НАЧАЛО Прессъобщения

Meme Moguls (MGLS) може да изпревари Optimism (OP) и Polygon (MATIC) през първото тримесечие

23.01.2024 7:30 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Meme Moguls (MGLS) може да изпревари Optimism (OP) и Polygon (MATIC) през първото тримесечие

Polygon (MATIC) и Optimism (OP) демонстрират бичи резултати на графиката, докато се борят за достигане на по-високи нива на пазарната капитализация.

В допълнение към тях, Meme Moguls (MGLS), който поражда значително вълнение сред Web3 средите, е на път да задмине и двете през Q1.

Meme Moguls (MGLS) поскъпва с 42% по време на предварителната продажба и се приближава до границата от $2 милиона

В момента Meme Moguls (MGLS) преминава през блокчейн ICO фазата си, отбелязвайки огромен импулс.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Неговата екосистема ще може да се похвали с различни функции, чрез които играчите ще могат да печелят. Например чрез стейкване на криптовалути играчите могат да получат пасивен доход.

Освен това те могат да се състезават с приятели и да се изкачват в класациите. Всеки играч започва със $100,000 във виртуална валута. След това те могат да използват този баланс, за да създадат портфейл.

Всеки може да използва до 20% за една сделка като средство за по-добро симулиране на реални инвестиции. След това тези симулирани печалби могат да бъдат превърнати в реални, парични приходи. Всеки играч може дори да получи достъп до Moguls World. Това е специална метавселена, в която те могат да се свързват, да добиват токени и да се присъединяват към пулове за ликвидност.

По време на Етап 5 от процеса токените се предлагат на цена от $0.0036. Стойността му е нараснала с 82% от началната си стойност и скоро ще би трябвало да достигне общо $2 милиона.

Optimism (OP) изразява бичо поведение – цената ще достигне $5.95

Optimism (OP) изразява бичо поведение на графиките и демонстрира, че има възможност да нарасне още повече. През изминалата седмица монетата постигна добри резултати, а цената на Optimism е нараснала с 91% от началото на годината (YTD). Освен това алткойнът показва бичи MACD характеристики и е на път да покаже бичи крос.

RSI се покачва плавно, което предполага, че активът набира инерция и може да достигне нови върхове. OP също така е над 20-, 50-, 100- и 200-дневните ЕМА. Следователно, с увеличаване на търсенето на криптовалутата, може да се увеличи и нейната стойност. Според прогнозата за цената на Optimism, тя може да приключи през 2024 г. на стойност $5.92.

Прогнозата за Polygon (MATIC) е, че може да премине $1 – докъде може да се покачи?

Polygon (MATIC) се търгува с бичи импулс и може да достигне нови висоти, при условие че успее да премине точката на съпротива от $1. Цената на Polygon се търгува над 50-дневната SMA и биковете установяват господство над пазара му.

Баровете на хистограмата на АО на този алткойн се намират в зелената зона и в резултат на това той се най-вероятно се насочва към положителна територия. Polygon може скоро да се възстанови и да се разшири над психологическото ниво от $0.95. Ако това стане, според прогнозата Polygon може да приключи 2024 г. на стойност $1.44.

Наред с тях Meme Moguls се изстрелва нагоре с предварителната си продажба и скоро може да счупи рекорди. Тези аспекти го позиционират да се превърне в един от най-следените проекти на годината.

Посетете Meme Moguls


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Най-добрите алткойни за наблюдение преди края на февруари 2024 г.: The Graph (GRT), Lido DAO (LDO) и Meme Moguls (MGLS)

The Graph (GRT) показа бичо ниво на инерция на графиките, тъй като през предходния месец криптовалутата отбеляза ръст от 94%.

26.02.2024 9:25 3 мин. четене

Край на една ера за Chainlink (LINK)? Спадовете на Solana (SOL) насочват потребителите към платформата за електронна търговия Pushd (PUSHD)

Търговията с Chainlink (LINK) изглежда намалява, както и активността в мрежата. Анализаторите и притежателите на актива се чудят дали това е краят на една ера.

26.02.2024 8:01 3 мин. четене

Injective (INJ) и Stacks (STX) се борят за позициите си, тъй като търсенето на Pushd (PUSHD) нараства през 2024 г

Цената на Injective (INJ) се повиши, търгувайки се за $34 към момента на писане на статията, което показва интерес от страна на инвеститорите.

25.02.2024 20:03 3 мин. четене

Новият Amazon на криптовалутите Pushd (PUSHD) привлича огромни инвестиции от инвеститори в Bitcoin (BTC) и Polkadot (DOT)

За да навлезете на пазара и да реализирате печалби от него, първо трябва да го разберете. Има много неща, с които трябва да сте наясно – от движението на цените до моделите и тенденциите.

25.02.2024 19:20 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.