НАЧАЛО Прессъобщения

Месечният приток на Етериум се повишава, тъй като настроенията на институционалните инвеститори се променят – 5 алткойна, които може да се готвят за експлозивни покачвания

10.06.2024 9:32 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Месечният приток на Етериум се повишава, тъй като настроенията на институционалните инвеститори се променят – 5 алткойна, които може да се готвят за експлозивни покачвания

През годините Биткойн беше предпочитаната криптовалута за институционалните инвеститори, които навлизаха в крипто пространството. Тези нагласи обаче изглежда се променят след одобрението на спот Етериум ETF от Комисията по ценните книжа и борсите на САЩ.

Според мениджъра на дигитални активи CoinShares притокът на инвестиции в Етериум се увеличава, достигайки $33.5 милиона миналата седмица, тъй като през май на пазара са влезли $2 милиарда. През предходните десет седмици Етериум отбеляза кумулативни изходящи потоци от над $200 милиона. Тази промяна в нагласите е сигнал за голяма промяна за Етериум, а оттам и за алткойните.

Големият алткойн сезон е зад ъгъла

Неотдавнашният доклад на CoinShares беше потвърден от друг известен крипто анализатор – Али Мартинез. В неотдавнашен доклад Мартинез съобщи, че над $3 милиарда в Етериум са напуснали борсите, откакто SEC одобри спот ETF-ите.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


В тази връзка популярният крипто трейдър Moustache посочи, че това може да доведе до най-големия алткойн сезон в историята на крипто пазара. Като се има предвид, че търговията с Етериум ETF не е започнала, много инвеститори търсят най-добрите алткойни, в които да инвестират, за да генерират по-голяма печалба. Най-добрите избори за този алтсезон може да са $APORK, Hedera, Pepe, Stacks и Chainlink.

Топ 5 алткойна, които да следите за печалби през този алтсезон

С потенциалното идване на алткойн сезона, който според прогнозите ще започне това лято, бяха определени 5 от най-добрите алткойна за наблюдение:

Angry Pepe Fork (APORK)

През 2024 г. Solana произведе някои от най-добрите меме монети, а Angry Pepe Fork (APORK) се бори да бъде следващото голямо нещо. Angry Pepe Fork беше избран за един от най-добрите меме токени, в които да насочите вниманието си през този алтсезон, поради няколко причини. На първо място, той внася функционалност на пазара на меме монети с чисто новия си модел „Завладей, за да спечелиш (Conquor-To-Earn)“.

Angry Pepe Fork също така създава възможност за меме ентусиастите да печелят съвместно, тъй като проектът изчиства пазара от зомби монети. Колкото повече проекти бъдат победени от общността на Angry Pepe Fork, толкова по-високи ще бъдат APY на тези, които стейкват, което прави APORK една от най-добрите меме монети за държане.

В допълнение към своята функционланост и възможност за печелене, APORK ще се възползва и от вълнението, което движи Pepe, едно от най-големите имена на крипто пазара. Поради тези фактори APORK може да се превърне в следващата най-търсена меме монета, базирана на Solana.

В първия кръг на предварителната си продажба APORK е на цена от само $0.014 за монета, което я прави чудесна за наблюдение. Ако сте пропуснали огромната възможност на ралито на монетите Pepe, APORK представлява още по-голям шанс за вас. Въз основа на прогнозите си и ценова цел от $3 за следващият алткойн сезон, APORK може да донесе печалби от над 100Х за инвеститорите, които влязат рано.

Посетете предварителната продажба на Angry Pepe Fork

Hedera (HBAR)

През последните няколко месеца Hedera (HBAR) няколко пъти попадна в новините за разширяващото се приемане. Най-голямата от тях беше спекулацията за възможно сътрудничество с BlackRock. Въпреки че това се оказа невярно, хедърският хешграф може да бъде потенциално използван от Citi Group, банков гигант.

Въпреки нарастващата интеграция на технологията, Hedera си партнира с Катар за създаване на студио за дигитални активи. Като се има предвид бързият интерес към актива, пазарните анализатори са почти сигурни, че цената на Hedera може да се покачи до $1. Този 10Х потенциал поставя HBAR в горната част на списъка на най-добрите алткойни за наблюдение през следващия алткойн сезон.

Pepe (PEPE)

Pepe (PEPE) е една от най-познатите криптовалути в радара на всеки инвеститор, благодарение на неотдавнашното си експлозивно рали на цените. От началото на годината досега цената на Pepe се е увеличила с повече от 800%, но крипто анализаторите посочват, че нейните фундаменти подкрепят по-нататъшно покачване на цената.

Въпреки че цената на Pepe е спаднала с повече от 10% от ATH, EyeOnChain съобщи за увеличаване на активността от страна на китовете при Pepe. С нарастването на китовата активност, което съвпада с предишните скокове на цената при Pepe Coin, пазарните анализатори са оптимисти, че цената на меме монетата може да се увеличи с още 5 пъти през следващия алткойн сезон.

Stacks (STX)

Stacks (STX) беше избрана като една от най-добрите алткойни, в които да насочите вниманието си за този бичи пазар, поради важната позиция, която заема в света на Биткойн. DeFi сега е една от най-големите тенденции за икономиката на Биткойн, а Stacks, мрежата от втори слой, помага за задвижването на това движение.
Стойността на активите, заключени в Stacks, напоследък се увеличава и към април достигна $180 милиона. Със стартирането на все повече DeFi проекти в Биткойн, мрежата като подходящо място за работа, се очаква стойността на монетата Stacks да нарасне още повече. Към настоящия момент STX се оценява на $2.2; много експерти обаче очакват до края на годината тя да надхвърли $10.

Chainlink (LINK)

През 2024 г., до този момент, Chainlink (LINK) се представи по-слабо от повечето от водещите алткойни през изминалата година с печалба от 212%. Токенизацията на реални активи може да бъде основна тенденция, която може да повлияе на цената на Chainlink през предстоящия алткойн сезон.

Chainlink е сред лидерите на тази мултитрилионна индустрия, която наскоро си сътрудничи с JP Morgan, Templeton и BNY Mellon, за да ускори токенизацията на фондовете. Очаква се, че с интегрирането на повече проекти с Chainlink, LINK може да се повиши с повече от 4 пъти, за да достигне нов ATH над $50 през този алткойн сезон.

Заключение

Тъй като най-големият алткойн сезон в историята се очаква да започне скоро, съобразителните инвеститори вече се позиционират, за да получат огромни печалби. Най-интересните алткойни, които могат да донесат голяма възвръщаемост за инвеститорите, са APORK, Hedera, Chainlink, Pepe и Stacks. Вилката Angry Pepe обаче представя шанс за инвеститорите да получат ранен достъп до следващото голямо нещо в крипто пространството.

Купете Angry Pepe Fork, преди цената му потенциално да скочи до небето


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Може ли да се конкурира бичият цикъл на Shiba Inu с печалбите на Ethereum? Анализаторите твърдят, че успехът на предварителната продажба на Furrever Token ще може

Потенциалът на Shiba Inu за бичи поход, институционалните печалби на Ethereum и успехът на предварителната продажба на Furrever Token с реферални награди. Открийте техните уникални перспективи за растеж сега!22.06.2024 13:00 4 мин. четене

ORACLE MEME ($OMEME) прави всичко възможно със своята платформа, базирана на функционалността

Бързият възход на меме монетите в крипто пространството е явление, което си струва да се наблюдава. Размерът на печалбите, които инвеститорите получават от тях понякога е изключителен.

22.06.2024 12:00 4 мин. четене

XRP и Ondo се колебаят и притежателите им търсят нови възможности, а Raboo се бори да се превърне в една от най-добрите инвестиции за 2024

В света на криптовалутите има многобройни възможности. Това е причината, поради която притежателите на стагниращи монети като XRP и Ondo, търсят по-добри варианти.

22.06.2024 9:40 3 мин. четене

Умните китове купуват Биткойн, но според прогнозите, че Angry Pepe Fork и Shiba Inu може да отбележат скок

Спадът на Биткойн до ново петседмично дъно събуди отново интереса на умните китове, които сега са на вълна покупки.

22.06.2024 8:40 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.