НАЧАЛО Прессъобщения

Меме срещу функционални монети: Четири фактора, заради които KangaMoon (KANG) може да си струва повече от Dogecoin (DOGE)

14.03.2024 8:12 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Меме срещу функционални монети: Четири фактора, заради които KangaMoon (KANG) може да си струва повече от Dogecoin (DOGE)

През февруари меме монети като Dogecoin попаднаха в световните заглавия. При много от тях се наблюдаваше увеличение на цените с над 100%, като Dogecoin увеличи стойността си със 118%. Тези меме монети обаче имат един основен недостатък: липсва им полезност.

В резултат на това инвеститорите в меме монети сега купуват нова функционална (utility) монета – KangaMoon, която се очаква да надмине пазара на меме монетите през 2024 г.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Милионерите на Dogecoin се увеличават със 76%

Данните от IntoTheBlock показват, че броят на Dogecoin милионерите значително се е увеличил през 2024 г. Тази възходяща тенденция предполага, че Dogecoin е възвърнал доверието на инвеститорите и в резултат на това броят на крипто инвеститорите, които купуват Dogecoin, се е увеличил. Общо над 800 инвеститори вече притежават Dogecoin на стойност над $1 милион или повече.

В допълнение към нарастването на броя на милионерите на Dogecoin се е увеличил и броят на портфейлите, притежаващи над $10 милиона в DOGE. Данните показват още, че има над 200 крипто кита, които притежават $10 милиона или повече DOGE, с което броят на милионерите в Dogecoin надхвърля 1,000.

Този брой се е увеличил със 76% през последните 30 дни, като увеличението е свързано с неотдавнашното рали на цените на Dogecoin, по време на което стойността на монетата се увеличи със 118%.

Понастоящем Dogecoin се търгува на цена от $0.1844, а дневният обем на търговията с DOGE възлиза на малко над $3.3 милиарда. Това прави DOGE деветата най-търгувана криптовалута в света. Ако броят на милионерите на Dogecoin се увеличи през второто тримесечие, се очаква активността на търговията с Dogecoin да нарасне още повече, тъй като инвеститорите ще възвърнат доверието си в меме монетата.

Въпреки това някои експерти смятат, че Dogecoin няма функционалност, за да продължи да поскъпва. В резултат на това той може да загуби инвеститори в полза на нови проекти като KangaMoon.

Защо KangaMoon е по-добра инвестиция от Dogecoin?

Въпреки че Dogecoin предложи значителна възвръщаемост за ранните инвеститори, KangaMoon може да бъде по-добра инвестиция занапред, ето защо.

На първо място, KangaMoon се стреми да изгради силна общност от съмишленици инвеститори. Това ще даде възможност на потребителите да изградят свои мрежи, да споделят знания и да станат част от процъфтяваща общност.

Второ, KangaMoon ще възнаграждава потребителите чрез Social-Fi функции. Потребителите ще имат възможност да изпълняват седмични, месечни и тримесечни предизвикателства, за да печелят $KANG токени. Тези предизвикателства са чудесен начин за инвеститорите да генерират доходи и да изграждат своите портфейли.

Трето, по време на предварителната продажба на KangaMoon инвеститорите могат да печелят бонус $KANG токени, като помагат за популяризирането на проекта. Като помагат на проекта да набере скорост, потребителите могат да започнат да генерират доход още преди KangaMoon да е стартирал.

И накрая, наред с тези доходоносни Social-Fi функции, инвеститорите ще могат да се насладят и на P2E играта KangaMoon, която ще позволи на играчите да се бият с герои за награди и да търгуват с награди чрез пазара на KangaMoon, за да реализират допълнителни печалби.

KangaMoon претърпя увеличение на цената, след като за седмици достигна над $1,000,000, а до дни се очаква да достигне $1.5 милиона. за да се включат в този бързо развиващ се проект, инвеститорите могат да закупят $KANG токени чрез уебсайта на KangaMoon. Понастоящем токените се търгуват на цена $0.01125 и се очаква да предложат възвръщаемост от 320% по време на предварителната си продажба.

KangaMoon срещу Dogecoin

След като вече отбеляза значителен растеж, експертите смятат, че Dogecoin може би е достигнал своя връх. В резултат на това проекти като KangaMoon може скоро да заемат място в центъра на вниманието. Като се има предвид ниската бариера за влизане и огромният потенциал, инвеститорите вече обмислят наблюдението на KangaMoon, за да се възползват от увеличението на цените и да станат част от една от най-бързо растящите общности в DeFi пространството.

Открийте вълнуващите възможности на предварителната продажба на KangaMoon (KANG) още днес!
Уебсайт: https://Kangamoon.com/
Присъединете се към общността в Telegram: https://t.me/Kangamoonofficial


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Откриване на потенциала: Изчерпателен наръчник за инвестиции в Bitcoin, Ethereum и Furrever Token

На фона на продължаващия спад на пазарите на криптовалути, където стожери като Bitcoin и Ethereum са изправени пред низходящ натиск, се появява завладяващ разказ за устойчивост и динамика, въплътени от Furrever Token (FURR).

17.04.2024 14:40 5 мин. четене

ETHSofia обяви първите си лектори, спонсори и партньори

София, България [17.04.2024] – ETHSofia Conference & Hackathon  – първите в България конференция и хакатон, посветени на Ethereum технологията и нейното развитие.

17.04.2024 14:00 3 мин. четене

Последни 24 часа пред Dogecoin20. Листването на борсите е по-близо от всякога

Безпрецедентното търсене, комбинирано с наближаването на деня на Doge, доведе предварителната продажба на Dogecoin20 до ранен край след набиране на над $10 милиона, според ново съобщение в X.

17.04.2024 11:59 3 мин. четене

Над 700,000 души крипто общност. Предпродажбата на 99Bitcoins може да промени пазара

99Bitcoins стартира съвсем скоро своята предварителна продажба, която има за цел да събере средства за проекта и за неговите награди. Но какво можем да очакваме от $99BTC?

17.04.2024 11:05 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.