НАЧАЛО Прессъобщения

Meme Moguls (MGLS) и Shiba Inu (SHIB) изглеждат по-обещаващи след тази прогноза за цената на Dogecoin (DOGE)

17.12.2023 10:00 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Meme Moguls (MGLS) и Shiba Inu (SHIB) изглеждат по-обещаващи след тази прогноза за цената на Dogecoin (DOGE)

Според крипто аналитик "има вероятност за по-нататъшно повишение" за Dogecoin (DOGE). Спад под $0.092 обаче ще доведе до значително понижение.

Тази прогноза породи голямо вълнение в X (бившия Twitter), поради което Meme Moguls (MGLS) и Shiba Inu (SHIB) изглеждат по-обещаващи. В тази публикация ще разгледаме привлекателността на Dogecoin, Shiba Inu и Meme Moguls, като обясним защо те са сред най-добрите криптовалути, в които да инвестирате.

>> Посетете уебсайта на Meme Moguls <<

Dogecoin (DOGE): Очакван скок

Dogecoin (DOGE) е първата меме криптовалута. Той стартира преди десет години и се превърна в един от най-добрите алткойни на пазара. Подобно на много други криптовалути, цената на DOGE се повиши рязко през последното тримесечие на годината.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. 


Цената на Dogecoin към момента на писане на статията е малко под $0.1 – ниво, наблюдавано за последен път през 2022 г. Според прогнозата за цената на Dogecoin от този момент е вероятно по-нататъшно повишение. Анализаторът обаче смята, че при спад под границата от $0.092 меме монетата може да се понижи до $0.088 или по-ниско.

В момента DOGE набира инерция. Така че изглежда по-възможно тази прогноза за Dogecoin да се сбъдне.

Shiba Inu (SHIB): Нарастващ импулс

Shiba Inu (SHIB) е вторият най-популярен меме токен след Dogecoin. Първоначално замислен просто като обикновена меме криптовалута, екосистемата на SHIB вече може да се похвали с осезаеми случаи на употреба. Неотдавнашното пускане на Shibarium, решение за мащабиране от втори слой, успешно въведе блокчейн функционалността в екосистемата.

В допълнение към това, друга характеристика, която направи монетата Shiba Inu по-привлекателна, е нейната дефлационна природа. Заслужава да се отбележи и нейната силна общност, която допринесе изключително много за растежа на криптовалутата Shiba Inu.

Към момента на писане на статията цената на Shiba Inu е $0.00001001, въпреки че се колебае в зависимост от пазарната волатилност. Тъй като меме токенът се намира във възходящ тренд, през следващите дни може да станем свидетели на по-нататъшно повишение.

Meme Moguls (MGLS): Обещаващ нов P2E меме токен

Meme Moguls (MGLS) е нов играч, за когото се предполага, че ще се представи по-добре от Dogecoin и Shiba Inu. Като ново ICO той има поразителен потенциал за растеж. Освен това иновативната ѝ концепция, която е комбинация от Play 2 Earn (P2E), търговия и мемета, допринася за нейната привлекателност, откъдето идва и масовото нарастване на участието в предварителната ѝ продажба.

Като се има предвид горепосоченото – интегрирането на полезността – Meme Moguls се отличават от 99% от меме криптовалутите с нулева полезност. Монетата ще действа като вътрешноигрова валута, а също така ще бъде и токена за управление в рамките на екосистемата. Това я превръща в интригуваща криптовалута, ако сте очаровани от идеята за меме токен, който има реални функции.

Тази интригуваща платформа потенциално може да стане свидетел на огромен ръст на потребителите. Тя ще бъде първата по рода си и точно както подсказва името ѝ, има за цел да създаде “крипто магнати”. Участвайки в екосистемата, потребителите могат да подобрят уменията си за търговия с мемета и да увеличат богатството си. Таблото за богатство ще служи като мотивиращ фактор, който ще кара членовете да се изкачват все по-високо и да постигат по-големи финансови успехи.

Нейната уникална игра за търговия обещава да бъде вълнуваща, проницателна и възнаграждаваща. Основната характеристика на играта ще бъде симулираното инвестиране, което ще възпроизвежда търговията в реалния свят. Геймърите ще се състезават с приятели, докато изучават стратегии за инвестиране. Забележително е, че по време на играта могат да се печелят и парични награди.

Този проект е все още в ранен стадий, което предлага възможност да се яхне неговата бича вълна. Предварителната продажба е във втория си етап, а един токен се оценява само на $0.0023. Според някои анализатор той има потенциал за нарастване със 70x, което го прави добра нова криптовалута, в която да инвестирате.

Предварителната продажба става още по-вълнуваща с обявяването на мега раздаване на стойност $20,000 в токени. То ще бъде активно до края на предварителната продажба, като всички притежатели на токени ще могат да се възползват от него.

Посетете Meme Moguls


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Tron (TRX) продължава да носи печалби, докато притежателите на Bitcoin (BTC) купуват Kelexo (KLX), а експертите виждат потенциал за 25х в рамките на 1 година

Тъй като тенденциите на пазара са бичи, крипто токените демонстрират сериоен подем. Токенът Tron (TRX) е един от тези токени. Към момента на писане на статията Tron (TRX) е натрупал приблизително $277 милиона обща пазарна стойност през последните седем дни.

29.02.2024 15:15 3 мин. четене

Предупреждение за бичи пазар! Търговец превърна $635 в $225,000 – открийте следващия токен, който може да поскъпне!

В изумителна проява на пазарна проницателност анонимен търговец превърна едва $635 в зашеметяващите $225,000 само за два дни, като се съсредоточи върху сравнително неизвестния токен $DZHV.

29.02.2024 13:25 5 мин. четене

Актуализацията на Ethereum, Dencun, може да повиши цените на тези токени от 10х до 100х

Възстановяването на Биткойн продължава, като криптовалутата надмина $62,000, отбелязвайки първото си завръщане на тези висоти от ноември 2021 г. насам.

29.02.2024 12:43 5 мин. четене

Uniswap (UNI) се обновява, Binance плаща глоба; Algotech (ALGT) излита с 275%

Новостартиралият проект Algotech (ALGT) постигна голям успех в текущата си фаза на предварителна продажба.

29.02.2024 10:15 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.