие.

Според данни на фирмата за криптоанализ Santiment, през изминалата седмица Cardano и Биткойн са доминирали в ангажираността на социалните медии. Това показва, че има високо доверие в проекта. С очаквания бичи пазар цената на Cardano може да се изтласка над $1 през следващите седмици.

Прогноза за цената на Notcoin: Криптоаналитиците прогнозират 50% ръст в краткосрочен план

Notcoin (NOT) е един от най-интересните криптопроекти на пазара. Той е разработен от Open Builders, които са известни с разработването на социални игри. Играта Notcoin се надява да привлече повече членове на пазара на Web3.

Токенът Notcoin е токен за игра, който се използва в социалните медии. Притежателите печелят токена Notcoin, като докосват виртуалната монета и изпълняват различни предизвикателства. Потребителите могат да печелят и допълнителни награди, когато се придвижват нагоре в лидерските бордове.

Според крипто експертът Ak47 токенът Notcoin образува модел на падащ клин. Въз основа на неговия анализ този модел често клони към бичи пробив, което потенциално може да изпрати цената на Notcoin нагоре с 50% в краткосрочен план. Междувременно обемът на търговията с Notcoin рязко нараства и може да предизвика още ралита скоро. С оглед на това, че блокчейнът Solana става свидетел на все по-голямо приемане, Notcoin е една от най-интересните криптовалути, за които трябва да внимавате през следващите седмици.

Polygon е готова за масивен скок, прогнозират крипто експерти

Polygon (MATIC) е една от най-позатите криптовалути за покупка днес с голям потенциал. Проектът представлява решение от второ ниво, предназначено за разработване на различни dApps. В последните новини за Polygon, платформата за мащабиране на блокчейн обяви създаването на обществена хазна на стойност $720 милиона с цел насърчаване на растежа и иновациите в блокчейн пространството през следващите години.

С този ход разработчиците, работещи в екосистемите на Polygon и Ethereum, ще получат максимална подкрепа, което сигнализира за целта на Polygon да увеличи обхвата и полезността на блокчейн технологията.

Междувременно крипто инвеститорът Universe Crypto 7 смята, че монетата Polygon скоро ще види забележително покачване. Той направи това твърдение поради настоящото ѝ ниво на подкрепа, което е положително. Universe Crypto съветва крипто ентусиастите да купят токена MATIC сега и да реализират печалби в бъдеще. С нарастващия интерес от страна на инвеститорите и предстоящото развитие, цената на Polygon може да достигне $1 през следващите седмици.

Заключение

Тъй като както традиционните, така и институционалните инвеститори проявяват интерес към дигиталните валути, крипто пазарът е настроен за още ралита в скоро време. Въпреки че горепосочените топ криптовалути може би се подготвят за масивни ралита, Angry Pepe Fork може да предложи повече в дългосрочен план въз основа на силния си случай на използване. В текущата предварителна продажба представлява най-добрата възможност за натрупване на токена APORK.

Посетете предварителната продажба на Angry Pepe Fork


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

DTX Exchange се подготвя за разпродажба на етап 2, тъй като веригата Chainlink (LINK) отпада

Волатилният свят на криптовалутите държи инвеститорите нащрек, тъй като пазарът може да направи непредсказуеми завои във всяка секунда.

18.07.2024 22:00 4мин. четене

Умните инвеститори придобиват Algotech (ALGT), тъй като Етериум ETF може да стартира следващата седмица, ето защо

Започва обратното броене за стартирането на ETF за Етериум (ETH) – преломен момент, който се очаква да окаже значително влияние върху пазара на криптовалути.

18.07.2024 21:00 4мин. четене

Предвиждане на 100X скок: Нов токен на Blast, който може да задмине RWA и DePin криптовалутите

Крипто пазарът е спокоен, но готов за действие, подготвяйки сцената за следващия бичи цикъл. Алткойните остават на атрактивни входни точки, но вече са във възход, което подсказва за потенциален взрив.

18.07.2024 16:31 5мин. четене

ICO-то на Clandeno (CLD) набира популярност сред инвеститорите в XRP и Litecoin (LTC): На прага на старта всеки CLD токен струва $0.013

Clandeno (CLD) се очертава като интересен вариант за инвестиралите в бавно растящи токени като XRP и Litecoin (LTC).

18.07.2024 14:44 3мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.