Home

Меме криптовалутите започват своето възстановяване. Pepe Unchained премина $3.1 милиона инвестиции

11.07.2024 18:11 3мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Меме криптовалутите започват своето възстановяване. Pepe Unchained премина $3.1 милиона инвестиции

Меме секторът бе разтърсен след като Биткойн се срина ценово заради големите дъмпинги от страна на Германия, но се вижда прогрес, а Pepe Unchained може да се окаже печеливш актив.

Въпреки сътресенията сред крипто пазара, Pepe Unchained се откроява, преминавайки прага от $3.1 милиона инвестиции. Този успех подчертава силния интерес и доверие, които проектът е успял да събере за кратко време. Предпродажбата пък го пази от сътресенията, което дава повече поводи за спокойствие сред инвеститорите.

Купете Pepe Unchained

Pepe прогресира миналата година с над 210Х, сега е ред на неговата алтернатива $PEPU

Pepe (PEPE) отбеляза невероятен ръст от над 210Х само за месец през миналата година, като в пика си достигна пазарна капитализация от впечатляващите $1.6 милиарда. Този експлозивен растеж превърна редица ранни инвеститори в милионери и демонстрира огромния потенциал на меме криптовалутите.

Оригиналният Pepe се характеризира с висока волатилност и е част от по-широката “меме койн” категория. Към момента на писане на статията, токенът продължава да се развива, като има около $3.8 милиарда пазарна капитализация. 

На този фон се появява Pepe Unchained като нов претендент в сферата. С привлечени над $3 милиона инвестиции и иновативен блокчейн от втори слой, проектът обещава по-бързи транзакции и по-ниски такси. 

Докато оригиналният Pepe създаде множество милионери, Pepe Unchained се стреми да повтори този успех. За само 4 дни проектът привлече над $500,000, показвайки силен инвеститорски интерес. С нарастващата си популярност в социалните медии, Pepe Unchained се позиционира като потенциално следващата голяма възможност в света на меме криптовалутите, надграждайки върху успеха на своя предшественик.

Купете Pepe Unchained

Стейкинг наградите са огромни, инвеститорите бързат

Pepe Unchained предлага забележителни 596% стейкинг награди, което е основен фактор за бързото нарастване на интереса към проекта. Впечатляващото количество от над 260 милиона $PEPU токени, които вече са стейкнати, свидетелства за високото ниво на доверие от страна на инвеститорите. Социалните медии играят ключова роля в популяризирането на проекта, като X (Twitter) каналът на Pepe Unchained привлича хиляди гледания. Това допринася за бързото разпространение на информация и нарастващия интерес към топ криптовалутата.

Силният инвеститорски интерес се потвърждава от забележителния темп на набиране на средства. Само за 4 дни проектът е успял да привлече над $500,000, което показва високо ниво на ентусиазъм и увереност в потенциала на Pepe Unchained.

Как да купя Pepe Unchained?

Закупуването на Pepe Unchained ($PEPU) е лесен процес, достъпен за всеки желаещ да инвестира в този обещаващ проект:

  1. Създайте крипто портфейл: Инсталирайте MetaMask или друг съвместим портфейл.
  2. Заредете с криптовалута: Добавете ETH, USDT или BNB към портфейла си.
  3. Свържете портфейла: Посетете официалния сайт на Pepe Unchained и свържете портфейла.
  4. Купете $PEPU: Изберете сумата за обмяна и потвърдете транзакцията за $PEPU токени.

Купете Pepe Unchained


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Следващото движение на крипто пазара: Kои монети са готови да избухнат?

В момента крипто пазарът преживява период на спокойствие, като алткойните почиват на ниски цени и са готови за потенциални скокове.

12.07.2024 17:25 5мин. четене

НЕВЕРОЯТЕН крипто AI токен с 60-кратен потенциал!

Крипто пазарът в момента преживява период на затишие, като алткойните почиват на ниски цени и са готови за потенциални скокове.

12.07.2024 16:52 4мин. четене

Новото ICO на Clandeno (CLD) привлича големи инвеститори; AI прогнозите показват 1,000Х ръст в рамките на няколко седмици, на фона на движенията при Bitcoin (BTC) и Cardano (ADA)

Крипто индустрията преминава през положителна промяна, след като преживя няколко трудни месеца, което накара пазарната капитализация да спадне от $2.54 трилиона до $2.15 трилиона за един месец.

12.07.2024 15:00 3мин. четене

AI отчита 1000Х потенциал за ICO-то на Clandeno (CLD) в рамките на няколко седмици, тъй като доверието в Solana (SOL) и XRP преди изборите в САЩ се повишава

На фона на страстите около Clandeno (CLD) доверието в Solana (SOL) и XRP отбеляза забележителен ръст.

12.07.2024 14:56 3мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.