НАЧАЛО Прессъобщения

Meme Moguls (MGLS) стартира с уникална P2E игра за търговия с мемета, готова да се конкурира с утвърдени меме монети като SHIB и PEPE

13.02.2024 12:35 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Meme Moguls (MGLS) стартира с уникална P2E игра за търговия с мемета, готова да се конкурира с утвърдени меме монети като SHIB и PEPE

Повечето от нас познават някого, който е спечелил големи суми с помощта на меме монети. Но също така познаваме и много други, които са загубили, като са купили в неподходящ момент.

Тази ситуация се смята за постижима, тъй като меме монетите, подобно на меметата, обикновено са популярни само временно.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


И така, какво е решението? Meme Moguls, е P2E игра, която обхваща цялата меме-индустрия и не само, като предоставя функционалност. Това означава, че тя може да има дългосрочна стойност. Може ли обаче тази монета да реализира 100х скок, точно както други игри и меме токени преди нея?

Какво направи Shiba Inu толкова популярна и защо тя се проваля?

Въпреки че Dogecoin беше първата меме монета на тема кучета, която навлезе в света на криптовалутите, Shiba Inu беше втората меме криптовалута, предлагайки голям потенциал за тези, които пропуснаха Dogecoin, който беше пуснат през 2013 г.

Въпреки че Shiba Inu се е повишила с над 13 милиона процента, откакто е регистрирана за първи път на Coingecko, изглежда, че по-нататъшното ценово действие е ограничено, може би поради размера на криптовалутата. Понастоящем пазарната капитализация на Shiba Inu е над $5 милиарда и поради това е класирана на 19-то място сред всички криптовалути.

През изминалата година обаче Shiba Inu изпита затруднения, отчитайки 35% загуба през последната година. Знаем, че криптовалутите все още обичат мемета поради успеха на монети като Pepe и Bonk, но може би Shiba Inu вече просто е твърде голяма, за да продължи да върви нагоре.

Какво се случва при PEPE?

Pepe е по-традиционна меме монета тъй като за разлика от Shiba Inu, която започна като меме монета, но изгради собствен блокчейн, онлайн бюлетин, борса и др. Въпреки че Pepe се покачи с 20% след одобрението на спот Биткойн ETF, скоро след това той претърпя корекция. Всичко това се влоши от факта, че Telegram профилът и хазната на PEPE бяха хакнати. Тогава екипът на Pepe посъветва общността да бъде бдителна:

Освен това цената на Pepe е спаднала с 8% на месечна база. Имайки предвид, че токенът няма никаква функционалност, ще бъде интересно да се види, дали цената може да се възстанови.

Дали Meme Moguls ще бъде шампионът?

Meme Moguls звучи като “просто меме”, но тъй като проектът предоставя забавна play-to-earn игра има дълготрайност и функционалност. Много крипто експерти прогнозират, че P2E игрите ще бъдат следващият сектор, който ще избухне в индустрията на криптовалутите.

Въпреки че играта все още не е стартирала, различните режими на играчите и комбинацията от забавление, обучение и общност, изглеждат забавни.

Участниците в екосистемата на Meme Moguls могат да печелят награди, а също така могат да споделят своите стратегии с други играчи, които искат да се научат да търгуват успешно. Макар че е твърде рано да се каже какво точно въздействие ще има MGLS върху света, вълнуващо е да видим проект, който печели от мемета (забавен факт – световната мем индустрия е на стойност милиарди според Statista), като същевременно предоставя нещо повече от самия меме токен. Любителите на мемета обаче не трябва да се отчайват, друг забавен аспект на играта е печеленето, изкарването и търговията с уникални колекционерски меме NFT предмети.

В момента MGLS е в 5-ти етап на предварителна продажба от общо 7, така че все още има време да се сдобиете с MGLS на намалена цена. При ниска пазарна капитализация и текуща цена от $0.0036, 100х увеличение може и да не е непостижимо. От друга страна, при високата пазарна капитализация на Shiba Inu и средната пазарна капитализация, придружена от липсата на функционалност при Pepe, такъв скок за тези монети изглежда една идея по-малко вероятен.

За повече информация относно предварителната продажба на Meme Moguls (MGLS):

Посетете Meme Moguls | Присъединете се към


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

ПСЖ става валидатор на Chiliz (CHZ), KangaMoon (KANG) иска да предефинира пазара на меме монети; Polygon (MATIC) може да достигне $1.73

Пари Сен Жермен (ПСЖ) стъпи в блокчейн сектора, като стана валидатор на веригата на Chiliz (CHZ). От друга страна, KangaMoon (KANG) се бори да предефинира меме монетите.

25.02.2024 9:05 3 мин. четене

Кои монети да наблюдавате преди халвинга на Биткойн през април – Списък на едни от най-добрите алткойни през 2024 г.

Първото и второто тримесечие на 2024 г. изглеждат обещаващи с идването на следващото халвинг събитие на Биткойн, насрочено за април.

25.02.2024 8:25 5 мин. четене

Крипто експерт обяснява защо предварителната продажба на Pushd (PUSHD) е такъв хит и защо притежателите на Polkadot (DOT) и Dai (DAI) я харесват толкова много

Нарастващият интерес към криптовалутите е част от по-широка тенденция към дигитални финанси, която поставя под въпрос традиционните финансови системи и предлага нови начини за извършване на транзакции и управление на активи.

25.02.2024 8:15 3 мин. четене

Токените от предварителната продажба на Kelexo (KLXO) набират все повече популярност, притежателите на Polkadot (DOT) и Litecoin (LTC) обмислят да купят

Блокчейн, технологията, която стои в основата на повечето криптовалути, има приложения далеч отвъд дигиталните валути, включително управление на веригата за доставки, дигитална идентичност и др.

24.02.2024 19:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.