НАЧАЛО Прессъобщения

Meme Moguls (MGLS): Експертите прогнозират бичи цикъл до 2024 г., тъй като токените се подготвят за стартиране, Siacoin (SC) се връща към цената си, докато Worldcoin (WLD) достига нов връх

28.02.2024 9:15 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Meme Moguls (MGLS): Експертите прогнозират бичи цикъл до 2024 г., тъй като токените се подготвят за стартиране, Siacoin (SC) се връща към цената си, докато Worldcoin (WLD) достига нов връх

През последните няколко седмици на криптопазара се случиха много неща, като инвеститорите търсят най-добрите крипто монети, които ще гарантират висока възвръщаемост на инвестициите в краткосрочен и дългосрочен план.

Meme Moguls (MGLS) е един от токените, които привлякоха вниманието на анализаторите.

Токенът вече е реализирал за ранните си инвеститори над 120% възвръщаемост на инвестициите, дори когато все още не е достигнал до основните борси. Анализаторите прогнозират рали за него през годината.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Междувременно, на фона на бичите настроения за Siacoin (SC), токенът е в процес на корекция на цената. От друга страна, Worldcoin (WLD) регистрира още един нов връх на фона на продължителен бичи тренд.

Експертите прогнозират над 350% потенциал за растеж на Meme Moguls (MGLS)

След масово успешната фаза на предварителна продажба на Meme Moguls (MGLS), експертите прогнозират над 350% ръст за токена след пускането му на пазара. За контекст, Meme Moguls премина през 5 етапа на предварителна продажба и сега се намира в 6-ия и последен етап. Ранните инвеститори вече са получили 120% възвръщаемост на инвестициите. Забележително е, че над 4,000 инвеститори са участвали в текущата предварителна продажба, като досега са събрани над $2.6 милиона.

За разлика от други меме монети с нулева функционалност, токена $MGLS има стабилна такава в платформата Meme Moguls. Това е така, защото членовете на общността на платформата Meme Moguls могат да използват мемо монетата на пазара на платформата като законно платежно средство. Също така физическите лица могат да търгуват с монетата с цел печалба.

Междувременно инвеститорите могат да закупят MGLS, ERC20 токен само за $0.0042. Струва си да се отбележи, че платформата приключва предварителната продажба на токена на 28 февруари. По този начин инвеститорите разполагат само с малък прозорец, за да закупят монетата на настоящата цена. Анализаторите прогнозират покачване на цената, след като токена бъде регистриран на Uniswap и други първокласни борси. Въз основа на нарастващата инерция, криптоекспертите прогнозират 35х рали при пускането му на пазара, което го прави една от най-добрите меме монети за покупка и HODL сега.

Meme Moguls като платформа е завладяващ проект за “Play-To-Earn” игра, в който членовете могат да търгуват с меме активи, използвайки пазарни данни в реално време. В платформата Meme Moguls членовете могат също така да печелят пасивни доходи, като събират награди, NFT, колекционерски предмети и др. в платформата. Като цяло проектът Meme Moguls е балансирана синергия на криптоинвестиционен център и забавно игрово приключение.

Siacoin (SC) губи бича пара, тъй като цената на токена се понижава значително

От началото на 2024 г. Siacoin (SC) се намира в устойчив възходящ ценови тренд. За контекст, пазарната графика показва, че цената на Siacoin се е повишила с 44% от началото на годината. В резултат на това на 24 февруари Siacoin достигна ценови връх от $0.020 за първи път от декември 2021 г. насам.

Въпреки това, след ценовия връх Siacoin стана свидетел на корекция, в резултат на което цената на токена се понижи с над 25% в рамките на последната седмица. Макар че експертите смятат, че последното понижение на цената е корекция, намаляващият обем на търговията със Siacoin през последната седмица може да сочи към потенциална меча тенденция.

Worldcoin (WLD) продължава бичия си тренд, като стойността на цената се покачва до новия си връх

Криптовалутата Worldcoin (WLD) изживява най-добрите времена, тъй като продължава бичия си тренд. Цената на токена се е повишила с 203% през последните 30 дни. Също така, цената на Worldcoin се е увеличила с над 338% на годишна база.

По подобен начин обемът на търговията с Worldcoin се е увеличил с около 25% среднодневно през последната седмица. При сегашната траектория бичата тенденция при Worldcoin може да продължи и през следващите дни.

Посетете Meme Moguls


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

3 криптовалути за 3,500% печалби през бичия пазар на 2024: Bonk (BONK), Pepe Coin (PEPE) и Retik Finance (RETIK)

На всеки ъгъл може да срещнете обещание за изключителна възвръщаемост и финансова трансформация, когато се впуснете във вълнуващо пътешествие из динамичната сфера на инвестициите в криптовалути.

19.04.2024 22:03 4 мин. четене

Умира ли вълнението около Bitcoin (BTC) ETF: Как ще се отрази това на Ethereum (ETH) и Furrever Token (FURR)?

Тъй като ентусиазмът около борсово търгуваните фондове (ETF) за Bitcoin (BTC) според някои експерти започва да отслабва, инвеститорите се чудят за последствията за по-широкия пазар на криптовалути.

19.04.2024 19:00 5 мин. четене

Водещите китове на Aptos избират новата хибридна борса DTX за 25х възвръщаемост. Прогноза за цената на APT през април 2024 г.

Цената на Биткойн и други алткойни се търгува на изключително високи цени спрямо миналата година, тъй като халвинга наближава. Това събитие ще намали възнагражденията от всеки добит блок, което често се свързва с бичи импулс. Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е […]

19.04.2024 17:30 3 мин. четене

Dogeverse събра $7.3 милиона може да стигне $10 милиона още през уикенда

Dogeverse се превърна в абсолютен DOGE хит със своята мултиверижна концепция, като се “изстреля” в небесата. Но дали това е достатъчно?

19.04.2024 16:30 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.