НАЧАЛО Прессъобщения

Меме монетите на Solana, Dogwifhat (WIF) и Bonk (BONK) изостават от токена за комунални услуги изграден на Ethereum – ETFSwap (ETFS)

30.05.2024 8:05 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Меме монетите на Solana, Dogwifhat (WIF) и Bonk (BONK) изостават от токена за комунални услуги изграден на Ethereum – ETFSwap (ETFS)

Топ меме монетите на Solana, Dogwifhat (WIF) и Bonk (BONK), се забавят, изоставайки от ETFSwap (ETFS), модерен Ethereum ютилити токен, който се намира в етап 1 от предварителната продажба на своето крипто ICO, рекламиран от известни пазарни експерти за мащабиране на инвестиционните портфейли 1,500Х през крипто бичия период през 2024 г.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


ETFSwap (ETFS) привлича инвеститорите от меме монетите на Solana с обещание за 1,500Х възвръщаемост на инвестициите

В понеделник бе съобщено, че ETFSwap (ETFS) е поставил сериозен рекорд по обем на търговията в своята ICO предварителна продажба, тъй като китовете на меме екосистемата на Solana преминават към DeFi платформата на ETFSwap (ETFS).

На DeFi платформата на ETFSwap (ETFS) инвеститорите могат да използват множество комунални услуги от световна класа и печеливши случаи на използване. Например умните потребители и инвеститори на платформата са изложени на възможността да търгуват с различни печеливши криптовалути и доста търсени ETF-и, регистрирани в световен мащаб.

Търговията с ETF-и на DeFi платформата е опростена с функционален токен ETFS, който може да бъде незабавно разменен за всеки предпочитан инвестиционен ETF избор в движение. Чрез използването на платформата за търговия с криптовалути и ETF-и, на инвеститорите и търговците се предлага до 50Х ливъридж, за да увеличат възвръщаемостта на печалбата с до 50,000%.

ETFSwap (ETFS) предлага широк спектър от регистрирани ETF-и за търговия, като предоставя на инвеститорите множество възможности за избор на инвестиции. ETF-ите, включени в списъка за търговия на платформата, обхващат високодоходни и популярни традиционни сектори, включително енергетика, селско стопанство, здравеопазване и технологии.

На разположение на умните инвеститори е широка гама от инструменти за търговия с ETF в DeFi платформата, които могат да използват и да получат най-добрата печеливша инвестиция в ETF. Тези DeFi инструменти включват ETF Screener, ETF Tracker, ETF Finder и ETF Filter, използвани от умни инвеститори за намиране на най-добрите регистрирани ETF инвестиции и за наблюдение и проследяване на напредъка на закупените ETF инвестиции.

В децентрализираната платформа ETFSwap (ETFS) присъства стейкинг функция, която позволява на всеки потребител и инвеститор да стейква активи и да осигурява ликвидност на платформата, която от своя страна ги възнаграждава с до 87% доходност от стейкинга.

Dogwifhat (WIF) изостава от ETFSwap (ETFS), тъй като големите китове бягат

Напоследък Dogwifhat (WIF), една от най-популярните меме монети на Solana, отбеляза спад в ръста на цената на токена си, тъй като големите китове прибират печалби от инвестициите си в Dogwifhat и ги пренасочват към новаторската предварителна продажба на ETFSwap (ETFS).

Според данните за търговия на CoinMarketCap, Dogwifhat (WIF) се търгува на цена от $3.42 към момента на писане на статията.

Меме монети на Solana: BONK се бори срещу токена за комунални услуги, изграден на Ethereum

Притежателите на Bonk (BONK) и инвеститорите се смятат за особено умни, след като бяха решиха да ликвидират частични притежания, избягвайки спадовете в цената на BONK, за да участват в предварителната продажба на изградената на Ethereum платформа, ETFSwap.

По време на пресата BONK се търгува на цена от $0.000033, според данни на CoinMarketCap.

В същото време обаче ETFSwap (ETFS) се издига над Bonk (BONK) в класацията, тъй като примамва инвеститорите на Bonk с обещания за печалба.

Заключение за меме монетите на Solana и ютилити токена, изграден на Ethereum

След като меме монетите на Solana, а именно Dogwifhat (WIF) и BONK изостават от ETFSwap (ETFS), сцената може да се подготвя за друго голямо рали при функционален токен, изграден на Ethereum. ETFSwap (ETFS) предоставя възможност за мащабиране на инвестиционните портфейли, като по този начин има за цел да създаде много крипто милионери в предстоящия бичи ръст.

Посетете предварителната продажба на ETFSwap

Присъединете се към общността на ETFSwap


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Най-добрите меме криптовалути за инвестиция през уикенда

Меме криптовалутите са в лек застой в последните дни, което кара инвеститорите да се насочат към предпродажбите на алтернативни проекти.

14.06.2024 19:00 3 мин. четене

Крипто търговец, който превърна $2,000 в $20 милиона, прогнозира следващия 1,000Х проект

Известен крипто трейдър, който превърна $2,000 в $20 милиона от инвестициите си в предварителни продажби по време на бичия пазар през 2021 г., предизвиква масово чувство за страх от пропуснати възможности (FOMO).

14.06.2024 18:00 4 мин. четене

Инвестиция от $1,000 в Pepe (PEPE), Bonk (BONK) и други токени може да промени живота ви завинаги

Инвестирането на $1,000 в нововъзникващи криптовалути като Pepe (PEPE), Bonk (BONK) и Retik Finance представлява примамлива възможност за потенциална промяна на финансовото ви бъдеще.

14.06.2024 15:00 4 мин. четене

Максимално увеличаване на възнагражденията за стейкинг на Етериум: Съвети и трикове

Искате ли да увеличите потенциала на своите дялове в Етериум? Стейквайте Етериум с помощта на OkayCoin и се възползвайте от предимствата на децентрализираното финансиране (DeFi).

14.06.2024 13:39 10 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.