НАЧАЛО Прессъобщения

Меме монетите се сриват: Pepe Coin (PEPE) и BONK (BONK) се сблъскват с мечи настроения, притежателите им се обръщат към по-обещаващ конкурент

21.04.2024 9:01 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Меме монетите се сриват: Pepe Coin (PEPE) и BONK (BONK) се сблъскват с мечи настроения, притежателите им се обръщат към по-обещаващ конкурент

В изненадващ обрат на събитията, манията по меме монетите изглежда е поела надолу, като Pepe Coin (PEPE) и BONK (BONK) са изправени пред мечи настроения.

Тъй като представянето на тези някога актуални дигитални активи отслабва, инвеститорите насочват вниманието си към по-обещаващия претендент – Retik Finance (RETIK), иновативен проект от сектора на децентрализираните финанси (DeFi), който революционизира глобалните транзакции.

Pepe Coin (PEPE) се препъва

Pepe Coin се откроява като отличително и завладяващо присъствие в пейзажа на меме монетите. Със своята уникална политика на липса на данъци, дефлационни характеристики и забележително представяне през последните месеци, тя демонстрира обещаващ потенциал за растеж и просперитет в динамичната сфера на криптовалутите.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Понастоящем Pepe Coin се оценява на $0.00000517, като може да се похвали с 24-часов обем на търговия от приблизително $506 милиона. През последните 24 часа се наблюдава скромно увеличение на цената от 0.4%, докато през последните 7 дни се наблюдава лек спад в цената.

Ценовата траектория на Pepe Coin се влияе значително от няколко фактора, включително листването ѝ на известни криптовалутни борси, нивото на приемане и интеграция в различни платформи, по-широките тенденции на пазара на криптовалути и движението на Биткойн.

BONK (BONK) се сблъсква със съпротива

От друга страна, BONK (BONK) също се сблъска със своя дял от предизвикателства. Макар че през последните три дни се наблюдава значително увеличение на уникалните дневни сделки и уникалните дневни търговци, което потенциално сигнализира за началото на нов бичи тренд, BONK (BONK) понастоящем е изправен пред критично ниво на съпротива при $0.00001524. Преодоляването на този праг може да доведе до ескалация на цената му до нов връх от $0.000047, което представлява потенциален 208% ръст на цената. Ако обаче BONK (BONK) не успее да удържи подкрепата си, цената може да се срине до $0.000012.

Retik Finance (RETIK): Неочакваният първенец

Сред хаоса Retik Finance (RETIK) се очертава като неочакван първенец, привличайки интереса на инвеститорите, търсещи иновативни и обещаващи DeFi решения. Retik Finance (RETIK) вече пусна своите виртуални DeFi дебитни карти, бета-версия, достъпна за всички, една година по-рано от предвиденото. Този новаторски ход позиционира Retik Finance (RETIK) като сериозен конкурент в пейзажа на криптовалутите. Retik Finance (RETIK) се отличава с набора си от авангардни функции, включително дебитни DeFi карти, смарт крипто платежен портал (Retik Pay) и многоверижен високозащитен DeFi портфейл без попечителство (Retik Wallet). Освен това Retik Finance (RETIK) предлага задвижвани от AI Peer-to-Peer (P2P) заеми, безсрочни договори (perps) и търговия с опции, предоставяйки на потребителите цялостна DeFi екосистема.

Списъци и одити: Повишаване на доверието в Retik Finance (RETIK)

Retik Finance (RETIK) вече е регистрирана в известни платформи за проследяване на криптовалути като CoinGecko и CoinMarketCap, което допълнително засилва разпознаваемостта сред инвеститорите към проекта. Освен това Retik Finance (RETIK) успешно премина строг одит на сигурността от Certik, известна фирма за блокчейн сигурност, което гарантира, че проектът се придържа към стандартните за индустрията протоколи за сигурност.

Разликата между Retik Finance (RETIK)

Това, което отличава Retik Finance (RETIK) от нейните конкуренти, е иновативният й подход към DeFi решенията. Със своите виртуални DeFi дебитни карти, които вече са налични, Retik Finance (RETIK) не само обещава бъдещи постижения, но и постига осезаеми резултати в настоящето. Задвижваната от изкуствен интелект платформа за P2P кредитиране на проекта и усъвършенстваните възможности за търговия, като например безсрочни договори и търговия с опции, отговарят на разнообразните нужди на криптовалутната общност. По петите на невероятното си постижение в предварителната продажба Retik Finance организира раздаване на $5,000 в знак на благодарност към своята отдадена общност. Ще бъдат избрани двадесет и пет късметлии, всеки от които ще получи парична награда от $200 за своите изключителни предложения. Тъй като Retik Finance се възползва от тази инерция, екипът работи активно за осигуряване на листвания на две големи борси от най-висок клас, като съобщенията ще бъдат направени на техните платформи за социални медии.

Заключение

Докато Pepe Coin (PEPE) и BONK (BONK) се борят да запазят инерцията си, Retik Finance (RETIK) се превърна в сила, с която трябва да се съобразяват в DeFi пространството. Със своите иновативни функции, успешни листвания и строги одити на сигурността Retik Finance (RETIK) е готова да привлече вниманието на инвеститорите, които търсят иновативни DeFi решения.

Посетете линковете по-долу за повече информация за Retik Finance (RETIK):

Уебсайт: https://retik.com

Бяла книга: https://retik.com/retik-whitepaper.pdf

Twitter: www.twitter.com/retikfinance

Telegram: www.t.me/retikfinance


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Крипто експерт прогнозира, че Algotech (ALGT) ще скочи по-високо от Dogecoin (DOGE) с пазарна капитализация от няколко милиарда долара

Забравете Dogecoin (DOGE), крипто експертите прогнозират, че Algotech (ALGT) може да се издигне до пазарна капитализация от няколко милиарда долара! Тази криптовалута, задвижвана от изкуствен интелект, предизвиква вълнение. Прочетете, за да разберете защо тя може да надмине DOGE и да направи революция в инвестирането.

21.05.2024 16:00 3 мин. четене

Solana изпреварва Етериум за първи път в тази метрика. Може ли този AI алткойн да направи същото?

В постоянно развиващия се свят на криптовалутите се появи нов претендент, който оспорва господството на Етериум.

21.05.2024 15:00 4 мин. четене

Едни от най-добрите меме монети: Кои са най-добрите меме монети, които да следите сега? ButtChain, Dogecoin, Pepe, MAGA и BOOK OF MEME

Меме монетите завладяха света на криптовалутите, съчетавайки хумора с финансовите възможности по начин, който завладява както опитните инвеститори, така и новодошлите.

21.05.2024 14:31 4 мин. четене

Milei Moneda се бори за първото място в класацията на меме монетите, като се състезава с BONK и Dogwifhat: Дали предпродажата ще предостави възможност за 50Х печалба?

С намаляването на цените и ентусиазма около Dogwifhat (WIF) и BONK, една нова меме монета, наречен Milei Moneda ($MEDA), изглежда е готова да заеме първото място.

21.05.2024 14:00 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.