НАЧАЛО Прессъобщения

Меме монетите са интересни, но какво трябва да има една криптовалута, за да се печели от нея

октомври 6, 2023 11:30 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Меме монетите са интересни, но какво трябва да има една криптовалута, за да се печели от нея

Everlodge (ELDG): Функционален токен, който надминава вдъхновените от мемета Shiba Inu (SHIB) и Pepe (PEPE).

Открийте защо инвеститорите изместват фокуса си от монетите, вдъхновени от мемета, като Shiba Inu (SHIB) и Pepe (PEPE), към Everlodge (ELDG), токен, който се основава на функционалността.

В динамичния крипто свят често се наблюдават бързо променящи се тенденции. Напоследък обаче се наблюдава забележителен преход от меме монети като Shiba Inu (SHIB) и Pepe (PEPE) към токени с осезаема функционалност.

Начело на тази промяна е Everlodge (ELDG), иновативен проект, който се намира на пресечната точка на блокчейн и недвижимите имоти.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения.


Резюме

  • Малкото възможности за растеж на Shiba Inu допринасят за промяната в настроенията
  • Липсата на реални случаи на използване на Pepe го прави не толкова привлекателен
  • Пресечната точка на Everlodge с недвижимите имоти му дава осезаемо приложение в реалния свят 

Присъединете се към предварителната продажба на Everlodge и спечелете луксозна почивка на Малдивите

Shiba Inu (SHIB): Непривлекателен потенциал за растеж

Shiba Inu (SHIB) е повлияна от меме културата монета и основен токен в рамките на екосистемата Shiba Inu. Тя беше пусната през 2020 г. и набра популярност благодарение на своята жизнена общност и открита подкрепа от влиятелни личности. Понастоящем тя е втората най-популярна меме монета и се нарежда сред 20-те най-големи криптовалути по пазарна капитализация.

Несъмнено Shiba Inu е водещ играч на крипто сцената. Въпреки това спадът на меме манията доведе до промяна в настроенията. Освен това голямата ѝ пазарна капитализация може да се отдаде на изместването към скъпоценни камъни с ниска капитализация и потенциал.

Въпреки това Shiba Inu играе ключова роля в крипто пространството, въпреки ниския си потенциал за растеж.

Pepe (PEPE): Липса на осезаема полезност

Pepe (PEPE) е меме монета, изграден върху блокчейна на Етериум. Въпреки че стартира през второто тримесечие на 2023 г., тя се издигна до водеща криптовалута. Забележително е, че Pepe е третата най-популярна меме монета и е в топ 100 на криптовалутите по пазарна капитализация.

Въпреки това, подобно на много меме монети, на Pepe му липсва осезаема полезност. 

Поради това посоката на монетата се захранва предимно от хайп и популярност.

В резултат на това монетата стана до голяма степен непопулярна сред инвеститорите, които дават приоритет на полезността пред меме токените. 

Everlodge (ELDG): Токени, повлияни от собствеността

В рязък контраст с Shiba Inu и Pepe, Everlodge (ELDG) преживява безпрецедентен скок на интереса. В момента предварителната ѝ продажба е в четвъртия си етап и се разпродава бързо. Забележително е, че нейната привлекателност се крие в конвергенцията между недвижимите имоти и блокчейн технологията.

Като се стреми да се превърне в първата в света крипто платформа за съсобственост на недвижими имоти, тя възнамерява да направи революция в сектора на недвижимите имоти и да демократизира притежаването на ваканционни жилища. Традиционно секторът на недвижимите имоти се характеризира с богатство. Ето защо Everlodge се стреми да преосмисли пейзажа на ваканционните жилища, като позволява частични инвестиции с едва $100.

Забележително е, че новаторският бизнес модел на платформата ще позволи съсобственост на луксозни имоти за много милиони долари в най-търсените дестинации в света. Чрез съсобствеността върху имотите инвеститорите ще генерират месечен доход, като същевременно ще се наслаждават на предимствата на повишаването на стойността.

За да започнат да изграждат “империя” от недвижими имоти, потребителите трябва да следват само три прости стъпки. Първо, те трябва да се регистрират и да свържат своя DeFi портфейл, което отнема само няколко минути. 

Следващата стъпка е да се прегледат обявите на платформата за хотели, ваканционни жилища и луксозни вили по целия свят. И накрая, инвеститорите вече могат да купуват имоти чрез криптовалута.

Този вълнуващ проект в момента е в начален стадий, като предоставя уникална възможност на инвеститорите да бъдат ранни осиновители. Освен това, при сегашната си цена от $0.019, той разполага със зашеметяващо пространство за растеж. 

Според експерти от бранша през 2023 г. стойността на монетата може да нарасне 30х, което я прави убедителна инвестиция.

Научете повече за предварителната продажба на Everlodge (ELDG)

Уебсайт: https://www.everlodge.io/

Телеграм: https://t.me/everlodge


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

История на цената на Bitcoin, прогнози за цената на Chainlink и Meme Moguls

През последните две години пионерската криптовалута Биткойн претърпя значителна корекция, както и останалата част от крипто пазар, включително Chainlink.

декември 3, 2023 20:20 3 мин. четене

Създателят на крипто милионери Meme Moguls е на път да достигне Solana и XRP – ето защо

С развитието на пазара на криптовалути иновативни платформи като Meme Moguls понякога успяват да убедят ивеститорите в своя потенциал.

декември 3, 2023 17:00 4 мин. четене

SEC ще одобри всички спот ETF-и за Bitcoin през януари 2024 г. според анализатор на Bloomberg; токени, на които да обърнем внимание – Bitcoin и XRP

Джеймс Сейфарт, анализатор на Bloomberg заяви, че Комисията по ценни книжа и фондови борси на САЩ (SEC) може да одобри всички заявления за ETF наведнъж през януари 2024 г. Понастоящем анализаторите наблюдават Bitcoin, XRP и нова монета, наречена Meme Moguls.

декември 3, 2023 13:00 3 мин. четене

Прозрения за крипто пазара: Анализаторите предвиждат обещаващи перспективи за VC Spectra спрямо Polkadot и Litecoin

Тъй като крипто пазарът продължава да завладява инвеститорите по целия свят, два утвърдени гиганта, Polkadot и Litecoin, се оказват в интригуващ танц с изгряваща звезда, VC Spectra.

декември 3, 2023 8:30 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.